Anja Rupel

Z Luno in Marsom v Vodnarju je Anja zelo avanturistična. Ceni neodvisnost in svobodo, lahko je ekscentrična in originalna pa tudi muhasta, če ima občutek, da je nerazumljena. Merkur v Ovnu ji podarja duhovitost in obilico novih idej.

1. 1. 2007

V zasebnem življenju: Ob Anjinem rojstvu je bilo Sonce v znamenju čutnih in skrivnostnih Rib, a ne gre zanemariti ognjenih in zračnih primesi. Z Luno v Vodnarju je čustvenost Rib manj izrazita, vplivi Ovna pa svarijo pred burnim reagiranjem.

Kariera: Idealizem Vodnarja terja od nje, da po svojih močeh (z besedo in pesmijo) prispeva k izboljšanju sveta, zato je pogosto razpeta med ljubeznijo do partnerja in delovanjem v zunanjem svetu, še najraje v skupini. Obdarjena z močno intuicijo se dobro znajde v poslovnih vodah.

Erotika: Sonce v senzitivnih Ribah in Neptun v strastnem Škorpijonu ji podarjata bogastvo čutne senzualnosti, Mars v Ovnu pa je stalen vir impulzivnih ognjenih energij. Zaradi vplivov Vodnarja Anja ni tipična romantična Ribica.

Rojstni podatki

Anja Rupel, 19. marec 1966

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri