ASTRO: Preveri, kaj ti prinaša tedenski horoskop (od 23. do 29. avgusta)

Te zanima kaj ti je zapisano v zvezdah za zadnji teden avgusta? 🙊

ASTRO: Preveri, kaj ti prinaša tedenski horoskop (od 23. do 29. avgusta) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 8. 2021

 

OVEN

Manjše napetosti v odnosih so lahko v ponedeljek, ko bo luna v ribah za vas zelo stresne, vendar boste s strpnostjo in umirjenostjo zaplete tudi rešili. Prijetno ljubkovanje in obnavljanje razmerja lahko naredi čudeže v ljubezenskem vrtincu. Kljub temu bi se morali zanašati tako na glavo, kot na svoje srce. Merkur v devici vas opozarja, da ne smete slepo slediti občutkom, saj vas lahko zavedejo. Impulzivni čustveni skoki bodo konec tedna vznemirljivi, vendar lahko po njih tudi padete.

 

BIK

Za vsako ceno boste v tednu, ki ga bo spremljalo Sonce v devici iskali nove karierne priložnosti in podporo. Če ste v zvezi, ki vas že nekaj časa omejuje, razmislite o nadaljevanju, saj bodo v sredini tedna najpomembnejši odnosi. Na trenutke se vam bo zdelo, da se ne znate postaviti zase na pravi način. Okrepljena bo kreativnost, ki jo boste znali na zelo prisrčen način izkoristiti. S prihodnostjo se v tem trenutku enostavno ne obremenjujete. Spremenite pa svoj površen odnos do čustvenih zaznav.

 

DVOJČKA

Ugotovili boste, da vas na področju kariere še vedno spremlja občutek, da so drugi boljši od vas. Dobra organizacija bo omogočila, da boste pustili dober vtis, zato vklopite svoj pogumni pristop. Držite se obljube, da vas pripombe drugih ne bodo več razburjale, saj lahko napačne poteze kmalu obžalujete. Proti koncu tedna, ko luna prehaja v bika lahko dokažete, da vztrajnost in pogum štejeta. Če boste preveč dlakocepski in boste zahtevali popolnosti za vsako ceno, lahko dosežete slab učinek.

 

RAK

Teden, ki ga spremljajo Sonce, Merkur in Mars v znamenju device je lahko psihično naporen. Pogovoru oziroma pomembni zadevi bi se radi izognili, vendar bo na drugi strani nekdo, ki je vztrajen. V petek, ko ne boste najbolj zbrani lahko intenzivne situacije obremenijo vaše misli. Občutili boste tudi potrebo po ljubezenskem zbliževanju ali po novi romanci. Zaželeli si boste, da bi bil vaš odnos bolj stabilen, zato s konkretnimi pogovori nikar ne obupajte prehitro.

 

LEV

Zaradi več planetov v znamenju device lahko pride do nekaterih nesoglasij, kljub temu se bodo odnosi pozitivno razpletli in za nekaj časa uredili. Prebudite kompromis in potrpljenje, v nasprotnem primeru vas lahko spravijo tudi na rob obupa. Izognite se brezglavemu razpravljanju in ne obešajte svojih načrtov za prihodnost na veliki zvon. Na ljubezenskem področju se boste v nedeljo dotaknili treznega razmisleka, saj marsikaj ni tako kot bi si želeli.

 

DEVICA

Pazite, da si z neprevidnostjo ne nakopljete odvečnih težav, utišajte tudi slabe spomine. Vse se spreminja, tako na zasebnem kot na poslovnem področju, pot od zadovoljstva bo bolj lahkotna kot si mislite. Otresite se v soboto, ko bo nastopila konjunkcija med Luno in Uranom predsodkov in vplivov iz preteklosti, čas je, da nadaljujete drugače. Zbranost in premišljenost bosta predpogoj, da se določene zadeve, s katero odlašate lotite na pravi način.

 

TEHTNICA

V ljubezni boste v ponedeljek, ko bo luna v ribah zadovoljni ter zasanjani. S prijetnim nastopom boste dosegli da bodo odnosi zopet skladni. Vložen trud se vam bo v sredo in četrtek na področju dela in denarja zagotovo obrestoval. Nakup v katerega ste dolgo dvomili se vam bo ves čas smukal po mislih, zato se boste težko zadržali. Nekateri poslovni načrti in odlične ideje, ki prihajajo v petek vam bodo dvignili samozavest, ter vas prepričali, da še vedno lahko ujamete srečo.

 

ŠKORPIJON

Posvetite v torek in sredo, ko boste zaradi lune v ovnu zelo nemirni več časa mlajšim, ki vas bodo zagotovo razvedrili. Ker boste ves čas v pogonu, boste za vitalnost potrebovali več športa in akcije. Nikar ne čakajte na druge, temveč se organizirajte sami. Sobota bo zaznamovan po ugodnih povezavah. Končno boste stopili v ospredje in s svojim znanjem pomagali drugim. Družabno življenje boste okrepili, da bi zadovoljili svojo potrebo po radovednosti. Prihaja osvežitev, ki prinaša več smeha in dobre volje.

 

STRELEC

Nič ne boste naredili, če boste samo opazovali in izgubljali živce, zato pristopajte na področju kariere trezno. Ugotovili boste, kako so določene zadeve povezane med sabo. V petek in soboto, ko bo luna v biku boste zelo utrujeni, ne le zaradi dela ampak tudi zaradi čustvenih zapletov, ki jih ne boste znali rešiti. Zaradi nepričakovanih preobratov boste morali pomembne stvari zaključevati veliko prej, kot ste pričakovali. V nedeljo si boste končno znali vzeti čas zase in za drobne malenkosti.

 

KOZOROG

Primanjkuje vam časa in potrpežljivosti, saj vas ovira preveč informacij, ki vam niso preveč všeč in vas samo vznemirjajo. Neodgovornost drugih vas jezi, saj si želite razčistiti resna vprašanja. Konec tedna boste utrujeni, vsekakor pa končajte pomembno zadevo. Ko se boste spopadali z ovirami, ne pozabite, da je treba stvari včasih le dobro organizirati. Več glav vsekakor več ve je spoznanje, ki vam sprva ne bo všeč, nato se mu boste počasi približali.

 

VODNAR

V ponedeljek se boste zaradi vpliva lune v znamenju rib spopadali s pomanjkanjem energije. Poiščite zagon ter motivacijo, ki vas bo rešila vsakodnevnih muk. Miselne vaje bodo prebudile vašo zavest in vas usmerile naprej. Nepremišljenost in svojeglavost lahko povzročita konflikte v družinskem ali prijateljskem okolju. Rešitev za vas bo iskren pristop. Ker ne marate egoističnih ljudi, se jim boste še posebej v soboto in nedeljo želeli umakniti, kar bo odlična vstopnica za prihodnost.

 

RIBI

V sredo, ko bo luna v ovnu boste zgovorni, hitro boste razmišljali in še hitreje se boste odločali, kar vam nudi možnost izboljšanja določene situacije. Vključite svoje možgane in ugotovite, kaj je tisto, kar vas močno ovira. Ne bo enostavno, vendar se vam obetajo pomembne ugotovitve, če se boste le pripravljeni soočiti z njimi. Potlačite ego in priznajte vsaj v družinskem okolju svoje napake. Zdelo se vam bo, kot da določeni ljudje niso iskreni do vas, zaradi tega boste malce nezaupljivi.

Pripravil: Horoskop.si/Sensa.si

Preberi še: Horoskop: TO astro znamenje čakajo STRASTNI zadnji dnevi poletja 🔥

Priporočamo tudi: TO astro znamenje zaradi svoje TRME doseže vse, kar si zaželi (HOROSKOP)