ASTRO: Vse to o tebi razkriva tvoj podznak! (za-ni-mi-vo)

Skozi podznak (tudi ascendent) izražaš svojo osebnost, ki jo določa tvoje sončevo znamenje. Zato se pripravi, da se boš v zrelejših letih lažje našla v ascendentu.

ASTRO: Vse to o tebi razkriva tvoj podznak! (za-ni-mi-vo) (foto: Unsplash.com/Caju Gomes) Unsplash.com/Caju Gomes
30. 4. 2021

Kateremu podznaku pripadaš, lahko izračunaš TUKAJ.

OVNICA

TVOJE VODILO: Jaz sem glavna.

Si izredno borbena, energična in hkrati impulzivna. Imaš odlične možnosti postati vodja in se z lahkoto prebiješ v ospredje. Svoboda, ki jo znaš živeti je zate nujno zlo. Uživaš ko pridejo izzivi, ki te stabilizirajo in vodijo k hudomušnemu nasmešku na obrazu. Prijatelji te hitro opazijo, zelo dobro se znajdeš tudi v dominantnem položaju.

Slaba lastnost je tvoja občasna naivnost, prav tako tudi pomanjkanje samokontrole, ki se lahko izrazi s koleričnimi izbruhi. Strast, ki je imaš ogromno, te lahko pripelje do napadov ljubosumja in nevoščljivosti.

BIKICA

TVOJE VODILO: Ne drezaj vame.

Imaš veliko potrebo po stabilnosti in varnosti, vendar nisi nikoli dovolj prepričana vase, da bi se lahko popolnoma prepustila. Veliko ti pomeni materialna varnost, zato že v mladih letih strmiš k temu, da bi bila v življenju poslovno uspešna.

Znaš ležerno uživati v lepotah življenja, še posebej ti tekne kakšna odlična večerja, ki jo najraje pripraviš sama, saj si že od otroštva redna gostja in opazovalka v kuhinji. Si vzdržljiva, zato obožuješ dolge telesne vadbe, stabilna, zato te je težko razjeziti, ter iskrena in zaupna. Tvoj fantastičen smisel za umetnost in ljubezen do živali odlično dopolnjujeta tvoj prosti čas..

DVOJČICA

TVOJE VODILO: Poslušaj me do konca.

Si frfotava, hitra ampak prilagodljiva in iznajdljiva. Tvoje razmišljanje je obogateno s čudovito domišljijo, vendar težko razložiš vse, kar se ti plete po glavi. V življenju te rešuje to, da si sposobna hitrega razmišljanja. Vedno se moraš ukvarjati z več različnimi stvarmi hkrati, v nasprotnem primeru ti hitro postane dolgčas, saj si zelo nemirna in se težko osredotočiš.

Tvoja komunikacija je bliskovita in energična, kljub temu potrebuješ zjutraj več časa zase, da se v miru sestaviš. Koncentracija ni tvoja najljubša vrlina, zato ves čas poslušaš, da si površna. Tvoj videz je mladosten in razigran, v kasnejših obdobjih boš zelo dobro skrivala svoja leta.

RAKICA

TVOJE VODILO: Skušaj razumeti, da sem občutljiva.

Si sočutna in raznežena oseba, ki je do skoraj vseh prijazna. S svojo intenzivno intuicijo presenečaš sebe in prijatelje. To da si včasih preveč občutljiva te označuje da si nekoliko plaha in nedostopna, zato včasih pustiš napačen vtis.

Dom in družina je tvoje največje bogastvo in zavetje, zato večino praznikov preživiš z družino, ne s prijatelji. Materinski instinkt je pri tebi zelo poudarjen, zato se lahko prej kot ostale prijateljice odločiš za naraščaj. Konflikti so tvoji sovražniki in vedno se jim spretno izogneš. Ker vedno daješ podporo drugim, jo pričakuješ od njih tudi ti.

LEVINJA

TVOJE VODILO: Zame ni ovir.

Ti si tista, ki zmoreš vse, nikoli se ne ustrašiš, pogum je tvoj zvesti prijatelj. Pomembno zate je, da si na vrhu družbe, ter da te vsi udeleženci poslušajo. Ustvarjalnost je tista, ob kateri se resnično umiriš in sprostiš, tvoj navdih je vreden zlata.

V življenju potrebuješ močne ljudi, od katerih se z veseljem učiš, čeprav večino časa deluješ, kot bi jim želela vladati. Nič ti ni težko, nikoli ne jamraš in utrujenosti skoraj ne poznaš, kar je za ležerne prijateljice razlog zavisti. Tvoj okus za modo je drugačen, igriv, skratka takšen, da si ga skoraj vsi zapomnijo.

DEVICA

TVOJE VODILO: Pa kaj za to, če sem perfekcionistka!

Si marljiva in taktna oseba, katera želi imeti v življenju vse na svojem mestu. Tvoj ego ti večkrat povzroča težave, še posebej na področju dela in izobraževanja, kjer ti je zelo težko dokazati, da si se zmotila. Odlično se izražaš preko materialnih dobrin, saj je to področje, ki ga enostavno moraš imeti pod kontrolo. Pretiravaš z analitičnim pristopom ter si preveč samokritična, zato se lahko začnejo ljudje, ki so popolnoma sproščeni izogibati tvoji družbi. Ko si nervozna in ne dosegaš svojega bistva in smisla, se ti lahko pojavijo bolečine v trebušnem predelu.

TEHTNICA

TVOJE VODILO: V moji bližini ne povzdiguj glasu.

Ti si tista, ki vedno najdeš sredino v sprtih straneh in se boriš za pravično in diplomatsko rešitev v vsaki situaciji. Tvoji odnosi z ljudmi so harmonični, znaš umirjeno odreagirati in se tudi prilagoditi takrat, ko je to potrebno. Veliko pozornost posvečaš zunanjemu videzu in ti si tista, ki najbolj navdušeno slediš najnovejši modi, kar pomeni da si med prijateljicami najbolj urejena.

Težave si lahko nakoplješ, ker želiš vsakomur ustreči, le tako si potem užaljena, ko ti usluge ne vrnejo. Si zvesta in popolnoma predana.

ŠKORPIJON

TVOJE VODILO: Jaz hočem le najboljše.

Ti si sposobna skrivati svoja resnična čustva in misli. V vsakdanjem življenju se neprestano loviš v obvladovanju svoje intenzivne notranje energije in občasne jeze. Tvoj strasten temperament pogosto pokaže v burnih izbruhih jeze, zato te je, ko si slabe volje bolje pustiti na miru.

Premoreš močno voljo, ki te pogosto neusmiljeno vodi k cilju, torej si v tem boljša od ostalih znamenj. Sposobna si videti realno sliko, kar te rešuje pred praznim sanjarjenjem. Težko te je prevarati, težko te je tudi zapustiti, saj boš verjetno naredila dramo.

STRELKA

TVOJE VODILO: Meni nič ni težko.

Ti si optimistka, ki je nihče ne more prepričati, da se je potrebno s problemi obremenjevati. Živiš za ta trenutek, sedaj in vzorci iz preteklosti so zate popolna neznanka. V odnosu s prijatelji si zelo iskrena, včasih celo preveč direktna. V ekstremnih situacijah, ko že vsi odnehajo, si običajno samo ti tista, ki še vedno vidiš svetlo točko.

Imaš odličen smisel za humor, ki te velikokrat reši v zapletenih situacijah. Avanture takšne in drugačne so zate najboljša izbira. Zakaj pa ne, saj je celo življenje zate velika pustolovščina.

KOZOROGINJA

TVOJE VODILO: Jaz imam vse urejeno.

Si zelo zanesljiva, marljiva in skrbna. Odgovornost je lastnost, kjer si zagotovo na vrhu lestvice zodiaka. Si ambiciozna, tvoje delovanje pa je usmerjeno k pridobivanju uspeha in denarja. Če želiš ohraniti notranji mir, moraš imeti pred sabo konkretne cilje.

Si bolj stroga, na prvi pogled hladna in poštena ter vztrajaš pri tem, kar obljubiš. Rada se družiš z inteligentnimi ljudmi, ki še dodatno razširjajo tvoja obzorja. Po krivici ti pripisujejo sebičnost, vendar imaš, ko je potrebno, čudovit smisel za humor.

VODNARKA

TVOJE VODILO: Želim nekaj drugačnega.

Si aktivna in ustvarjalna ter polna nenavadnih idej. Tvoja prednost so ambicije, izražene na intelektualnem področju, kjer se vedno znajdeš v vsaki situaciji. Si najbolj svobodomiselna, stari vzorci in dvomi te ne zanimajo. V ljubezni je tvoja vloga dominantna, tvoj način izražanja pa neposreden.

Težko kadarkoli izgubiš razum in kontrolo nad svojimi čustvi, zato nimaš težav, da bi se po nepotrebnem zapletala v zveze, ki ti ne prinašajo zadovoljstva in sreče. Uživaš tudi ko si sama s sabo.

RIBICA

TVOJE VODILO: Jaz vem in zaupam.

Si prilagodljiva in fleksibilna oseba, ki se najbolje znajdeš tam, kjer je ogromno romantike in sočutja. Tvoja napaka je, da se prehitro zaljubiš v osebo, ki ti ne vrača ljubezni. Preveč se žrtvuješ, kar ti v življenju prinaša veliko solzic.

Imaš zelo dobro razvito domišljijo in naravne instinkte. Zanima te umetnost in kreativno izražanje. Tvoje telo je tvoj tempelj zadovoljstva, zato negi posvečaš še več časa kot ostala znamenja. Če te nekdo užali, se enostavno umakneš v svoj prostor.

Vir: horoskop.si

Preberi še: 5 top vaj za raven in (hudo) seksi trebušček in 9 neromantičnih stvari, ki se (v resnici) zgodijo, ko se zaljubiš v svojo sorodno dušo

Priporočamo tudi: Horoskop: Kakšna mamica si/boš glede na tvoje nebesno znamenje?