HOROSKOP: TO je znamenje, s katerim bo tvoje razmerje najbolj strastno!

Kaj od poletja pričakuje tvoje znamenje in kateri moški bo tisti, s katerim se lahko zavrtiš v strastno avanturo, ki ti bo še dolgo ostala v sladkem spominu? Preveri spodaj!

HOROSKOP: TO je znamenje, s katerim bo tvoje razmerje najbolj strastno! (foto: Unsplash.com/@Matias Saw) Unsplash.com/@Matias Saw
25. 8. 2018

OVNICA

Ovnica je ves čas v pogonu, zato ležanje na plaži zanjo ni najboljša izbira. Njene želje se približujejo adrenalinskim dogodivščinam, največ pa ji pomeni, da se ji ves čas dogaja kaj zanimivega, v tem primeru ji je vseeno, kje se nahaja, tudi če je to samo domač vrt, seveda v družbi iskrenih prijateljev. Od dopusta pričakuje nevsakdanje dogajanje, vendar se bo večkrat zalotila, da kljub počitku večkrat preverja služben email.

NAJBOLJŠI ULOV ZA STRASTNO AVANTURO: lev, ki ji bo znal slediti

BIKICA

Bikica uživa v umirjenem dogajanju in se težko odpravi na dopustovanje zelo daleč od doma. Njene sanjske počitnice morajo biti povezane z družino ali vsaj s poznanimi ljudmi, sama se zagotovo ne bo podala na dolgo pot. Svoj mir in harmonijo bo v toplih, poletnih dneh najlažje poiskala v zavetju gora, kjer bo lesena hiška daleč najboljša izbira, saj ji bo zagotovo pričarala domačnost in omogočila počitek.

NAJBOLJŠI ULOV ZA STRASTNO AVANTURO: rak, ki bo zelo nežen

DVOJČEK

Dvojčica hrepeni po zabavah, divjih in manj divjih, zato bo obiskala kraj, kjer se ves čas veliko dogaja. Kultura ni na vrhu njenih zanimanj, zato se bo raznim mestom z bogato zgodovino raje izognila. Na dopust se bo podala sproščeno, seveda v družbi čim več prijateljev, ki morajo biti na njeni valovni dolžini, saj ko nekaj spije v sproščenem efektu težko zadržuje sarkastične pripombe.

NAJBOLJŠI ULOV ZA STRASTNO AVANTURO: vodnar, ki bo poln novih idej

RAKICA

Rakica si planira dopust že nekaj mesecev prej, da se ne bi zgodilo, da bi bila prijetna hiška ob morju v vročih dneh slučajno zasedena. Sol v laseh, topli večeri v objemu valov, romantični šepet, vse to je tisto, brez česar si rakica dopusta sploh ne zna predstavljati. Bučne zabave in čista divjina so njena nočna mora, zato jo boste za takšna doživetja težko prepričali.

NAJBOLJŠI ULOV ZA STRASTNO AVANTURO: oven, ki vam bo pokazal nove dimenzije

LEVINJA

Levinja se zna na dopustu popolnoma sprostiti, saj se zaveda, da si ga je zaslužila. Odlična izbira so eksotični kraji, kjer se bo levinja v svojih najboljših oblačilih in dodatkih prelevila v pravo kraljico, ki dopusti, da drugi poskrbijo zanjo, seveda velikodušno. Ker je spontana in zna uživati, bo zadovoljna tudi z dopustom, ki je malo manj luksuzen, avtodom in kampiranje pa ji nista najbolj pisana na kožo.

NAJBOLJŠI ULOV ZA STRASTNO AVANTURO: ribak, ki vam bo pomagal sanjati

DEVICA

Devica želi, da je skozi vroče dni mirna, njen dopust pa mora biti organiziran in planiran do potankosti. Velik pomen pripisuje malenkostim, zato je dobro, da pred odhodom preveri vse detajle, tudi tiste, na katere drugi sploh ne bi pomislili. Device nikoli nič ne preseneti. Rada obiskuje zgodovinska mesta, ki jo bodo v vročih večerih s svojo zgodbo še dodatno očarala in prepričala, da se naslednje leto morda zopet vrne tja.

NAJBOLJŠI ULOV ZA STRASTNO AVANTURO: strelec, ki vas bo resnično nasmejal

TEHTNICA

Za tehtnico je v poletnih dneh poglavitno, da si resnično spočije in poišče svoj mir. Čeprav ima rada morje, polna plaža sproža njen nemir, uravnovesila se bo na kakšni samotni plaži ali v leseni hiši ob prijetnem jezeru, kjer se bo lahko sproščala in svoje misli pretvorila v pozitivne. Adrenalinskim športom se bo izognila, bo pa njen najboljši prijatelj zagotovo čoln, s katerim bo mirno plula po jezeru ali reki.

NAJBOLJŠI ULOV ZA STRASTNO AVANTURO: oven, ki je vaše popolno nasprotje

ŠKORPIJONKA

Škorpijonka že v pomladnih dneh čaka na sonce, poletje, dopust in seveda morje, brez katerega težko živi. Jadranje ali križarjenje sta njeni najljubši izbiri, na vreme se ne ozira, saj obožuje tudi poletne nevihte, ki so na ladji še bolj dramatične, kar jo pozitivno vznemirja. Njen dopust mora biti malce nenavaden, saj ji bo le tako še dolgo ostal v spominu. Na vsakem koraku hrepeni po sončnih žarkih.

NAJBOLJŠI ULOV ZA STRASTNO AVANTURO: kozorog, ki vam bo dovolil voditi

STRELKA

Strelki največ pomeni razgiban dopust, kjer lahko sprosti svojo energijo. Dolgo ležanje na plaži je zanjo nočna mora. Veliko ji pomeni telesna dejavnost na prostem. Igre in šport, seveda z vključeno zmago, ji na dopustu prinašajo vznemirjenje, zaradi katerega ima občutek, da resnično živi. Še boljša izbira za čudovit dopust bi bilo dolgo eksotično potovanje, ki ji podarja možnost, da na svoje življenje pogleda še z drugačnim pogledom.

NAJBOLJŠI ULOV ZA STRASTNO AVANTURO: devičnik vas bo popeljal v drugačen svet

KOZOROGINJA

Dopust je za delovno in vztrajno kozoroginjo odlična priložnost, da si končno oddahne in preusmeri svoje misli. Najbolj se bo odklopila, če preizkusi preproste, zanimive in drugačne oblike preživljanja prostega časa. Najbolj spočita se bo kozoroginja vrnila z dopusta brez televizije, radia, računalnika in prenosnega telefona, zato je kampiranje v divjini zanjo odlična izbira. Dolgim križarjenjem se bo zaradi strahu pred tveganjem raje izognila.

NAJBOLJŠI ULOV ZA STRASTNO AVANTURO:  dvojček, ki ničesar ne jemlje resno

VODNARKA

Vodnarka se zna za najbolj ekstremno izbiro destinacije odločiti v zadnjem hipu. Potovanja so zanjo odlična priložnosti za učenje, zato jo mikajo oddaljeni kraji, potuje običajno v družbi. Ker je zaradi svojega nenehnega gibanja vedno oborožena s športno opremo, je na dopustu odlična motivatorka, če je slučajno komu dolgčas. Všeč so ji skupinski športi, saj je druženje zanjo glavna točka uspešnega dopustovanja.

NAJBOLJŠI ULOV ZA STRASTNO AVANTURO: škorpijon, ki je zelo strasten

RIBICA

Ribica potrebuje umirjen dopust, saj se želi poglobiti vase, kar ji odlično uspeva s pomočjo meditacije, plesa, glasbe ali s slikanjem. Ustvarjalna energija jo lahko ponese v kakšne večdnevne dopustniške delavnice ali tečaje slikanja. Hrepeni tudi po morju, rada se zbuja s soncem in obožuje vonj soli. Z naravo se bo v dopustniških dneh popolnoma zlila, če pa se odloči, da ne gre na morje, se bo zadovoljila z bližnjo reko ali jezerom.

NAJBOLJŠI ULOV ZA STRASTNO AVANTURO: bik, ki bo morda želel celo razmerje

Vir: Horoskop.si
Članek je bil objavljen na Elle.si

Fotografija: Unsplash.com/Wesley Quinn

Preberite še: Če boste jedli TO, boste med vročinskim valom spali kot na oblaku!

Priporočamo tudi: Te ženske veliko lažje doživijo orgazem!