Horoskop: Za ta 3 astro znamenja bo tale teden NAJSLABŠI teden 'ever'

Ufff, pred tabo so resničnooo naporni dnevi! 😬

Horoskop: Za ta 3 astro znamenja bo tale teden NAJSLABŠI teden 'ever' (foto: Profimedia) Profimedia
1. 9. 2020

Ker bo v naša življenja stopila polna luna v znamenju ribic, se nam obeta izjemno zanimiv teden! No, za ta tri znamenja pa predvsem ...

... grozen! Na žalost boš komaj dočakala, da ga je konec! 😬

No, seveda v primeru, da je tvoje astro znamenje eno izmed teh treh tukaj 👇:

#1 OVNICA

Prvi teden v septembru bo zate najbolj naporen teden tega leta, saj se ti bo ves čas zdelo, da sanjaš. Z glavo sploh ne boš pri stvari, v službi boš pozabljala na izjemno pomembne stvari in čisto vsi, ključno s tvojim dragim, ti bodo šli grozno na živce.

Pogrevala boš stare zamere za precej daleč nazaj, ki bi jih morala že zdavnaj odpustiti in se posledično grdo obnašala do tvojih najboljših prijateljic, ki jim seveda ne bo nič jasno. 

Tvoj spanec bo moten cel teden, saj te bodo spremljale nočne more, kava bo torej tvoj največji zaveznik tega tedna.

#2 STRELKA

Če si ta teden ne boš vzela vsaj nekaj časa zase, se ti bo zmešalo. Vrniti se moraš k svojemu notranjemu zadovoljstvu in miru, druge pa za trenutek postavi na stranski tir. 

Tudi v službi se sprosti in pusti, da težave rešuje še kdo drug namesto tebe. Ker je pred tabo nor teden poln izzivov, si morda kosilo pri tašči pusti za naslednjič. 

#3 VODNARKA

Ta teden boš prejela precej slabih novic in ljudje, za katere si mislila, da so tvoji partnerji v zločinu, te bodo pustili čisto na cedilu. Razočarana in jezna boš tako sprejela kakšno brezglavo in vročekrvno odločitev, ki jo boš kasneje obžalovala.

Ker si izjemno zamerljiv tip človeka, razčisti vse zamere takoj, saj jih boš v nasprotnem primeru pogrevala v nedolged in tako ob živce spravljala vse okoli sebe.

Privošči si sproščujoč konec tedna, z dragim ali sama v družbi najboljše prijateljice, saj ti bo po teh napornih dnevih to resnično prijalo. Zaslužiš si!

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Veliki TEDENSKI horoskop razkriva, kaj te čaka med 31.8. in 6.9. 2020 (preveri, in se pripravi!)

Priporočamo tudi: Ljudje, rojeni v TEH znamenjih, se verjetno NIKOLI ne bodo POROČILI (horoskop)