Astro: TI pari znamenj na prvi pogled ne gredo skupaj, a se v resnici NAJBOLJ UJAMEJO

Preveri, če sta med njimi ravno vidva. 🙊

Astro: TI pari znamenj na prvi pogled ne gredo skupaj, a se v resnici NAJBOLJ UJAMEJO (foto: Profimedia) Profimedia
14. 10. 2021

Je naše ljubezensko življenje zapisano v zvezdah? Lahko na osnovi horoskopa resnično najdemo najbolj kompatibilnega partnerja? Mnogi verjamejo, da je res tako ... A ne vedno.

Obstajajo namreč naravnost čudne kombinacije parov astroloških znamenj, ki ne glede na to, kako nekompatibilni se zdijo, skupaj delujejo odlično.

DVOJČKA in DEVICA

Klepetavi dvojček in pozornosti željna devica se od prvega dne zdita obsojena na propad, a vendar si delita vpliv planeta Merkurja. Slednji jima pomaga, da komunikacijsko ostaneta na isti valovni dolžini.

Ta dva preprosto obožujeta obrekovanje, zbiranje sočnih informacij, mnenj in idej. Drug drugega lahko zabavata ure in ure, delita pa si tudi fantastično zmožnost vsrkavanja vsega, kar jima ponuja sveta okoli njiju.

OVEN in DVOJČKA

Čeprav si ne delita ne planeta ne elementa, pa je ovnom in dvojčkom skupno to, da si delijo ogromen tek po pustolovščini, kaosu in zabavi. Ko pristane skupaj, ta par ustvari pravo anarhijo, in kdo ve, kam ju bo pot popeljala (v zapor, bolnišnico, poročno kapelico, pokopališče – možno je vse).

Ljudje, rojeni v TEM znamenju, so ZELO pogosto
čisti NARCISI

Ogenj (oven) in zrak (dvojčka) sta oba moška znaka, zaradi česar si delita osredotočenost na akcijo in drzen, celo nepremišljen pristop k življenju. Ko začneta svoj 'pohod', imaš dve možnosti: ali se jima pridruži ali pa se skrij, dokler ne mine.

BIK in LEV

Sproščen, premišljen, umirjen bik sreča samozavestnega leva, željnega pozornosti in divjih zabav. Morda si misliš, da bo med njima prej ali slej počilo, a vendar si delita pomembno (in zelo vročo) seksualno kemijo, saj oba naravnost ljubita fizičen dotik in intimnost.

Seks je za mnoge resnično pomembna oblika fizične povezanosti, zanju pa še posebej. Bik in lev sta pripravljena na seks kjerkoli in kadarkoli, ves dan in vso noč.

RAK in STRELEC

Tisto, kar združuje ti dve nasprotni znamenji, je drama, zato je to najverjetneje kozmična povezava, ki se pogosteje zgodi med mladimi ljudmi (saj starejši kot smo, manj časa imamo za takšne stvari).

Rak hrepeni po tem, da je zaželen in obževan, kar se bo strelcu sprva zdelo ljubko, sčasoma pa se bo (nevede) odmaknil. Rak tega ne bo sprejel mirno in bo dal jasno vedeti, da mu ni prav, kar bo privedlo do konca. Vendar pa imata kljub vsemu obe znamenji ogromni srci, polni ljubezni, zaradi česar bosta na koncu zmeraj pristali skupaj.

DEVICA in VODNAR

Brezskrbni, intelektualni in zgovorni znamenji, ki se kar ne moreta naveličati svojih debatnih veščin. Če bosta kdaj uspela priti do spalnice, je pa popolnoma druga zadeva, a na mentalni ravni se odlično ujameta! In včasih je morda dobro imeti tudi takšne vrste razmerje.

Astro: TEGA se tvoje znamenje v razmerju najbolj BOJI

Devica in vodnar si sicer ne delita prav veliko, vendar pa skupaj tvorita močan, pameten duo, ki jima je skupna večna radovednost. Debatni krožek je odprt – se nam pridružiš? (Ne.)

ŠKORPIJON in KOZOROG

To je eden najbolj nepričakovanih, a močnih parov. Obe znamenji obožujeta imeti nadzor, občutek moči, spoštovanje, denar in živeti dobro življenje. Kar pomeni, da ko sta v dobrih odnosih, je njuno razmerje fantastično.

No, po drugi strani pa, ko nista na isti valovni dolžini, lahko gre vse skupaj hitro navzdol. Nihče od njiju namreč nima potrpljenja, empatije in se nerad preda, niti podleže pritisku, razen v primeru, ko se oba popolnoma strinjata s pogoji in razlogi. Preprosto strateško.

RIBI in TEHTNICA

Glavnima rivaloma za naslov 'najbolj prijaznega znamenja horoskopa' je slednje tudi edino skupno. Kar pomeni, da ko se združita, se njuno razmerje obnese celo bolje, ko se zdi na prvi pogled – ker sta oba preprosto preveč prijazna, da bi drug drugega prizadela.

Kot prvi diplomat horoskopa (tehtnica) in najboljši terapevt (ribi), se lahko znamenji pogovarjata ure in ure, si delita intimne trenutke in se odlično razumeta. Lahko se zgodi, da pride do nesoglasij (tehtnica je namreč nagnjena k flirtanju in neodločnosti, ribi pa sanjarjenju in samopomilovanju), a vendar bo trajalo kar precej časa, da se bo to zares pokazalo.

Vir: Cosmopolitan UK

Si v zvezi s TEHTNICO? Poglej, zakaj je bila to NAJBOLJŠA odločitev tvojega življenja ❤️