ASTRO: Tedenski horoskop od 30. avgusta do 5. septembra 2021

Preveri, kaj nam napovedujejo zvezde za prvi teden septembra! 🌟

ASTRO: Tedenski horoskop od 30. avgusta do 5. septembra 2021 (foto: Profimedia) Profimedia
30. 8. 2021

 

OVEN

Imate občutek, da na vas preveč vpliva nekdo, ki želi neprestano krojiti vaše odločitve. Vsaka stvar vas lahko v ponedeljek in torek, ko bo luna v dvojčkih razjezi, saj boste nemirni. Na področju kariere bodite pozorni, da se na določene provokacije sodelavcev ne odzovete preveč agresivno. Morda ne boste imeli prav, zato se najprej prepričajte, preden boste ukrepali. Na področju čustev se ne morete preudarno odločiti, raje še malce počakajte. Nič ni naključno, zato poiščite srednjo rešitev.

BIK

S pomočjo Venere v znamenju tehtnice, boste v tednu pred vami začutili nov veter in počasi se bodo začele dogajati spremembe v pozitivno smer. Prijetni načrti z ljubljeno osebo vam bodo veliko pomenili, veliko bolj jasno boste razmišljali o svoji prihodnosti in poskušali uresničiti zamisli. Denarja vam ne bo primanjkovalo, saj boste znali preudarno odločiti kaj potrebujete in kaj ne. V soboto in nedeljo vam poleg kreativnosti ne bo primanjkovalo tudi trde volje.

DVOJČKA

Zanima vas veliko različnih stvari, vendar s to razpršeno energijo lune v vašem znamenju na začetku tedna ne boste prišli tja kamor želite. Boljša rešitev je premišljenost, podkrepljena z realnim pogledom. Misli bodo usmerjene v novosti, saj že komaj čakate na možnost da se vam zgodi nekaj, kar vas bo presenetilo. K obveznostim boste pristopali z večjim zagonom, kot so od vas pričakovali. Določen problem v domačem okolju pa se bo podaljšal v nedogled, kar vam ne bo najbolj všeč.

RAK

Bodite bolj strpni in tudi rezultati bodo bolj zadovoljivi. Če vam trenutna situacija ne ustreza, storite kaj da se spremeni v bolj ugodno. Jezni boste na določene pripombe tistih ki vas obdajajo, saj ne prenesete, da vas kritizirajo. Določena prizadevanja se bodo obrestovala takoj, druga pa z zamikom. Ne bodite razočarani, če bo konec tedna bolj malo rezultatov. Kljub temu boste pogumno zakorakali na poti k prijetnim ljubezenskim vragolijam, ki bodo vsebovale tudi veliko mero strasti.

LEV

V sredini tedna, ko luna prehaja v znamenje raka, se ne boste mogli sprostiti, kar pa je povezano tudi z družinskimi zadevami, ki trenutno niso v najboljšem stanju.  Nekateri izmed vas se boste znašli pred zanimivo dilemo, ki vas bo usmerila v intenzivno razmišljanje o določenih zadevah. Odzovite se konec tedna osebi, ki vas vztrajno kliče in čaka, presenečeni boste nad prijetno energijo. Na čustvenem področju boste v nedeljo preveč zadržani in malce ležerni.

DEVICA

V ljubezni boste neprestano iskali srečne okoliščine, lahko pa ste tudi bolj prilagodljivi. Veliko sprememb prinaša novica, ki je boste deležni v torek ali sredo. Z največjim veseljem boste nekomu povedali, da se ne greste več, nato boste končno lahko zadihali. Vaš vtis v petek ne bo ravno najboljši, posebno če gre za odnos z osebo, ki je muhaste narave. Nekdanjih pomislekov se boste že v nedeljo z lahkoto otresli in si pričarali čudovit trenutek, obarvan z ljubezenskimi vibracijami.

TEHTNICA

Zmernost poskušajte v tednu pred vami, ko vam bosta zelo naklonjena Merkur in Venera v vašem znamenju vpeljati na vsa področja, saj je to prvi pogoj za zdravo in umirjeno življenje. Začutili boste, da vam je naklonjen tudi nekdo, ki ga opazujete že dlje časa, pa nekako ni bilo priložnosti, da bi vstopila v kontakt. Na finančnem področju boste konec tedna kljub prijetni luni v levu deležni manjših vzponov in padcev, ki pa bodo dobra podlaga za prihodnost. Zaupajte prvemu občutku, saj bo pravilen.

ŠKORPIJON

Presenečenju bo sledila prilagoditev situaciji. Doživljali boste zaustavitev ter manjše zatišje. Ko se bo stanje konec tedna normaliziralo, boste dojeli smisel in pogumno sledili toku. Pripravljeni boste na nove začetke. Primanjkovalo vam bo le direktnosti pri sporazumevanju, vendar boste optimistični. Izkoristite v nedeljo svojo ustvarjalnost in domišljijo, ter svoje delo opravite na zanimiv, drugačen način. Ne opravljajte drugih, posebno pozornost posvetite raje svojim globokim mislim in podzavesti.

STRELEC

Spustili se boste v nekaj, kar je tvegano, vendar kljub temu zelo mikavno. Ljubezen bo v sredo, ko luna preide v raka malce nejasno področje, ki ga boste želeli rešiti. Nekaj previdnosti ne bo odveč, saj je nasprotna stran trenutno izredno občutljiva. Osvobodite se proti koncu tedna skrbi in bremen, ki so povezana s poslovnim področjem. Soočili se boste s svojimi sposobnostmi poslovanja in tudi z vsemi pričakovanji, ki vas bodo v kmalu popeljala v stabilnost.

KOZOROG

Nikar ne pričakujte, da v določeni situaciji, ki vas skrbi že nekaj časa v prvih dneh tedna  ne bo pravih zapletov. Izpostavljeni boste kruti kritiki, nekateri celo krivici. Naj vas to ne odvrne od načrtov, saj vas na koncu čaka prijeten razplet. Odgovor je na dlani, zato si ne zatiskajte oči. Počnite konec tedna, ko bo luna v levu stvari, ki vas sproščajo in vam prinašajo boljše počutje. Ne povejte pa vsega, kar si boste mislili, še posebej če veste, da nekdo resnice ne želi slišati.

VODNAR

Spontani dogodki, ki jih v ponedeljek in torek prinaša vpliv lune v dvojčkih vam bodo pomagali, da ponovno zgradite svojo samozavest. Na čustvenem področju se boste zapletli v nesporazume, vendar nikar predolgo ne tehtajte. Spoznali boste, da tudi za vas obstajajo pravila, ki jih morate spoštovati, čeprav se v določenih krogih bolj težko prilagajate. Svojo trmo poskusite čim prej s svojo iznajdljivostjo pretvoriti v vztrajnost. Nekdo se vam bo približal in še vedno bodo prisotne odprte možnosti za pogovor.

RIBI

Ne bodite z luno v dvojčkih preveč nestrpni, kajti potrpljenje bo nujno potrebno. V ljubezenskih odnosih ste zopet preveč tihi in čakate, namesto da bi na ves glas povedali, kaj je tisto, kar vas bremeni. Uspeh na delovnem mestu bo ugodno vplival na vaše finančno stanje, ki se bo počasi z ustreznim pristopom začelo krepiti. Po intenzivnem dogovarjanju in načrtovanju boste v petek končno lahko začeli uresničevati svoje globoke zamisli. V ljubezni bo v nedeljo, ko bo luna v levu v ospredju strast.

Pripravil: Horoskop.si

Vir: Sensa.si

Preberi še: Vstopili smo v obdobje DEVICE, ki prinaša velike spremembe (preveri, KATERE)

Priporočamo tudi: Horoskop: TO astro znamenje čakajo STRASTNI zadnji dnevi poletja 🔥