Astrologija je nadvse resna reč!

Na eni zadnjih mednarodnih konferenc strokovnjakov mejnih ved v Bombayu je največ polemik sprožilo vprašanje, ali si astrologija zasluži priznanje statusa vede!

24. 1. 2007

Na konferenco so bili povabljeni strokovnjaki s področja astrologije, palmologije, psihikalnih študij, branja tarota in podobnih veščin.

Vsi se kdaj zmotijo!

Še posebno med astrologi se je tekom srečanja vnela vroča polemika okoli tega, kako resna zadeva je v resnici študij zvezd in da je skrajni čas, da ji priznajo status resne vede. Niti očitek, da njihove prognoze tu in tam niso povsem točne, jih v tem ni uspel omajati: “Tudi inženirji, zdravniki in znanstveniki se kdaj motijo!”

Ob pravem času na pravem mestu

To, da se je ta mednarodna konferenca odvijala prav v Indiji, verjetno ni bilo naključje. Ne le, da je Indija zibelka ene najstarejših civilizacij sveta, temveč je to tudi država v kateri astrologijo zelo cenijo, jo radi prakticirajo in po njenih podukih celo živijo. Znano je namreč, da večina Indijcev ne sprejme pomembnejše življenjske odločitve – npr. glede poroke, imena otroka ali celo odprtja lastnega podjetja – brez posveta z astrologom.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri