Preveri, kako bo nate vplival NAJMOČNEJŠI retrogradni Merkur do zdaj (traja od 10. maja do 3. junija)

+ nasveti, kako mu lahko najbolje kljubuješ. 

Preveri, kako bo nate vplival NAJMOČNEJŠI retrogradni Merkur do zdaj (traja od 10. maja do 3. junija) (foto: Profimedia) Profimedia
6. 5. 2022

Merkur vstopi v retrogradno obdobje vsake tri do štiri mesece, naslednje takšno obdobje bo od 10. maja do 3. junija. V tem času bo Merkur retrograden v znamenju Dvojčkov in Bika.

Ko bo v Dvojčkih, lahko pričakuješ težave v komunikaciji, prepire v službi ali z ljubljenimi. Medtem ko bo v Biku, pa bo Merkurjeva retrogradnost vplivala na materialne stvari, prihodke in izdatke, pa tudi na podobo, ki jo imaš o sebi in na tvojo samozavest.

Kaj nas čaka med retrogradnim Merkurjem?

Moteni načrti

Čas in retrogradni Merku ne gresta skupaj. Ko bo na nebu, bodo številni načrti odpovedani, nekateri celo v zadnjem trenutku.

Zlahka se lahko zgodi, da boš pozabila na pomemben sestanek ali pa se boš slabo organizirala in sploh ne boš prišla. V tem obdobju ti urnik ne bo veliko koristil, pričakuješ pa lahko tudi kaos v prometu.

Konflikti v komunikaciji

Merkur obvladuje komunikacijo, zato, kadar je retrograden, obstaja velika verjetnost nerazumevanja, napačne interpretacije informacij, lahko se zgodi, da boš izustila nekaj, česar zares ne misliš.

Premisli, preden spregovoriš in pametno izbiraj besede.

Izogibaj se zagonu novih projektov in podpisovanju pogodb

Podpisovanje pogodb, sprejemanje pomembnih odločitev, večji nakupi ali zagon novih projektov v retrogradnem obdobju Merkurja niso priporočljivi.

Velika verjetnost je, da boš spregledala kakšno pomembno podrobnost, ker boš zmedena. Delovala boš impulzivno, kar lahko kasneje obžaluješ.

Poskusi preložiti vse večje nove podvige ali dogovore na obdobje po retrogradnem Merkurju.

Naredi si varnostno mapo

Ker Merkur upravlja informacije, shrani svoje dokumente in podatke, saj se lahko tvoj računalnik ali telefon pokvari.

Najboljši nasvet je, da varnostno kopiraš vse svoje datoteke.

Kaj pa bo dobrega v tem obdobju?

Kot pišejo na spletni strani Nportal, retrogradni Merkur sam po sebi ni slaba stvar – če veš, kaj lahko pričakuješ in sprejmeš ustrezne previdnostne ukrepe.

Z njegovo pomočjo lahko vidiš, kje si, kako daleč si prišla in kam greš. Potrudi se, da upočasniš svoj korak in o vsem dobro razmisliš.

Introspekcija je vedno koristna.

Povzeto po Slovenskih novicah

Preberi še: Horoskop: TO astro znamenje bo v mesecu maju ŠOKIRALO vse svoje bližnje 🤩

Priporočamo tudi: Ta teden bo ZELO težek za ženske, rojene v TEH 3 znamenjih (+nasvet, kako ravnati, da bo vse OK)