Brezplačna delavnica tehnike sproščanja za študente

Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM) pripravlja v sredo, 19. januarja 2011, ob 17. uri, delavnico z naslovom Tehnike sproščanja.

Brezplačna delavnica tehnike sproščanja za študente (foto: shutterstock) shutterstock
17. 1. 2011

Delavnica bo izvedena v sodelovanju s študentkami psihologije, ki bodo predstavile SWOT tehniko sproščanja in študentom podale nekaj nasvetov kako si v napornem izpitnem obdobju organizirati svoj čas.

Delavnica je brezplačna, potekala pa bo v učilnici ŠOUM (Gosposvetska cesta 86).

"Vsakdo se v določenem času študija znajde v stresni situaciji. Zato želimo študentom predstaviti tehniko sproščanja z analizo SWOT, ki nam pomaga opredeliti naše močne in šibke točke ter priložnosti in nevarnosti iz našega okolja. Celotna delavnica bo potekala ob glasbi, saj ta pozitivno vpliva na naš organizem. Delavnice bodo nekaj časa namenile tudi sami teoriji o sproščanju in organiziranosti z namenom, da bi se študentje kasneje teh tehnik posluževali ob stresnih situacijah", je povedala vodja projekta Tina Lovrec.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri