Tedenski horoskop od 28. junija do 4. julija (ljubezen, zdravje, kariera)

Kaj nam napovedujejo zvezde za obdobje od 28. junija do 4. julija 2021?

Tedenski horoskop od 28. junija do 4. julija (ljubezen, zdravje, kariera) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 6. 2021

 

OVEN

Venera v znamenju leva bo s svojimi aspekti poskrbela za zanimivo dogajanje na področju čustev. Razbremenili se boste napetosti in si dovolili čutiti. Določenim ljudem boste končno postavili meje, ter razložili, da imate nečesa dovolj. Spoznali boste, kako lahko svoje pomanjkljivosti spremenite v ugodno učno lekcijo. Z nogami boste trdno na tleh, z mislimi pa še posebej v petek pripravljeni na nove in vznemirljive izzive. Počasi se vaše želje vračajo na pravo mesto. 

BIK

Vse se vam bo zdelo v torek in sredo, ko bo luna v ribah veliko težje kot v preteklih dneh. Motili vas bodo tisti, ki so še bolj trmasti kot vi. Spoznali boste, da je škoda živcev in energije za razmišljanje o vsem, kar bi lahko šlo narobe. Malo več optimizma vam bo konec tedna, ko luna preide v vaše znamenje prišlo še kako prav. Ne boste več iskali domnevnih skritih pomenov, ampak se boste raje posvetili osnovnemu sporočilu, ki trka na vašo zavest, ter ga začeli upoštevati.

DVOJČKA

Dobrodušnost vas bo navdihnila, posledično bo tudi napetost v okolici nekoliko popustila, lažje se boste odločili, kaj je za vas pomembno. Stvari bodo tekle gladko in pričakujete lahko tudi nekaj, kar vas bo močno navdušilo. V petek, ko bo luna v ovnu prihaja veselje, saj se boste z nekom zopet odlično razumeli. V nedeljo si vzemite več časa zase in za zasebne zadeve. Tako boste veliko lažje pregnali utrujenost in zmedenost.

RAK

V tednu pred vami boste stremeli k temu, da ohranite dobre odnose z vsemi, ki vas obdajajo. Naj vas z energijo Sonca v vašem znamenju vodi zavedanje o tem, da potrebujete prijatelje in zagovornike. Vseeno je, kako bodo drugi reagirali na vaše pripombe, pomembno je, da jih slišijo. Medtem ko rešujete tuje probleme, se vam lahko na področju čustev situacija v zadnjih dneh tedna malce zakomplicira. Odzivajte se bolj prijazno, le tako boste vse skupaj rešili.

LEV

V sredo, ko nastopi konjunkcija med Luno in Neptunom  boste znali dobro opazovati okolico, zato bodo odločitve ustrezne. Čeprav so nekateri v zadnjem času naredili nekaj napak, jim lahko zopet začnete zaupati. Ker vas spremlja Mars v vašem znamenju, se bodo nekatere finančne težave uredile same od sebe ali pa jih bo vsaj veliko lažje rešiti. Radi bi ohranili vitko postavo, vendar vedite, da stradanje ni najboljši način.

DEVICA

V prvih dneh tedna, ko boste nihali z razpoloženjem, nikar ne pozabite na nekaj pomembnih obveznosti. Niste preveč navdušeni nad določeno zgodbo, radi bi preizkusili kaj novega, nekaj kar bi vam prineslo dobre rezultate. V ljubezni bodo čez vikend, ko se bo luna nahajala v biku na vrsti občutljivi pogovori o globini na področju čustev. Ni vam treba čakati, da ljubljena oseba načne pogovor. Ne odlašajte predolgo, ker bo vedno težje začeti. Samski boste sami sebi zadostni.

TEHTNICA

Vaše pripombe o pomembni zadevi bodo povzročile nekaj manjših napetosti v odnosih. Poskusite se pogovorov lotiti na bolj previden, vendar kljub temu odločen način. Manjši čustveni dvom bo prinesla konjunkcija med Luno in Neptunom, vendar ne prehitevajte dogodkov in se ne zapletajte v prepire, ki bi pokvarili prijetno in sproščeno romantično vzdušje. Razburjanje vas v nedeljo, ko boste notranje nemirni ne pelje nikamor, posebno, če ste se že odločili.

ŠKORPIJON

V začetku tedna, kljub temu da vas bo spremljala luna v ribah ne bo časa za sentimentalnost, ampak boste zelo direktni in bolj odločni kot običajno. Na družinskem področju večjih težav ne pričakujte, saj bo vse skupaj skladno. Vseeno vam bo, kar si mislijo drugi. Delali boste to, kar se vam bo zdelo prav. Spremenili boste svoj stil, poskušali boste biti še bolj vpadljivi, kot ste bili do sedaj. Delo vam ne bo povzročalo večjih težav, saj vam bo popolnoma jasno kaj pričakujejo od vas.

STRELEC

Na vsakem koraku boste v tem tednu zaznavali ljubezen. Venera v znamenju leva vas bo usmerila k temu, da ne boste poslušali le čustev, ampak se boste znali prepustiti tudi strasti. Zaradi vpliva planetov se boste lahko konec tedna zanesli na svoje spretnosti ter sposobnosti. Večino dela boste uspešno opravili, ker boste tako prepričljivi, da vam bo malokdo lahko rekel ne. Prijatelj bo našel rešitev za vas pomembne težave, nad katero boste takoj navdušeni.

KOZOROG

Odzivi bodo zopet obarvani s trenutnimi čustvi, ki so bolj nestabilna kot običajno. Če boste samozavestno stopali po že uhojeni poti, se ne bojte, da bi naredili večjo napako. Prejeli boste neugodno informacijo, ki pa naj vam ne pokvari vaših čudovitih občutkov. Počakajte, da boste izvedeli celotno zgodbo v ozadju, šele takrat se boste lahko odločali. V nedeljo, ko se bo luna nahajala v znamenju bika prihaja v družinskem krogu močna želja po skladnih odnosih.

VODNAR

Pozitivno energijo, ki vam jo prinaša vpliv Marsa in Venere v znamenju leva lahko uporabite kjerkoli boste delovali. Misli vam bodo uhajale k lepim stvarem, tudi v ljubezni se bo nekaj premaknilo na bolje in ne bi bilo slabo, da to energijo izkoristite v pravi smeri. V nedeljo boste opazili, da vam nekateri ljudje enostavno niso všeč, saj vas s svojim delovanjem vznemirjajo. Čas je za resen razmislek o morebitni prekinitvi določenih stikov.

RIBI

Odnosi na področju ljubezni bodo v tem tednu veliko manj zapleteni, saj bo Mars v znamenju leva tisti, ki vas bo nasmejal in navdihnil. Glede dela lahko zahtevate črno na belem, saj za določene zadeve potrebujete dokazila. Pozitivno za vas bo, da se bodo odnosi s sodelavci, ki so bili v zadnjih tednih zelo napeti, občutno izboljšali. Postali boste bolj prizanesljivi ter razumljivi, kar vam bo koristilo tudi na zasebnem področju.

Vir: Horoskop.si/Sensa.si

TO astro znamenje prisega na razmerje z VEČ partnerji (monogamija NI zanj)

Fotografija: Profimedia