Tvoja poletna astrologija

Naj te to poletje navdihnejo tuji kraji, lepe ure in zgodbe, primerne za tvoje znamenje, ne glede na to, ali potuješ okoli sveta ali si si dopust privoščila kar doma.

Tvoja poletna astrologija (foto: shutterstock) shutterstock
5. 7. 2016 | Promocijsko sporočilo

Ovnica

Destinacija: Aljaska

Zares obožuješ ekstreme. In kaj je bolj osupljivega kot hladna pokrajina Aljaske? Odpravi se na popotovanje, ki ti bo pognalo kri po žilah.

Vroči dnevi

 • Delo 18. avgust
 • Ljubezen 2. september

Poletna napoved
Na začetku novega letnega časa boš obkrožena s prijatelji. Četrtega julija jih vse povabi k sebi na piknik. Avgust bo tvoj mesec, saj vemo, kako ga imaš rada. Ljubezen in delo ti bosta šla na roko, še posebno okoli luninega mrka 18. v mesecu.

Seksi napoved
Če se tvoj bivši kot zombi privleče nazaj v tvoje življenje, poteši svojo radovednost, če že moraš, a bodi previdna. Tvoja notranja diva se bo prebudila okoli 13. julija, zato vama z dragim pripravi nekaj posebnega. Venera se bo 29. avgusta premaknila na območje tvojih odnosov in ti dala novo priložnost za romanco.

Ura, Finesse E096-L373, Elixa (189€)

Bikica

Destinacija: Provansa

Obišči kraj kot iz razglednice, kjer boš lahko uživala v čudoviti hrani (in vinu) in se poljubljala po francosko. Provansa je kot iz sanj.

Vroči dnevi

 • Delo 23. junij
 • Ljubezen 29. avgust

Poletna napoved
Naj ti konflikt na delovnem mestu ne uniči tvojega junija. Takrat imaš priložnost ustvariti harmonijo. Julija boš imela dovolj časa, da se sprostiš (7. v mesecu bo še posebno zabaven), preden bo avgusta vse potekalo tebi v prid.

Seksi napoved
Drama, za katero misliš, da se je končala, se bo znova vnela, ko se bo tvoj bivši ljubimec odločil ponovno prekrižati tvojo pot. Potrudi se, da ne ponoviš svojih napak. Raje počakaj do avgusta, ko ti bo zasanjana Venera priskočila na pomoč in poskrbela za jasnost in blaženost.

Ura, Finesse E069-L231-K1, Elixa (139€)

Dvojčica

Destinacija: New Orleans

Eno najbolj barvitih ameriških mest, ki se pogosto skrije za New Yorkom in LA-jem. New Orleans bo s svojim urokom stimuliral vse tvoje čute.

Vroči dnevi

 • Delo 4. julij
 • Ljubezen 29. avgust

Poletna napoved
Najpomembnejša bo koncentracija. S soncem v svojem znamenju do 20. junija boš našla energijo, ki jo potrebuješ, da izkoristiš priložnost na delovnem mestu okoli 4. julija. Zgodaj avgusta si privošči oddih. Počisti hišo, da ne boš imela nobenih ovir.

Seksi napoved
Ne znaš se odločiti. Bi si privoščila malo zabave ali počakala na globljo povezavo? Junij te utegne preizkusiti z novim očarljivcem. Počakaj z večjimi koraki, dokler okoli polne lune 19. julija ne pokaže svojih pravih barv. Konec avgusta se boš stopila ob prijazni gesti.

Ura, Finesse E098-L464, Elixa (129€)

Rakica

Destinacija: Rio de Janeiro

Čeprav ti ustreza senca, si privošči obisk Brazilije, kjer bodo avgusta olimpijske igre. Nekaj zabave na plaži ti ne bo škodilo!

Vroči dnevi

 • Delo 21. avgust
 • Ljubezen 13. julij

Poletna napoved
S soncem v svojem znamenju med 20. junijem in 22. julijem boš oddajala bombastične vibracije. Mlada luna v raku 4. julija bo poskrbela za čudovit konec tedna. Uživaj! Če se bo v službi zataknilo, boš stvari s svojo vnemo premikala korak za korakom.

Seksi napoved
Težavno razmerje te obremenjuje. Če meniš, da se je zanj vredno boriti, zadihaj in se na veliko potrudi konec junija, ko bo v tvoje znamenje stopil Merkur. Če pa je čas, da greš naprej, jo popihaj. Poletje bo poskrbelo za nove priložnosti, ki ti bodo pomagale nazaj na noge.

Ura, Finesse E092-L352, Elixa (99€)

Levinja

Destinacija: Ibiza

Nori razgledi, čudoviti ljudje in hudo nočno življenje? Tako je! Spakiraj svoje kopalke in se odpravi v špansko oazo, kjer lahko plešeš do jutra.

Vroči dnevi

 • Delo 27. avgust
 • Ljubezen 18. julij

Poletna napoved
Dvajsetega junija se druži s prijatelji in družino. Ko se bo sonce 22. julija premaknilo v tvoj znak, boš lahko z ljudmi delila odlične novice iz službe. Nove valove sreče bo na tvojo obalo prineslo avgusta. Vse napetosti pa bo odplaknilo do 13. v mesecu.

Seksi napoved
Ne potrebuješ termometra, da bi ugotovila, kako vroča si. Polna luna bo 20. junija v tvojo orbito prinesla nekoga, ki ti bo zašibil kolena. Ko se bo 11. julija v tvoje znamenje premaknila Venera, bosta morala skupaj v vodo, da ne bosta pregorela.

Ura, Finesse E081-L298, Elixa (119€)

Devica

Destinacija: Iran

Želiš si, da bi te to poletje presenetilo, Iran je zato popolna destinacija zate. Nekje med vzhodom in zahodom te čaka biser, na katerega še nisi pomislila.

Vroči dnevi

 • Delo 29. junij
 • Ljubezen 4. julij

Poletna napoved
To poletje si vse do 20. junija ne boš pustila časa za zabavo. Mars ti bo konec meseca pomagal dokončati projekte, ki te spravljajo ob pamet. Julija pa boš delo postavila na stran in se vkrcala na vlak zabave, na katerega zamujaš. Izstopi avgusta in se pred svojim rojstnim dnem malo spočij.

Seksi napoved
Julij utegne prijatelja spremeniti v nekaj več. Okoli 19. se iskreno pogovorita o tem, kje stvari stojijo, in si obljubita, da bosta ostala kolega ne glede na to, kaj se zgodi. 30. julija bo tvoje znamenje obiskal Merkur. Petega avgusta se ne zadržuj in si privošči ekstra romantičen dan.

Ura, Beauty E099-L389, Elixa (129€)

Tehtnica

Destinacija: Adelaide

V svojih sanjah pogosto obiščeš to oddaljeno celino. Adelaide je romantično in manj turistično avstralsko mesto, kjer boš našla svoj novi dom.

Vroči dnevi

 • Delo 4. julij
 • Ljubezen 18. avgust

Poletna napoved
Svojo energijo, ki nima meja, deli z drugimi v času polne lune 20. junija. Tvoj sijaj bo pritegnil vse ljudi okoli tebe. Četrtega julija boš glavna zvezda na delovnem mestu, saj bo v območje tvoje slave in uspeha vstopila mlada luna. Avgusta se sproščaj s prijatelji in nazdravi skupnim zmagam.

Seksi napoved
Bivšemu ljubimcu ne nameni več kot bežne misli. Ostani močna in morda boš na domači zabavi okoli 13. julija spoznala nekoga, ki bo simpatičen in sproščen. Tvoja potrpežljivost bo nagrajena v drugi polovici avgusta. Ukradi mu dolg poljub pod zvezdnatim nebom.

Ura, Finesse E069-L263, Elixa (109€)

Škorpijonka

Destinacija: Kenija

Združi dogodivščino in luksuz v svojo počitniško fantazijo. Spoznaj se z divjino in prebudi otroka v sebi.

Vroči dnevi

 • Delo 29. junij
 • Ljubezen 10. julij

Poletna napoved
Če rezultatov dela, v katerega si vložila veliko truda, še ni, ne skrbi. Vse se bo postavilo na svoje mesto, ko se bo Mars konec junija zasukal v direktno lego. Odpravi se na potep okoli 19. julija, v času polne lune. S prijateljicami si oddih privoščite še avgusta.

Seksi napoved
Polna luna bo 20. junija ogrela ozračje, prepovedan sadež pa bo postal tvoja skušnjava šele julija. In tisti sodelavec, ki si ga mentalno slačila celo leto? Vse je mogoče ... Zabavaj se, a se izogibaj drami. Bodi odprta za fante, ki so hitrejši od tvojega običajnega tipa moškega.

Ura, Ceramica E082-L302, Elixa (219€)

Strelka

Destinacija: Bali

Kot spiritualna duša, ki se rada druži sama s sabo, boš svoj mir našla na Baliju ali kjerkoli drugje, kjer se lahko potopiš v tujo kulturo, najdeš mir v svojih mislih in v naravi.

Vroči dnevi

 • Delo 18. avgust
 • Ljubezen 2. avgust

Poletna napoved
Z aktivnim Marsom na področju svoje zasebnosti bi bilo pametno z velikimi koraki počakati do konca poletja. Julija uživaj v času s svojo družino. Potovanja bodo idealna po 5. avgustu, zato načrtuj pobeg z ljudmi, ki znajo iz tebe potegniti najboljše.

Seksi napoved
Od 20. junija dalje boš blažena. V sredini julija bo pel tvoj libido, zato poskusi eksperimentirati z novimi prijemi, ki bodo presenetile novega izbranca. Si še vedno samska? Avgust te utegne presenetljivo zbližati z nekom, na kogar nikoli prej ne bi niti pomislila.

Ura, Beauty E074-L266, Elixa (139€)

Kozoroginja

Destinacija: København

To poletje bi se lahko odpravila na sever Evrope. Skandinavsko mesto, ki se edino lahko kosa s tem, kako kul si ti, je danski København.

Vroči dnevi

 • Delo 20. julij
 • Ljubezen 2. avgust

Poletna napoved
Česarkoli se dotakneš, se spremeni v zlato. Okoli 20. junija poskrbi za svoje zdravje. Julija morda spoznaš osebo, ki bo močno vplivala na tvojo karierno pot. Če boš 13. avgusta zapustila meje poznanega, lahko pričakuješ nore rezultate.

Seksi napoved
Nehaj misliti na delo in se do konca junija posveti svojim strastem. 19. julija bo polna luna v tvojem znamenju. Pripravlja se eden najboljših dni v letu zate, ki ima potencial za to, da vzklije nova ljubezen. Išči družabne, odločne tipe moških, ki se ujemajo s tvojo energijo in življenjskim entuziazmom.

Ura, Finesse E114-L382, Elixa (149€)

Vodnarka

Destinacija: Mjanmar

Tvojo radovednost vlečejo unikatni vzorci in dizajn. Poišči jih v jugovzhodni Aziji, v umirjeni in šarmantni Burmi.

Vroči dnevi

 • Delo 2. avgust
 • Ljubezen 18. avgust

Poletna napoved
Potrpežljivost, prijateljica! Ne vznemirjaj se, če v službi junija ne gre vse tako, kot si si zamislila. Raje se zabavaj. Julij ti bo hitro minil in te katapultiral v avgust, mesec, ki je narejen za to, da se odpraviš na potovanje. Ne podcenjuj novih prijateljstev, ki jih spleteš.

Seksi napoved
Tvoje znamenje je zadelo na naši poletni ljubezenski loteriji! Če želiš prevzeti nagrado, začni zapeljevati in izkoristi namige, dokler bo Venera 11. julija v območju tvojih odnosov. Avgust ti pripravlja veliko spremembo. Odpri novo poglavje obstoječega razmerja ali uživaj na prvi strani novega.

Ura, Enjoy E112-L450, Elixa (159€)

Ribica

Destinacija: Karibi

Sanjaš o bikiniju na plaži? Česa lepšega bi si lahko želela ribica? Kupi letalsko karto na Deviške otoke ali Portoriko.

Vroči dnevi

 • Delo 12. avgust
 • Ljubezen 4. julij

Poletna napoved
Delo bo prekinjalo tvojo zabavo, zabava pa se bo vmešavala v delo, a boš do julija uredila situacijo. 19. julija ti bodo na pomoč priskočili prijatelji, družina in sodelavci. Njihovo zaupanje izkoristi tako, da se na delovnem mestu še bolj izkažeš, predvsem avgusta.

Seksi napoved
V času mlade lune 4. julija ti bo življenje podarilo sanjskega seksi romantičnega tipčka. Dovoli si iti globlje z osebo, ki je dovolj občutljiva, da se bo odprla in te poslušala.Petega avgusta boš imela dovolj samozavesti, da pokažeš svoja čustva.

Ura, Enjoy E079-L291, Elixa (219€)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri