HOROSKOP: Ženske, rojene v TEH 6 znamenjih, bodo imele v 2019 največ SREČE

Preveri, če si tudi ti med srečnicami, ki jim bo v 2019 postlano z rožicami. 🌻

HOROSKOP: Ženske, rojene v TEH 6 znamenjih, bodo imele v 2019 največ SREČE (foto: Profimedia) Profimedia
23. 12. 2018

Novo leto se bliža, in čas je za obračanje novih strani v tvoji knjigi življenja. Pri tem ti bodo pomagale zvezde, natančneje tista, ki skrbi za tvojo srečo!

Tukaj so astrološka znamenja, ki bodo v letu 2019 sijala od sreče:

Ovnica

Tvoja sreča se bo izžarevala predvsem v ljubezni. Ne boš je pričakovala in najprej ti bo delovala kot nekaj popolnoma neresnega. A ko se bo leto približevalo jeseni, bo tvoje srce ugotovilo, da je našlo tistega pravega. 

Rakica

Leto 2018 zate ni bilo lahko, saj si imela nekaj denarnih težav in zastrupljalo te je veliko nezadovoljstvo z lastnim življenjem. Leto 2019 se bo zate začelo počasi, a spomladi se bo tvoja sreča obrnila na boljše.

Na vidiku bodo novo razmerja, ponovno boš našla svojo samozavest in posledično zadovoljstvo. 

Levinja

Leto 2019 bo idealen čas za razcvet tvoje kariere, saj ti bodo zvezde zelo naklonjene na tem področju. Dobre novice v službi te bodo pričakale že na začetku leta in vse, kar si žrtvovala v letu 2018, se ti bo končno izplačalo.

Zna se ti tudi zgoditi, da boš odkrila novo strast v svojem življenju in jo spremenila v kariero.

Tehtnica

Zate bo novo leto tisto, ko boš lahko sanjala in se ti bodo sanje tudi uresničile. Pod vodstvom Venere boš sprejemala prave odločitve, tudi takrat, ko se bo že zdelo vse izgubljeno.

Strelka

To leto bo odlično zate in za tvoje zdravje. Končno boš našla svoj notranji mir in to bo tvoje zen leto. Pri sebi boš odkrila nova področja moči in se končno tudi začela imeti rada.

Vodnarka

Pripravi se na leto presenečenj, ki jim ne bo videti konca. Imela boš srečo skozi vso leto 2019 in na večjih področjih. To je tvoj čas in dobro ga izkoristi. Naredi nekaj, kar si morda prej nisi upala in uresniči svoje cilje. 

Če boš kdaj v dvomih, se spomni na odličen rek: "Sreča je na strani pogumnih!"

Pripravila: N.S.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Princ William odpovedal božične načrte s Kate in povzročil pravo dramo

Priporočamo tudi: OMG! Našli smo 5 najbolj SEKSI fotografij Franka Bajca (Kmetija)