Alenka Kejžar

Ta prijazna in norčava vodnarka nadvse ljubi svojo zasebnost, zato jo bo skušala zaščititi. Ravnovesje med javnim in zasebnim pa je mogoče šele s taktnostjo Lune v diplomatski Tehtnici. Ker je sama zelo sproščena, se bo tujec ob njej dobro počutil.

1. 1. 2007

V zasebnem življenju: Njena moč je v prirojenem sočutju, zato se Alenka vedno primerno odzove na težave in stališča, saj skuša ljudi razumeti. Zaradi neodvisnega življenjskega stila vodnarja se nerada čustveno veže in daje vtis odmaknjenosti, a je hkrati tudi magnetično privlačna.

Kariera: Z Marsom v Vodnarju je Alenki podarjene veliko živčne energije, ki jo mora sproščati s fizično zahtevnim športom ali z jogo. Jupiter v Levu poudarja njeno ambicioznost, Saturn pa dodaja močan čut dolžnosti, zato se nalog loteva odgovorno. Z denarjem včasih ne zna ravnati.

Erotika: Merkur v Ribah dodaja prepo­trebno noto čustvenosti. V spolnosti sicer uživa in rada eksperimentira, a se zaradi samostojnosti le nerada veže.

Rojstni podatki

Alenka Kejžar, plavalka, 15. februar 1979

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri