Hahaha! TAKO bi izgledal dan, če bi VSA astrološka znamenja zbrali v eni pisarni

Smo tvoje dnevno početje dobro 'prebrali'? 😂

Hahaha! TAKO bi izgledal dan, če bi VSA astrološka znamenja zbrali v eni pisarni (foto: Profimedia) Profimedia
14. 4. 2019

S sodelavkami čas v službi zagotovo hitreje mine in dan je vedno poln izzivov! Z njimi je velikokrat zelo težko, a brez njih ne gre!

Vedno prva v službi je devica, ki bolj kot vse na svetu sovraži zamujanje! Še enkrat želi iti v miru skozi izzive, ki jo čakajo ta dan in to želi opraviti v miru. Sledita ji tehtnica, ki nujno potrebuje kavo in ovnica, ki je prav tako rada med prvimi.

Ker želi biti z vsem na tekočem in svoje novice deliti prva, naslednja v pisarno prikoraka levinja. Rakica, škorpijonka in bikica pridejo v miru, pripravljene na nov delovni dan in nove izzive. Skodelica kave je obvezna tudi za kozoroginjo in vodnarko, ki sta se že napoti v službo pripravljali na vse potrebno.

Zadnji privihrata strelka in ribica, ki si je pozabila nastaviti budilko.

Sledi jutranji sestanek in vsa znamenja prisluhnejo, razen škorpijonka in strelka še vedno klepetata. Njuno vročo debato je treba prekiniti, saj sta v vnemi pozabili da sta v službi, ne na zabavnem druženju.

Ovnica je prva, ki začne postavljati vprašanja in seveda doda tudi kak svoj predlog na povedano. V samozavesti ji seveda sledi levinja, ribica pa se skriva  in močno upa, da ni ona naslednja, ki bo morala postavljati vprašanja. 

Perfekcionistična devica se prav tako izogiba debati, saj meni, da še v službi ne ve dovolj, da bi delila z vsemi svoje mnenje.

Nestrpna strelka in vodnarka komaj čakata, da bo malica, saj si imata veliko za povedati. Komaj čakata, da bosta lahko odšli na zaslužen odmor in malce obirali sodelavke, predvsem levinjo in ovnico. 

Sestanka je konec, čas je za delo! Kozoroginja in ribica od nekod privlečeta vrečko keksov in nihče se več ne more zbrati pred malico, še posebej pa ne vodnarka, ki se prigrizkom težko upre.

Devica, zagovornica zdrave prehrane, jim hitro namigne, da bi bilo sadje zanje veliko boljša izbira.

Škorpijonka vsemu temu težko sledi, saj je bedela pozno v noč in razmišljala o vročem zmenku, ki je na sporedu zvečer. 

Strelka pa je vedno bolj prepričana, da si mora privoščiti tisto potovanje, o katerem razmišlja že zadnjih nekaj mesecev.

Delovni dan se  bliža h koncu. Bikico in tehtnico zanima, če bi se katera izmed sodelavk želela z njima podati na kavo po službi. Ovnica in levinja se le nasmehneta in že odhitita novim dogodivščinam naproti, pridruži se jima tudi vodnarka.

Devica, rakica in kozoroginja so še ostale malo v službi, saj želijo skupaj poiskati rešitev problema, ki se je pojavil tekom delovnega dne. Ni važno, ali ta rešitev pomeni nadure.

Škorpijonka in dvojčica pa že ves čas prebirata povabila na družbenih omrežjih, da slučajno česa ne zamudita, saj tudi njiju čaka pester večer.

Imaš tudi ti takšne sodelavke? ;)

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Imaš slab dan? Poglej navdihujoč VIDEO, ki je navdušil Facebook (tudi tebe bo!)

Priporočamo tudi: TEGA, kar je Kim Kardashian naznanila včeraj, NI pričakoval nihče (ne gre za nosečnost!)