ASTRO: Preveri, katera valentinova presenečenja se mu zdijo naravnost katastrofalna!

Iz vseh strani si prejela nasvete, kaj svojemu dragemu podariti za valentinovo in kako ga presenetiti. Ker pa ni vse za vsakega, se poskušaj izogniti določenim presenečenjem, ki se tebi morda zdijo noro dobra, njemu pa se glede na njegovo astrološko znamenje morda zdijo prava katastrofa.

ASTRO: Preveri, katera valentinova presenečenja se mu zdijo naravnost katastrofalna! (foto: Profimedia) Profimedia
14. 2. 2018

ČE JE OVEN, SE ZA VALENTINOVO IZOGNI …

Ker je oven impulziven, drzen, igriv, ga nikar ne vabi v preveč romantično restavracijo z nežno glasbo in večhodnimi meniji, saj je preveč nepotrpežljiv. Lahko bi se začel dolgočasiti. Takrat postane trmast in nagnjen k prepirom. Rad ima razprave, v katerih se krešejo mnenja, znak, da si mu všeč, pa je, da te na vse pretege zafrkava in provocira, zato na valentinovo nikar ne zameri, če se bo s tabo malce pošalil.

ČE JE BIK, SE ZA VALENTINOVO IZOGNI …

Tvoj bik bo najbolj užaljen, če na valentinovo zanj ne boš posebej uredila, seveda ne pozabi tudi na perilo. Ker je velik gurman, ga na ta zaljubljen večer nikar ne vabi v restavracije s hitro prehrano, tudi sama se, če nisi resnično vešča, kuhanju raje izogni. Bik ne mara konkurence, zato nikar ne organiziraj skupnega srečanja s prijatelji, saj bi se počutil odrinjeno, ker te bo želel imeti le zase.

ČE JE DVOJČEK, SE ZA VALENTINOVO IZOGNI …

Tvoj dvojček obožujejo raznovrstnost, svobodo in spremembe, zato je ogled filma pri tebi doma zanj najslabša možna izbira, ki se ji izogni. Nikakor mu ne smeš pokazati, da te dolgočasi, tudi če boš zraven njega morda skoraj zaspala. Ne skušaj ga na ta večer prikleniti nase, če se bo počutil svobodnega in sproščenega, se bo k tebi z veseljem vrnil kar sam, seveda še bolj zainteresiran.

ČE JE RAK, SE ZA VALENTINOVO IZOGNI …

Tvoj rak hrepeni po svoji duši dvojčici bolj kot ostala znamenja, zato mu nikar ne omeni, da Valentinovo tebi nič ne pomeni. Če mu boš posvečala premalo pozornosti in se na ta dan dogovorila še s kakšno prijateljico, bo muhast in spremenljivega razpoloženja. Njegova potreba po ljubezni je lahko včasih zate dušeča, toda če boš to omenila, ga boš po hitrem postopku izgubila.

ČE JE LEV, SE ZA VALENTINOVO IZOGNI …

Dominanten, očarljiv in velikodušen lev obožuje komplimente, zato nikar ne pozabi na elegantno darilce ali kakšno posebno gesto v kraljevskem slogu. Nikar na glas ne podvomi o njihovih predlogih, sanjah ali namerah in res nikoli ne skušaj tekmovati z njim. Kralj potrebuje kraljico, zato mu mirno povej, če se z njegovim predlogom za valentinov večer ne strinjaš.

ČE JE DEVICA, SE ZA VALENTINOVO IZOGNI …

Tvoj moški ima rad konkretna darila. Če se torej odločiš, da mu zaželiš veselo valentinovo, naj to ne bo brez darila, ker po njegovem enostavno sodi zraven. Ker išče popolnost in eleganco, nikar ne bodi neurejena. Če ga ne želiš razočarati, si prizadevaj za sprotno reševanje nesoglasij kje preživeti večer, predvsem pa mu položi na srce, da ga resnično ljubiš.

ČE JE TEHTNICA, SE ZA VALENTINOVO IZOGNI …

Tvoj moški, rojen v znamenju tehtnice ne pričakuje dolgočasne večerje, čeprav je karakterno nežen in sočuten, ampak užitek. Če tega ne bo, ga boš razočarala, ter mu morda celo pokvarila večer. Na zmenku z njim moraš biti do potankosti urejena, če pa mu boš podarila kaj cenenega, pa boš pri njem izgubila vse točke, zato z darilom zanj ne skopari.

ČE JE ŠKORPIJON, SE ZA VALENTINOVO IZOGNI …

Tvoj škorpijon je nepotrpežljiv in strasten, zato se Valentinovemu večeru ob svečah in nežni glasbi izogni. Posteljne radosti obožuje in zanje bi žrtvoval vse, zato ga ne muči na valentinov večer s kakšno dolgočasno gledališko predstavo. Zameril ti bo tudi, če ga ne boš presenetila s seksi spodnjim perilom ali kakšnim erotičnim pripomočkom.

ČE JE STRELEC, SE ZA VALENTINOVO IZOGNI …

Tvoj strelec je avanturist, ki beži pred romantiko, zato večerja ob svečah in rožah ni najboljša izbira za valentinov večer. Nikar se preveč ne trudi z dragimi darili, saj je tvojemu strelcu popolnoma vseeno za darila, več mu pomeni tvoj odprt odnos. Ne povabi ga ven, če ni on tebe povabil vsaj trikrat, saj je tisto, kar je zelo dosegljivo, za tvojega strelca zelo nezanimivo.

ČE JE KOZOROG, SE ZA VALENTINOVO IZOGNI …

Bodi pozorni na dvoličnost tvojega kozoroga, saj tudi, če trdi, da ne želi praznovati Valentinovega, si ga po tihem želi. Nikar pa s praznovanjem ne pretiravaj, da ga ne boš s številnimi romantičnimi gestami prestrašila. Konservativen kozorog je prepričan, da mora moški narediti prvi korak, torej se nikar preveč ne trudi s povabili, naj te on povabi.

ČE JE VODNAR, SE ZA VALENTINOVO IZOGNI …

Tvoj vodnar je največji nasprotnik komercializacije ljubezni, zato nikakor ne želi, da od njega pričakuješ velika presenečenja, tudi on ne želi samo na ta dan izkazovati ljubezni. Če ga boš zvečer želela imeti samo zase, na kakšnem dogodku za valentinovo, bo postal nervozen, zato ga nikar ne sili v tisto, kar mu ni všeč in raje pobegni z njim v neznano.

ČE JE RIBA, SE ZA VALENTINOVO IZOGNI …

Tvoj moški, rojen v znamenju rib sanjari o valentinovi romantični večerji, plesu in toplih besedah in če tvoje želje niso podobne, je lahko zelo razočaran in misli, da ga enostavno nimaš dovolj rada. Najbolj nezadovoljen bo na kakšnem koncertu ali v gruči prijateljev, ki govorijo drug čez drugega, saj bo on želel na valentinov večer tebe samo zase in res čisto zase.

Preberi še: Korak naprej v življenju, ki ga mora narediti tvoje astro znamenje v 2018

Priporočamo tudi: Mesečni horoskop FEBRUAR 2018 (ljubezen, kariera, počutje)