Charnica v Stari Ljubljani je osrečevalnica!

"Charnica je edinstvena trgovinica za nego duše," je novinarki Ani Mariji Mitič prijazno pojasnila Silvija Jovanović, ki sicer ni vedeževalka, temveč osvetljevalka prihodnosti.

2. 2. 2014

Trgovinica je nastala z združitvijo dveh idej: ljudje naj bi imeli kotiček, kamor se pridejo sprostit, napolnit s pozitivno energijo in veseljem, obenem pa prostorček, kjer vedo, da jim bo vedno nekdo prisluhnil in pomagal pri razreševanju številnih težav, s katerimi se spopadamo v vsakodnevnem življenju.

"Vsi vemo, da je marsikdo med nami zaljubljen v idejo doseči notranji mir in da ne bi hodil po svetu poln negativnih in obremenjujočih občutkov. Drugi sklop pa so vilinski simboli, ki so najbolj priljubljeni v obliki amuletov," Silvija kratko pojasni koncept prostora, ki mu ljubkovalno reče tudi osrečevalnica.

To so nekakšni ključi energij za odpiranje notranjih moči na različnih področjih življenja. Vsakemu se namreč zgodi, da kdaj potrebuje tako rekoč okrepitve na področjih ljubezni, zdravja, uspeha, samozavesti ali energije na splošno.

"Amulete lahko nosimo pri sebi, v denarnici ali v torbi, žepu; lahko jih nosimo kot obesek okoli vratu, za ključe, kot značko ali pa jih drugače vgradimo v nakit, da skupaj z našo pripravljenostjo narediti za sebe nekaj dobrega dejansko odprejo pozitivne energije, ki nam pomagajo doseči cilje in odstraniti ovire," razloži gospa Silvija, kako ti simboli sploh delujejo. Obstaja tudi knjiga Vilinski simboli, kjer lahko preberemo pričevanja in ganljive zgodbe, kako so se ljudem spremenila življenja. Njene dolgoletne izkušnje vsekakor pomagajo, dokaze o učinkovitosti pa dobiva praktično vsak dan:

"Ljudje se vračajo po nove amulete, ali zase ali za njihove najbližje."

Tam potekajo seanse: osvetljevanja prihodnosti. Silvija v ta namen uporablja karte osho zen tarot in tako svojo jasnočutnost prek njih manifestira v razlage in odgovore.

"Odgovori so vedno tam, kjer so vprašanja. Jaz jih zaznam, čeprav so za spraševalca skriti - s pomočjo kart jih osvetlim ter pojasnim na način, da izpraševalcu približam pogled na situacijo," nam pripoveduje, kako vse v bistvu nosimo v sebi.

Silvija se s tem ukvarja že 20 let in v njenem globokem, božajočem pogledu ni niti kančka obsojanja, prej brezpogojna ljubezen. Ko umirjeno, vendar preudarno razlaga o tem, kako se moramo v življenju prepustiti usodi, hkrati pa tudi upoštevati svobodno voljo, je jasno, da marsikdo pride zgolj na pogovor, ki jim bo pomagal pri razvoju dogodkov in odnosov.

charnica"Kot pravi ena izmed znanih oseb, ki je ne želim imenovati, je to redna seansa centriranja," šaljivo opomni, da ima vsak svojo interpretacijo tega, po kar pride v Charnico. Vsakemu med nami se zgodi, da se iztiri, in takrat prav pride pogled z drugačnega zornega kota, nam še razloži gospa Silvija, ki je predvsem vesela dokazov dobrega dela: "Takoj po seansi so vsi tako zadovoljni, da skoraj nihče ne zapusti Charnice, ne da bi objel gostiteljico."

Ana Marija Mitić, foto: Aleš Pavletič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri