Ženskam, rojenim v teh 6 znamenjih, je DRUŽINA vedno na prvem mestu

To so osebe, ki so v vsaki družbi vedno dobrodošle in zelo priljubljene. Si med njimi? 👨‍👩‍👧‍👧

Ženskam, rojenim v teh 6 znamenjih, je DRUŽINA vedno na prvem mestu (foto: Profimedia) Profimedia
13. 10. 2019

Naši družinski člani so zlata vredni, so naše zavetje, zavezniki! Ni ga boljšega razvajanja, kot doma, se strinjaš?

Poglej, s katerimi družinskimi člani pa se najbolje ujameš glede na tvoje astrološko znamenje👇:

STRELKA 

Strelka je z dedkom povezana že od mladosti. On je njen drugi oče, ki ji vedno stoji ob strani. Z veseljem se z njim podaja v naravo in mu dovoli, da jo nauči kakšne tehnične stvari.

Dedek je tisti, ki ji najlažje razloži, kako popraviti avto ali zamenjati žarnico. 

DVOJČICA

Dvojčica, ki je najbolj polna hudomušnih idej, se z dedkom odlično razume, saj se on njenim šalam vedno nasmeji, brez da bi ji karkoli zameril.

Njena klepetava narava se odlično ujame z dedkom, ki zna vedno prisluhniti in
presenetiti s kakšno inovativno idejo. Rad te vzame s sabo na kakšen pohod,
tudi med svoje prijatelje te rad povabi, saj je nivo tvoje komunikacije zelo prilagodljiv.

VODNARKA

Vodnarka v svojem življenju potrebuje moško energijo, zato je dedek njen
zaveznik in tisti, ki jo vedno razume ter spodbuja na pravi način. Zanjo je prijatelj, ki zna odlično svetovati, ko je v težavah.

Dedek takoj začuti, kdaj je vodnarka preobremenjena in takrat jo z veseljem pelje na kakšen izlet v neznano, ki ga še dolgo ne bo pozabila. On je tisti, ki ji vedno kupi posebno, najboljše darilo za rojstni dan.

OVNICA

Ovnica je zelo samosvoja in vedno prepričana, da ima prav. Edina oseba, kateri dovoli, da ji podari kakšen moder nasvet, je njena babica, ki jo še kako spoštuje.

Babica je tista, ki ji popolnoma zaupa in tista, ki ovnico zna pohvaliti takrat, ko to najbolj potrebuje. Zna pa jo tudi ustaviti, ko želi narediti kakšno neumnost. Njuni pogovori so modri, od babice se vedno veliko nauči.

RAKICA

Rakica je zelo čustvena in venomer hrepeni po globokih odnosih. Babica je njeno najljubše zavetje, ko je žalostna, razočarana, saj jo vedno usmeri k temu, da se stabilizira.

Njena babica je kot vodnjak, kjer se zbirajo čustva in slabe energije spretno pretvori v dobre, nauči pa jo tudi, da ne sme biti vedno tako občutljiva.

Babica zna prebuditi tudi kreativno plat rakice. Pokaže ji, kako se šiva, kvačka in plete, da rakica lažje zaposli svoje misli.

RIBICA

Ribica, ki ima močno intuicijo, je običajno že od mladih nog babičina desna roka. Zna ji slediti in ji dovoliti, da ji predlaga, kaj lahko v življenju izboljša.

Z babico sta resnično tesno povezani in prav babi je tista, ki ribico vedno ščiti, tudi takrat, ko se s starši zaplete v kakšen konflikt. Zna jo umiriti in dovoliti, da ribica sanjari in izraža svoje mnenje, tako kot njej to odgovarja.

Le kaj bi brez starih staršev, se strinjaš? ❤️

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: TO je EDINI lepotni izdelek, ki ga je Kate Middleton priporočila Meghan Markle

Priporočamo tudi: Če se najdeta v teh 11 dejstvih, lahko mirne vesti rečeta: "BF FOREVER!" 👯