Astrosvetovalec David se predstavi

Morda si že opazila, če ne pa še boš, da se v naših, na novo osveženih svetovalnih rubrikah Astrologije in Numerologije te dni veliko dogaja ...

31. 5. 2010

V obeh rubrikah je postal zelo aktiven naš novi astrosvetovalec, ki v slovenskem prostoru, po poti elektronskih medijev pa tudi širše, deluje pod imenom David.

Bolj znan kot David

Davidovo polno ime je Rok Jereb, kot astrologa, numerologa, vedeževalca in svetovalca pa ga dobro poznajo predvsem na Gorenjskem in širše, nanj se namreč obračajo tudi tujci. V času, odkar deluje kot vedeževalec in astronumerolog, pa se je nanj obrnilo po pomoč in nasvet že več sto ljudi. Tako osebno kot posredno (npr. prek telefonskih linij, tudi tistih, ki so bile povezane z interaktivnimi oddajami v živo).

Če boš želela, se boš seveda lahko tudi sama prepričala, da je Rok, pardon, David ;) pravi mali multipraktik psevdo ved in raznoraznih vedeževalskih tehnik. Nič čudnega, ko pa ga je radovednost vodila od enega učitelja do drugega.

Tehnik vedeževanja se je učil pri priznanem in izkušenem vedeževalcu in svetovalcu Gregu – Maticu, ki prav tako deluje na področju Gorenjske, nato pa je spoznal in se učil tudi pri terapevtki in numerologinji Vesni - Heleni, ki sicer deluje na obalnem področju in širše. Ker je želel svoje znanje  še izpopolnit, se je kot samouk lotil še študija astrologije – točneje natalne in partnerske astrologije.

Vsak dan še malo boljši

David pravi, da se vsak dan, dan za dnem, še vedno uči, skozi izkušnje pa svoje znanje še nadgrajuje, izpopolnjuje in poglablja:

"Kadar prepoznamo osnovne zakonitosti sveta in materije, celotnega  vesolja, takrat se nam ni težko postaviti v vlogo učenca vesolja in to  sem sprejel kot dejstvo. Vsak mora razumeti da v tej vlogi, celotnega  stvarstva, ostanemo večno. Od tukaj zavedanje, da smo ljudje vsestranska bitja in hkrati večni učenci."

Zanimivo? Beri dalje ...

Mali cosmo intervju

Našega novega astrosvetovalca smo z namenom, da ga malce bolje spoznamo, pobezali še z nekaj kratkimi podvprašanji, in bili deležni nekaj prav interesantnih, a do določene mere tudi zagonetnih odgovorov.

Objavljamo le 'jagodni' izbor odgovorov in vprašanj:

Astro: Glede na to, da se ukvarjaš tako z astrologijo kot numerologijo, tuje pa ti ni niti vedeževanje s pomočjo kart - katera od teh metod se po tvojem mnenju najbolje obnese pri tvojem svetovanju ljudem?

David: "Pri svojem delu običajno kombiniram vse te metode. Nekako po posluhu. In čeprav velja, da vsaka usoda ni točno napovedljiva, pa verjamem, da se jo vendarle da razkriti. Pri tem pa se zavedam, da sem tukaj prvenstveno zato, da človeku pomagam priti do neke zadovoljive rešitve dane situacije, ne pa zato, da bi mu določal usodo."

Astro: Čeprav se mnogi hvalijo, da se nikoli ne motijo, pa naj bi bil po nekaterih virih, dober vedeževalec že tistih, katerih napovedi so v 70  do 80 odstotkov točne, tisti z okoli 90 odstotno točnostjo pa so ne samo odlični, ampak tudi izjemno redki. Kako visoko bi ti ocenil svoje sposobnosti?

David: "Jasen vpogled v dušo človeka je prednost tistih, ki imajo čisto dušo. Imam se za človeka, ki ima čisto dušo in verjamem, da lahko pomagam marsikomu."

Astro: Verjameš v usodo?

David: "Seveda verjamem v usodo in njene zakonitosti."

Astro: ... kaj pa svobodna volja?

David: "Lastna volja temelji predvsem na dogovorih, ki jih imamo s samim seboj."

Astro: Napoveš kdaj ljudem tudi kaj slabega, če se to v kartah pokaže? In če, ali naj ljudje potem to vzamejo kot svarilo ali kot neizogibno dejstvo?

David: "Pri tem je podobno kot pri ljubezni. Če gremo v kuhinjo se lahko opečemo, če ne bomo šli pa bomo ostali lačni."

Astro: Mnogi, še posebno mlajša dekleta, včasih zapadejo pod premočan vtis posamičnih (včasih tudi povsem pavšalnih) napovedi, veliko ljudi pa celo navaden dnevni horoskop hudo vrže iz tira, če je napoved slaba. Je temu kriva njihova prevelika sugestibilnost ali nepoznavanje bistva stvari?

David: "To je njihova učna pot, ki jo morajo prehoditi."

Astro: Kako je videti delo na vedeževalski liniji? Bi se temu lahko reklo intuicija na klic?

David: "Intuicija je vedno prisotna in se je ne izklopi in vklopi kot kakšno stikalo za luč v dnevni sobi. Zato tudi velja, da kadar se srečamo z nekom, ki potrebuje pomoč, drug pred drugim ničesar ne skrivamo."

Astro: Pa zmoreš vedno enako kvalitetno svetovati ljudem na drugi strani telefonske linije? Kaj pa ko imaš slab dan?

David: "Kadar smo v službi kozmosa, smo tudi v njegovih energijah, in te ne poznajo utrujenosti."

Astro: Je res, da je nekaterim ljudem težje svetovati (ali vedeževati) kot drugim? Če je, zakaj misliš, da je tako?

David: "Kadar je pomanjkanje iskrenosti je težko komu svetovat."

Astro: Lahko deliš z nami kakšno anekdoto? Kakšen primer, ko si bil celo sam presenečen nad točnostjo svoje napovedi?

David: "Na začetku svoje poti sem svojemu učitelju napovedal nekaj v kar še sam ni verjel. Kasneje pa sem ugotovil, da so bile vse moje takratne trditve pravilne."

Astro: Bi rad za konec še kaj posebnega sporočil našim bralkam?

David: "... morda bi končal kar z naslednjo modro mislijo, ki je tudi meni osebno v največji navdih: 'Vsi in vse na tem svetu je popolno, ampak v razvoju!'

 

Davidove sposobnosti svetovanja lahko preizkusiš brezplačno na našem portalu v rubrikah Astrologija in Numerologija, če pa si želiš na vsak način preskočit čakalno vrsto, ki je na našem portalu resda dolga, ali pa si želiš več kot kratek nasvet, npr.

  • naročiti izdelavo astrološke natalne ali primerjalne partnerske karte,
  • naročiti potrebna gesla za dostop do vedeževalskih vsebin na spletni strani http://horoscope-planet.com
  • ali se naročiti na osebno astrološko svetovanje ali svetovanje iz kart,

uporabi naslednje možne kontaktne poti:

David

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri