5. Sensa vikend: Košček, ki ga iščem

Se ti pogosto zdi, kot da znotraj tebe nekaj manjka? Si večkrat osamljena in pogrešaš kakšen globji smisel svojega bivanja?Ali verjameš, da je nekdo ali nekaj tam zunaj, kar bi to praznino v tebi lahko zapolnilo?

17. 1. 2012

Ti manjka denar? Ugled? Pravi partner? Drugačno zunanjost? Druga družba?

Nikamor naprej od sebe ti ni treba iti. Vzrok za nezadovoljstvo namreč tiči prav tam, v tebi sami.

Vabljena si na Sensa vikend!

Vzemi si čas in razišči svoj manjkajoči delček!

Pridruži se nam na 5. Sensa vikendu v idiličnem Bohinju!

Če je naš uvodni nagovor nagovoril nekaj v tebi, je tokratni program 5. Sensa vikenda kot nalašč zate. Njegov delovni naslov je tokrat:

  • Kateri je moj manjkajoči košček?

Za časa trodnevnega umika iz stresa vsakdanjice boš lahko del že petkove popoldanske delavnice na temo 'Kaj mi manjka', da bi na večer v delavnici 'Iskanje ljubezni v času osamljenosti' prišla do dna vsemu, kar gre vedeti o ljubezni in razmerjih.

V sobotno jutro se boš prebudila s plesno meditacijo, po zajtrku pa sledi delavnica 'Čigav košček sem jaz?'. Okoli poldneva boš vabljena na predavanje in razgovor na temo 'Žensko-moški principi - kako delujeta ženski in moški um?', medtem ko bo v popoldanskih urah na vrsti delavnica 'Ljubezen in bolečina'. Večer bomo zaključil z JO-DI-HA meditacijo.

Nedeljski jutranji objem z glasbo te bo ogrel za nedeljsko dopoldansko delavnico: 'Kako vzpostaviti harmonijo razumevanja umov dveh posameznikov?'

Predavanje bo spremljal tudi izkustveni del z vajami za sproščenost, radost in zadovoljstvo v sobivanju s partnerjem ter vaje iz komunikacije zapeljevanja.

Več informacij v prispevku 5. Sensa vikend - Košček, ki ga iščem!

Osnovni info

27. - 29. januar 2012, Bohinj Park Hotel.

Cena celotnega paketa je 290 €.

Cena paketa vključuje 2 nočitvi v eko hotelu Bohinj Park ***** s polnim penzionom, uporabo bazena, obisk savne 1 x dnevno, vadbo v fitnesu in delavnice. Doplačilo za enoposteljno sobo: 40 €.

Prijave na tel: 08 200 41 40.

Organizator si pridružuje pravico do spremembe programa.