ASTRO: Velika tedenska napoved od 27. junija do 3. julija (zvezde razkrivajo, kaj se ti bo zgodilo)

Tvoja astro napoved s področja ljubezni, kariere, zdravja in sreče. Preveri, kaj te čaka in se pripravi. 

ASTRO: Velika tedenska napoved od 27. junija do 3. julija (zvezde razkrivajo, kaj se ti bo zgodilo) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 6. 2022

OVEN

Prijetna informacija, na katero boste naleteli naključno vam bo olajšala pot do osebe, ki vam je že dolgo pri srcu. Prijatelji vas bodo zaradi ugodne energije Venere v znamenju dvojčkov podpirali in z vami iskali tiste rešitve, ki jih sami morda ne vidite. V kolikor vas bodo preplavila močna čustva izberite primeren čas za resen pogovor glede prihodnosti. Nežnost bo dodaten faktor, ki vas vodi k temu, da boste tudi konec tedna notranje umirjeni. Manjši dvom bo v nedeljo prebudil nekaj slabih občutkov.

BIK

S Soncem v znamenju raka stopa na prvo mesto čustveno delovanje. Z ljubljeno osebo boste vezani načrtovali, kako bi najlepše preživeli prosti čas, vendar boste preveč nervozni, da bi se popolnoma sprostili. Proti koncu tedna vam bo občutek za svobodo pomagal, da se boste zavedali svojega bivanja in predvsem, da se ne boste preveč obremenjevali. Pripomogla vam bo tudi zanimiva gesta nekoga, ki dobro ve, kaj potrebujete, da bi bili bolj srečni. 

DVOJČKA

Zavedati se bo potrebno kdo ste in kakšni so vaši notranji potenciali, kar pa zaradi Venere v vašem znamenju nebo težko, saj boste zelo pogumni. Ljubezenske vibracije bodo spontane in strastne, s kančkom občutka za prilagajanje boste lahko izboljšali odnos. Pomembno je, da ostanete na kariernem področju močno osredotočeni na to, kar počnete, le tako boste hitro uredili zoprne razmere in se vrnili k prijetnim obveznostim. Razpršena energija bo v nedeljo vodila k sreči in osebnemu zadovoljstvu. 

RAK

Če boste odprti in sproščeni lahko pričakujete nekaj zanimivih anekdot, ki vas bodo nasmejale in prebudile. Produktivno energijo boste znali s pomočjo Merkurja v dvojčkih usmeriti v prave cilje, s katerimi ste zadnje čase nekoliko zaostajali. Nikar pa ob negativnih komentarjih sodelavca ne zadržujte besa v sebi. Upornost vam bo prinesla napredek in ustreznejše pogoje, zato se nikar ne držite nazaj. Vezani boste s partnerjem skušali v nedeljo, ko se boste z veseljem posvetili ljubezni napredovati. 

LEV

Na področju ljubezni prihaja z energijo Sonca v raku možnost novosti in lepih priložnosti, ki vas bodo močno navdihnile in vam povrnile vero ter zaupanje v tisto kar si že nekaj časa želite. Prihaja čas za strasten preboj in spremembe. Petek bo nekoliko obremenilen dan. Imeli boste občutek, da se še vedno oklepate starih vzorcev, čeprav veste, da vam ne prinašajo čisto nič dobrega. V nedeljo lahko zopet pričakujete več sproščenosti, pozitivnih misli in moči, da se sestavite.

DEVICA

Pripravite se na veliko zanimivosti ter možnost, da dosežete kar ste si zastavili, saj vas ne bo čisto nič oviralo. Na ljubezenskem področju imate tudi samski odlične možnosti za nova poznanstva in prijetna druženja. Planetarna energija vas usmerja, da se umaknete od vzorcev, vezanih na preteklost, in pretrgate zamere, ki so se nakopičile zaradi različnih nejasnih stališč. Druženje z domačimi bo v nedeljo nekaj čudovitega, saj boste skupaj prišli do zanimivih ugotovitev.

Horoskop: Moški, rojeni v teh 4 znamenjih, imajo največje srce ❤️  in cel čas te zasuvajo z ljubeznijo

TEHTNICA

Ljubezensko življenje bo potekalo v prijetnih vibracijah, saj vas bo spremljal vpliv Sonca v znamenju raka. Na vidiku ni samo romantika, ampak resne možnosti, da intenzivno poglobite svoj odnos, oziroma da spoznate novo osebo, ki bo imela v vašem življenju poseben pomen. V službi boste dinamični in pogumni. Dogajala se vam bodo naključja, ponujeno vam bo ravno tisto, kar ste si želeli. Lekcije, ki sledijo, bodo pomembne za kasnejšo stabilizacijo. 

ŠKORPIJON

Ne ustrašite se na področju kariere odgovornosti, saj boste zmožni še več, kot si mislite. Zamikala vas bo tudi nova zadeva, vendar najprej skrbno pretehtajte vse možnosti, da se ne boste prenaglili. Če boste globoko v sebi zadovoljni in hvaležni, se vas nobeden negativen komentar ne bo dotaknil. V nedeljo boste pričakovali globoke odgovore ter globino v odnosih. Vsekakor pa kljub grenkim dejstvom ohranite svoje pozitivno razmišljanje.

STRELEC

Zaradi energije Sonca v raku se boste najbolje počutili sami s sabo in težko vas bo prepričati v zadeve, ki vam niso naklonjene. Pojavila se vam bo tudi nenavadna želja po neznanem in nevarnem, ki pa jo poskušajte nadzirati. Najbolj pomemben sredi tedna bo vaš odnos do denarja, še posebej, če se ne boste usmerili na pravi način. V nedeljo se bodo nizali občutki nadzora nad trenutnimi okoliščinami, z vedenjem, kaj je tisto, kar je dejansko nujno obvladati. V ljubezni bo marsikaj nedorečeno. 

KOZOROG

Skrbi se bodo v sredo, ko nastopi Mlaj v znamenju raka pozitivno razpletle, kar vas bo spravilo v boljšo voljo. Mikalo vas bo, da se ozrete po okolici in si ogledate zanimivo ter privlačno ponudbo. Prijazna beseda znanca še ne pomeni velikih sprememb. Te se bodo dogajale zelo počasi in bodo zahtevale veliko več potrpežljivosti. V nedeljo boste uživali v izzivih in občutku neodvisnosti, zato vas bo zamikal kakšen tvegan podvig. Tistim, ki se sami ne znajdejo, boste ponudili nasvet.

VODNAR

V prvih dneh tedna boste zelo zaskrbljeni ter obdani z lastnimi moralnimi razmišljanji, ki vas bodo le begala. Prepustite se toku energije, ki naj bo ves čas povezana s pozitivnimi mislimi. Pomembno situacijo boste spregledali veliko bolj celovito. Nikar se v petek, ko ne bo prave motivacije ne predajajte malodušnosti in ležernosti, saj vas lahko to drago stane. Na ljubezenskem področju se ne boste preveč poglabljali v podrobnosti, želeli boste spontanost. 

RIBI

Res je, da pogrešate družbo, vendar v tem tednu, ko se bo Sonce sprehajalo v znamenju raka raje ostanite v krogu tistih, ki jih že dobro poznate. Na delovnem mestu bodite bolj previdni ter pozorni, saj vas čakajo nova poslovna vprašanja. Pogovor s pomembno osebo vas bo razbremenil. Konec tedna prihaja nadgradnja na čustvenem področju, saj se boste sposobni boriti za iskrena čustva in pozornost. Največ sreče boste imeli tisti, ki že nekaj časa načrtujete spremembo.

Ženske, rojene v TEH 4 znamenjih, ne želijo biti odvisne od NIKOGAR (ker so pogumne in zmorejo VSE)

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia