Barbra Drnač

Barbra ni tipična občutljiva Ribica, saj ji zaradi močnih primesi hladnokrvnega Kozoroga uspeva čustva dobro nadzirati. Včasih zato deluje vzvišeno in hladno, kot da želi imeti razdaljo do drugih. Sijajen smisel za humor omili ta nesrečni vtis.

1. 1. 2007

V zasebnem življenju: Poživljajoč vpliv Venere v Ovnu kaže na to, da Barbra uživa v srečanjih s prijatelji, ki jih zanimajo podobne stvari kot njo. Zaradi vpliva Kozoroga jo prijatelji poznajo kot prijazno in pozorno osebo, ki pa je včasih tudi trdoglava, godrnjava in vsevedna.

Kariera: Položaj, ki ga tvorita v Leva položen Uran in v Ovna položena natalna Ve­nera, kaže, da je človek, ki se rad obdaja s skoraj zvezdniškim sijajem. Svoje številne darove pa najraje izraža in razvija skozi ustvarjalne dejavnosti. Kozorog nakazuje tudi izredno ambicioznost.

Erotika: Prefinjena čustvenost rib, združena z ognjevito strastnostjo ovna, kaže na gorečno, skrbno in nežno ljubimko. Mars v Raku še dodatno poživlja ljubezensko in spolno življenje.

Rojstni podatki

Barbra Drnač, 11. marec 1961

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri