ASTRO: Kaj ti (glede na zodiakalni znak) v trenutku pokvari dan?

15. 7. 2021
ASTRO: Kaj ti (glede na zodiakalni znak) v trenutku pokvari dan? (foto: Unsplash.com/Christopher Campbell)
Unsplash.com/Christopher Campbell

Včasih se ti lahko zgodijo stvari, nad katerimi nimaš nadzora ali vpliva, in te spravijo v neprijeten položaj ali slabo voljo, vendar nikoli ne obupaj. Spodaj preveri, kaj ti (glede na zodiakalni znak) v trenutku lahko pokvari dan.

OVNICA

Čeprav si ti tista, ki brez dela in obveznosti težko živiš, te jutro, v katerem ti švigne skozi glavo, da te čaka gora obveznosti in opravkov, naredi zelo nervozno oziroma ti lahko celo pokvari dan. Preveč dela, obremenitve in kaos ti sicer ustrezajo, vendar le do neke meje. Ko se ta meja nabere, te preveč obveznosti in obremenitev, ki jim nisi kos, vodi v slab dan.

BIKICA

Dan ti lahko pokvari izjava fanta, da potrebuje več časa zase. Čeprav ne želi končati s tabo, te lahko ta stavek v trenutku vrže iz tira in pričara številne dvome, ki ti bodo tudi ob lepih dogodkih čez dan hodili po glavi, vse do trenutka, dokler ne boš začutila, da morda ni mislil resno in da si ga morda celo narobe razumela. Ker ti urejeni odnosi veliko pomenijo, se bojiš da bi se porušili.

DVOJČICA

Ko se zbudiš začneš takoj preverjati sporočila, klepetalnice ali družabna omrežja, kar te vodi v odvisnost od elektronskih naprav. Torej, pregledovanje telefonskih sporočil, družbenih omrežij, elektronske pošte, ti lahko že zjutraj pokvari tvoj čudovit dan. Med poplavo novic lahko izveš kaj slabega, nekaj kar ti bo uničilo cel dan. Poskusi se zadržati in preživeti jutro brez naprav.

RAKICA

Prijetno si nameščena v topli postelji, naenkrat pa nekdo pozvoni na vrata. Nenapovedani obisk, te lahko v trenutku spravi v slabo voljo, saj ti ni jasno, kdo bi lahko prišel na vrata nenajavljen. Rada se pripraviš na obisk, ne maraš pa da nekdo, ko on želi zmoti tvoj mir in tišino, ki ti v jutranjih urah veliko pomeni. Torej, nepričakovani zvonec na vratih lahko pokvari tvoj dan.

LEVINJA

Veliko ti pomenijo prijateljice, zato ti lahko v trenutku dan pokvari ena izmed njih, ki se obnaša vzvišeno ali gospodovalno, saj ti sama dobro veš, kaj je dobro zate. Vedno se bo našla kakšna prijateljica, ki ti bo na nek način povzročila vznemirjenje, saj so tvoji okvirji jasno zastavljeni. Ne dovoli si, da te slaba volja prijateljice popelje skozi zoprn dan, ki bi lahko bil čudovit.

DEVICA

Ko se zbudiš in ugotoviš, da se je računalnik slučajno pokvaril, ti pa bi morala končati seminarsko nalogo, v trenutku postaneš slabe volje, poderejo se ti tla pod nogami, začutiš nervozo in tvoj dan je lahko pokvarjen, še posebej zato, ker se je s tem podrl tvoj tempo in analitično načrtovanje dne, ki ga bo sedaj potrebno krojiti malce drugače. Vznemirjajo te nepredvidljive situacije.

TEHTNICA

Ko se zjutraj odpraviš v kopalnico, je prvi pogled v ogledalo in ker ti primanjkuje časa, se boš morala zadovoljiti z neopranimi lasmi. Slaba frizura je tista, ki ti lahko v trenutku pokvari tvoj dan, tudi če ni tako slaba, in se tebi to samo zdi, boš cel dan pogledovala v ogledalo in imela občutek, da ne izgledaš perfektno, kar je seveda popotnica za slabo voljo. Rešitev je čop.

ŠKORPIJONKA

Tvoj dan je lahko pokvarjen, če se zjutraj, ko se spomniš, da imata s fantom obletnico, zgodi, da na nobenem družbenem omrežju ni objavil, da imata obletnico niti ni všečkal vseh tvojih novih fotografij. V slabo voljo te spravlja misel, kako je lahko pozabil, ko pa ti že ves teden razmišljaš, kako bi ga presenetila na vajin dan. Slab dan bodo presekale njegove tople besede.

STRELKA

Omejitve, ki ti jih postavljajo drugi ti lahko v trenutku pokvarijo dan, saj želiš živeti sproščeno in predvsem svobodno. Sporočilo staršev, ki imajo že zjutraj na tvojem telefonu v sporočilu do potankosti izdelan plan tvojega dnevnega dogajanja, te lahko v trenutku zamori. Saj ne da ne bi želela časa preživeti z njimi, le vpenjanje v različne zgodbe s strani drugih te močno vznemirja.

KOZOROGINJA

Ko se zjutraj zamišljena in motivirana odpraviš na kavico v kavarno, ti jo postreže neprijazna natakarica, ki ti najprej polije kavo, nato še zavije z očmi. Ko želiš plačati je ni od nikoder in tvoj dan je lahko v trenutku pokvarjen. Čeprav sama ne blestiš s sladko komunikacijo, smatraš, da bi si zjutraj malce več prijaznosti kljub vsemu iz njene strani zaslužila. Morda ima tudi ona slab dan.

VODNARKA

Ker ima dan zate premalo ur, ti lahko dan pokvari nežna budilka, ki jo vsakih 15 minut prestaviš, saj imaš v nežnem spancu občutek, da si lahko še malce spočiješ, vendar lahko tako pozabiš na pomemben sestanek. Dodatnih pet ali deset minut spanja zveni kot dobra ideja, vendar je to slaba navada, ki ti lahko večkrat pokvari tvoj čudovit, aktiven dan.

RIBICA

Cel teden že planiraš morje s prijateljicami, ko pa se zbudiš, slišiš po radiu, da je za cel vikend kar naenkrat napovedan dež. Kako, če so govorili o soncu. Tvoj dan je v trenutku lahko pokvarjen, saj si naredila že ogromno načrtov, sedaj pa bodo vse skupaj pokvarile te zoprne dežne kaplje, ki ti bodo preprečile ležanje na soncu in tvoj edinstven skok v vodo.

Vir: horoskop.si

Preberi še: HOROSKOP: Katera znamenja veljajo za najbolj spontana?

Priporočamo tudi: Horoskop: Kakšnega partnerja potrebuješ glede na tvoj astrološki znak

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec