ASTRO: Kako fantu pokazati, da ti ni več mar zanj (glede na njegovo znamenje)?

28. 2. 2018
ASTRO: Kako fantu pokazati, da ti ni več mar zanj (glede na njegovo znamenje)? (foto: Profimedia)
Profimedia

Kako mu pokažeš, da ti nič več mar zanj, če nimaš dovolj poguma, da bi mu jasno povedala, da te žal ne zanima več? Tako!

S spodnjimi nasveti bo nekoliko lažje, če nimaš dovolj poguma, da bi mu jasno povedala, da te žal ne zanima več.

OVEN

Povej mu, da potrebuješ več časa zase, kar bo jasen znak, da ga ne želiš več v svojem življenju.

BIK

Če ti bik ni več všeč in želiš z njim končati, ga začni usmerjati v športne dejavnosti in čim več gibanja. Zanj si omisli čim več hobijev in obveznosti, saj bo zelo težko sledil. Povej mu, da si spremenila način prehranjevanja in ga pošlji v trgovino po semena in ostale zdrave prigrizke. Verjemi, da bo razmislil, ali se še vrne v tvoj objem.

DVOJČKA

Tvoj dvojček bo počasi začel razmišljati o odhodu, če se odločiš, da boš ves čas doma ležerno uživala pred televizorjem, tiha in dolgočasna. Ne začenjaj nobenega pogovora z njim in prezri njegove poskuse prijaznosti in naklonjenosti. Dvojček potrebuje dogajanje, zato v primeru, da z njim ne želiš nadaljevati, poskrbi, da se bo med vama čim manj dogajalo.

RAK

Tega znamenja se boš, če ti ni več všeč najtežje znebila iz svojega obzorja, saj je rak vztrajen. Pripravljen je sprejeti veliko žrtev, samo da bi ga ti imela rada in da bi ostala z njim. Da bi se ga rešila, moraš biti potrpežljiva in odločna. Povej mu, da se nikoli ne želiš poročiti in imeti otroka. Rak ti tega ne bo odpustil, in objokan se bo počasi začel umikati.

LEV

Če ti lev ni več všeč, enostavno prenehaj pretirano skrbeti za svoj videz. Večkrat obleci strgane kavbojke in trenerko, na ličila in ostale lepotne rituale pa enostavno pozabi. Nehaj ga hvaliti za vsak njegov podvig, večkrat pa pohvali samo sebe in svoje dosežke. Če bo lev še vedno v tvoji bližini, pozabi na naslednji pomemben praznik in hitro bo odšel.

DEVICA

Tega fanta se boš najlažje rešila, če boš prenehala skrbeti za zdravo prehrano in veliko gibanja. Večkrat si privošči kakšen nezdrav obrok ali gazirano pijačo ter to ponudi tudi njemu. Povej mu, da si se odločila, da boš prodala svoje kolo ter smuči, pozabi na kakšen vajin dogovor, saj moški, rojen v znamenju device, neodgovornih žensk ne prenaša najbolje.

TEHTNICA

On vedno želi, da je vse na svojem mestu, zato poskrbi, da nič ne bo tako, kot si je zamislil. Kaos ga bo vznemiril. Najprej bo odkorakal, če bo opazil, da svojemu videzu ne posvečaš dovolj pozornosti. Zmotile ga bodo slabo obrite noge in neurejene obrvi. Če bo po vsem tem ta fant še vedno ob tebi, zahtevaj od njega da postane odločen.

ŠKORPIJON

Če je rojen v znamenju strastenga škorpijona, se ga boš najlažje znebila, če nenadoma ne boš več zainteresirana za spolnost in strast. Povej mu, da te boli glava in da si utrujena, nekaj časa bo še vztrajal, nato bo obupal nad tabo, saj potrebuje spolnost. Če pa ne bo, pa potegni iz predala kakšno neokusno perilo, ali pa večkrat lepo poglej njegovega prijatelja.

STRELEC

Strelca, ki ves čas filozofira se boš najlažje znebila, če boš naredila kakšno ljubosumno sceno, saj on omejitev in drame v odnosu enostavno ne prenaša. Ker je strelec zelo toleranten, se bo verjetno še nekaj časa trudil zate, ti pa poskusi čim več časa preživeti doma pred televizijo in ne odgovarjaj na njegove dolge razprave ter zahtevaj, da se drži ure.

KOZOROG

Čim večkrat kozorogu, ki ti ni več všeč poudari, da potrebuješ več sladkih besed in nežnosti. Bodi bolj nedostopna, glasna, odštekana in drugačna od povprečja. Tvoj kozorog bo kmalu začel razmišljati o odhodu. Če bo pa še vedno vztrajal, začni zapravljati. Ko greš v trgovino po nove kavbojke ga vzemi s sabo in ko jih kupiš, nadaljuj še z ostalimi kosi.

VODNAR

Vodnar vedno počne, kar mu pade na pamet. Ne ozira se na druge. Začni mu postavljati merila in ga nekoliko omejevati, ter planirati njegov čas in hitro bo postajal vedno bolj nemiren. Njegovo razmišljanje prekini s kakšnim nepomembnim stavkom in večkrat mu omeni, da se želiš čim prej poročiti in imeti čim več otrok, seveda z njim.

RIBI

Nežnega ribaka boš težko kar tako odgnala od sebe, saj je romantičen in nežen. Oprostil ti bo marsikaj, morda tudi če ga prevaraš, nikakor pa ne bo prenašal agresivnih izpadov, povzdignjenega glasu in kaosa v vsakodnevnem življenju. Če ga želiš izgubiti, ne bodi več tako nežna in pozorna, pa bo odšel brez odvečnih besed.

Vir: horoskop.si

Preberi še: 4 HUDE napake spogledovanja (nasveti našega novinarja)

Priporočamo tudi: 5 žensk razkrilo bizarne načine, s katerimi so končale zvezo

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu