Razmerje z ljudmi, rojenimi v teh 3 ASTROLOŠKIH znamenjih, je najbolj STRASTNO 🔥

Astrologi so si enotni glede vpliva zvezd na tvoj odnos do ljubezni in tudi do intimnih odnosov. A bolj kot samo znamenje pri pristopanju k ljubezni vpliva element, ki mu s svojim astrološkim znamenjem pripadaš: ogenj, voda, zrak ali zemlja.

Razmerje z ljudmi, rojenimi v teh 3 ASTROLOŠKIH znamenjih, je najbolj STRASTNO 🔥 (foto: Profimedia) Profimedia
6. 8. 2018

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog

Pri ljubezni si nadvse praktična. Pristopaš z razumom in čustva držiš pod nadzorom. Srečna si z materialnimi stvarmi, ki ti prinašajo udobje. Rada imaš okolja, v katerih se počutiš varna - tam se lahko predaš drugi osebi in njeno srečo pogosto postaviš pred svojo lastno. Ko pride do ljubezni si previdna, analitična, ker želiš razumeti čisto vse. V razmerju si vedno z glavo in srcem. Od ljubljene osebe potrebuješ tudi veliko dotikov - fizični stik ti je izredno pomemben.

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec

Romantična in strastna. V tvojih odnosih nikoli ni dolgčas, saj si izredno impulzivna in spontana. Včasih celo malce preveč in te potem odnese v popolno predanost veliko prej, kot tvojo izbrano osebo. To tvojo predanost včasih zmoti tvoj popolnoma svojevrsten um, poln domišljije in ustvarjalnega zagona, zato se lahko enostavno in zelo strastno zaljubiš tudi v kaj drugega, kot le sočloveka - recimo v delo. Tvoje osebnostne lastnosti ti pridejo pravi tudi, če se razmerje ne obdrži - to namreč sprejmete veliko lažje kot ostala astrološka znamenja. 

Zračna znamenja: Dvojčka, Tehtnica, Vodnar

Flirtanje in romanca sta nujna elementa tvojega ljubezenskega življenja. Nikoli ni neprimeren čas za malce spogledovanja. Krepi samozavest in je neobvezujoče - s takšnim razmišljanjem si zato s svojimi čustvi vedno zelo aktivna. A ko pride do pravega razmerja, potrebuješ več, kot samo strast - potrebuješ povezavo tudi na intelektualni ravni, odnos, ki deluje kot prijateljstvo in v katerem imaš lahko kompleksne in poglobljene pogovore.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Ribi

Si izredno čustvena, intuitivna in empatična. Če je oseba, ki jo ljubiš, slabe volje, boš njeno slabo voljo nemudoma ponotranjila in se ji na ta način poskušala približati, jo še bolj razumeti. Sočustvuješ bolj kot vsa ostala astrološka znamenja, zato ne trpiš samo svojih težav, ampak tudi težave tvojih ljubljenih oseb - kar se dogaja njim, se posredno dogaja tudi tebi. V razmerjih si ranljiva, tudi zato, ker te včasih prelisiči tvoja bujna domišljija.

Vir: Sensa.si

Preveri še: Tako zelo dobro je Indira Ekić videti v kopalkah!

Priporočamo tudi: Indira Ekić in njen Matic si bosta prve skupne počitnice zapomnila za vedno!