HOROSKOP: Ženskam, rojenim v TEM nebesnem znamenju NE zaupaj svojih skrivnosti

Svojih globokih skrivnosti nikoli ne deli z ženskami, rojenimi v TEM nebesnem znamenju, saj jih bodo le s težavo obdržale zase.

HOROSKOP: Ženskam, rojenim v TEM nebesnem znamenju NE zaupaj svojih skrivnosti (foto: Profimedia) Profimedia
29. 10. 2021

To je ... klepetava DVOJČICA!

Prijateljica dvojčica je sicer zelo zabavna, nikoli dolgočasna, vendar nikakor pravi naslov, če želiš z nekom deliti svoje globoke skrivnosti.

Ona zna radovedno spraševati in s svojim navihanim pristopom iz tebe iztržiti tudi kakšne pikantne podrobnosti, ki jih je sposobna že čez nekaj ur deliti drugje. Teme, primerne zanjo so splošne, oziroma tiste, ki ti, tudi če jih širi, ne morejo škoditi.

Ona je nepremišljena, zaletava in svoje mnenje hitro prilaga vetru. Hitro spreminja razpoloženje, pogosto pa se za doseganje cilja lahko tudi zlaže, oziroma prikroji resnico.

Hitro se navduši, a prav tako hitro izgubi zanimanje, zato pušča pomembne debate odprte, še raje jih namesto tebe zaključi kar sama. Nobena druga prijateljica te ne bo tako navduševala z raznolikostjo ter šarmantnostjo, kar je vsekakor njen velik plus, nikar pa ji ne zaupaj globokih skrivnosti, saj bi se lahko z njenim opravljanjem hitro znašla v kakšni večji zagati.

Dvojčice imajo problem z lastno identiteto, saj se težko odločijo kdo in kaj v resnici so, kar pa prijateljicam povzroča dvome in nesigurnost. Skratka, zanjo je značilno, da si te lahko, če ji nekaj skrivnostnega zaupaš, pošteno privošči s svojim, po njenem mnenju neškodljivim sarkazmom.

Če jo boš po tem, ko te je izdala srečala, se je sposobna narediti prijazno, ter se s tabo brezglavo pogovarjati o nepomembnih zadevah, brez da bi se v tem trenutku zavedala, da te je v preteklosti prizadela.

Ko potrebujejo dogajanje, so sposobne povedati tudi kaj intimnega, nekaj kar ti nikoli ne bi prišlo na misel.

Pripravil: Horoskopi.si

Fotografije: Profimedia

Preberi še: HOROSKOP: Če sta rojena v teh dveh znamenjih, sta USTVARJENA eden za drugega!

Priporočamo tudi: Pogosto sanjaš o seksu? To v resnici pomeni ...