Horoskop: Takšno je tvoje SPOLNO življenje (glede na tvoj ASTRO znak)

Je med tvojimi rjuhami vroče ali že dolgo čista suša? 😬

Horoskop: Takšno je tvoje SPOLNO življenje (glede na tvoj ASTRO znak) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 9. 2020

O tvojem spolnem življenju, fantazijah in pričakovanjih ti lahko veliko razkrije prav tvoje astro znamenje! 

Si pripravljena na seksi razodetje? 🔥 Potem beri dalje! 

OGENJ (ovnica, strelka in levinja)

Glede na to, da spadaš v ognjeno skupino astro znamenj, je prav takšno tudi tvoje seks življenje. Želiš, da je vroče, divje, strastno in polno spolne spontanosti. Prav nič te ni sram eksperimentiranja in menjavanje partnerjev je zate tako normalno, da o tem brez problema javno govoriš.

Si vedno pripravljena na komunikacijo in brez zadržkov poveš, če ti v spolnosti nekaj ne odgovarja. Svojega partnerja znaš odlično voditi, hkrati pa mu s svojo iskrenostjo ne povzročiš padca samozavesti.

Najbolj na svetu sovražiš rutino in preziraš tiste, ki celo življenje prisegajo na zgolj misijonarski položaj. Pri spolnosti rada daješ in se za svojega partnerja vedno potrudiš, enako pa pričakuješ v zameno.

ZEMLJA (devica, bikica in kozoroginja) 

Kot zemeljsko znamenje te odlikuje močna čutnost, ki je ne premore nobena druga astro skupina.

Zate je pri seksu izjemno pomembno, da imaš stalnega partnerja, ki mu zaupaš in si zanj 100% prepričana, da ti je zvest. Rada eksperimentiraš in se prepuščaš različnim vlogam, tudi sadomazohističnega seksa se ne braniš.

Izjemno ceniš, če partner posluša tvoje želje in ne misli zgolj nase. 

ZRAK (tehtnica, dvojčica in vodnarka)

Zračna znamenja so izjemno inteligentne osebe, ki svoje zveze gradijo na temeljih dobre komunikacije. Prav zato se o seksu vedno rada odkrito pogovarjaš, hkrati pa imaš izjemno kreativne oralne sposobnosti. 😉

Partnerja, ki te ne želi ali ne more oralno zadovoljiti, preziraš, obožuješ pa umazane besede med seksom, ki tvoj libido le še podžgejo. Veliko daš na seksi sporočila, ko s partnerjem nista skupaj, med samim seksom pa rada pogosto in na glas stokaš.

VODA (ribica, rakica in škorpijonka) 

Vodna znamenja spadajo med najbolj čustvena znamenja zodiaka, kar se močno pozna pri njihovem spolnem življenju. 

Zate je dober seks tisti, pri katerem imata s partnerjem globoko čustveno povezavo, ki temelji na zaupanju. Medtem, ko na čustvenem področju ne znaš prijeti vajeti v svoje roke, je pri seksu ravno obratno. Ne pustiš se voditi in moraš imeti glavno besedo. Strah te je prevlade partnerja, zato ga s svojo odločnostjo prav na spolnem področju precej presenetiš.

Kljub temu pa ostajaš zasanjana in pri predigri obožuješ romantiko, pri partnerju pa ti več kot divji seks pomeni vroče in čutno ljubkovanje.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Ženske, rojene v teh 2 znamenjih, so najboljše SOSTANOVALKE (in v katerih NAJSLABŠE!)

Priporočamo tudi: HOROSKOP: TO je tvoj največji TALENT (glede na ASTRO znamenje)