Ženske, rojene v teh 2 znamenjih, bodo avgusta odsevale NEUSTAVLJIVO privlačnost

Ti je to poletje naklonjena sreča? Preveri, če si med izbrankami! 👑

Ženske, rojene v teh 2 znamenjih, bodo avgusta odsevale NEUSTAVLJIVO privlačnost (foto: Profimedia) Profimedia
5. 8. 2020

Poglej, katerima dvema znamenjema je to poletje naklonjena sreča:

LEVINJA

Pogumna, odprta in samozavestna levinja je tokrat v svojem elementu. Tvoj avgust bo fenomenalen. 

Si kraljica v vseh pogledih, živahna, polna življenjskih nasvetov, tvoje navdušenje in vznemirjenje pa sta lahko nalezljiva. V poletnih dneh si boš želela narediti nekaj divjega in zabavnega, tako da boš še bolj uživala v občutku svobode in uveljavljala svoje skrite želje.

Vedno si odgovorna za svoje življenje in ne maraš, da bi ti kdo drug povedal, kaj je dobro zate. Tvoj moto se glasi, da je svoboda za srečo nujno potrebna.

S svojo neustavljivo privlačnostjo blestiš, kjerkoli se pojaviš, znaš se urediti tako da izstopaš in tako, da si ti edina tista, ki se moškim v domišljiji sprehaja po glavi.

V poletnih dneh boš prva na plesišču in prva v vrsti, ko se bo potrebno odpraviti na nepozabno avanturo.

Preveč nežni in zadržani fantje ti niso všeč, zato boš v avgustu hrepenela po takšnem, ki je močan, stabilen in samozavesten. Ko se boš odločila, da ga osvojiš, boš odločno našla način, da dobiš tisto, kar hočeš.

Nikoli se ne sramuješ svojih želja in interesov, zato boš v avgustu tudi od prijateljic pričakovala, da so iskrene.

DEVICA

Ženska devica je znana kot najboljša kombinacija pameti in lepote. Tvoja prednost v avgustu bosta strasten intelektualni um in globoka ustvarjalna žilica, zato nikar ne odlašaj s prijavo na kakšen slikarski tečaj.

Devica ni tista, ki bi pustila, da stvari postanejo neurejene ali zmedene in tako bo tudi v avgustu, saj se boš kljub prostim dnem in uživanju znala zelo dobro organizirati, brez da bi pozabila na kakšno pomembno zadevo.

Tvoja ljubezen v avgustu bo prava poezija gibanja, s katero boš gradila portret predanosti.

Precej si izbirčna, ko gre za izbiro partnerja, kar te lahko popelje do tega, da se bo za pozornost moškega, ki ti je všeč, pred tabo začela boriti tvoja prijateljica.

To te lahko privede do tega, da se umakneš, vendar ti bo kmalu jasno, da ti očitno ni bil namenjen, saj si vendar kraljica avgusta, za katero se je pač treba potruditi in boriti.

Večkrat se boš zalotila, da nekoliko skrivaš svojo strast, visok libido in ljubezen do seksa, vendar bo ob pravi osebi skrivanje izginilo in hitro se bo prelevila v pravo osvajalko, kljub temu, da te prijateljice večkrat označujejo, da si preveč hladna in nedostopna.

Kot smo rekli, VROČE! 👑

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Si že objavila svojo 'postarano fotko'? Potem moraš NUJNO prebrati, kaj si s tem storila 😱

Priporočamo tudi: Čez en mesec bodo VSA modna dekleta kupila TO obleko z ASOSA (oboževala jo boš!)