Se trenutno soočaš s TEŽAVAMI? TO moraš storiti (glede na tvoje ASTROLOŠKO znamenje)

Pri reševanju težav ti lahko pomagajo zvezde. ⭐️ Poglej, kaj moreš storiti. 

Se trenutno soočaš s TEŽAVAMI? TO moraš storiti (glede na tvoje ASTROLOŠKO znamenje) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 9. 2019

Če imaš slab dan, mesec, leto ... imamo rešitev, ki je zapisana v zvezdah!

Če si ...

1. ... OVNICA, DVOJČICA, VODNARKA

Za boljšo voljo, počitek in ponovno vzpostavitev dobrega počutja je zate pravo zdravilo vikend v koči z najboljšimi prijateljicami.

Ko si v stiski, je zate namreč najboljša izbira popolni odklop v družbi zabavnih prijateljev. Kompliciranje in analiziranje ni v tvoji domeni, zato na sproščenem vikendu s prijateljicami nikakor ne boš drugih obremenjevala s svojimi težavami, ampak boš dolgo zabavo znala izkoristiti kot zdravilo za svojo ranjeno dušo ali srce.

2. ... RAKICA, BIKICA, LEVINJA

Popolna rešitev zate je dooolg pogovor s tvojo najboljšo prijateljico.

Ko si razočarana in v fazi, da se celo smiliš sama sebi, je najboljša rešitev dolg, maratonski pogovor z osebo ki te ne bo obtoževala, ti solila pameti, ampak ti bo iskreno prisluhnila.

Točno to je tisto, kar potrebuješ, saj boš s tem, ko boš svoje misli delila in izrazila na glas, sprostila njihovo morebitno napetost znotraj sebe. Tudi če se zjočeš, ali ob njej kričiš na ves glas, te bo razumela in naslednji dan bodo tvoje težave zagotovo manjše.

V njeni družbi si lahko sproščena, saj veš, da bo ohranila tvoje težave zase in to bo zate odlična terapija.

3. ... DEVICA, KOZOROGINJA, STRELKA

Ko se znajdeš v stiski ali težavah, je tvoja rešitev prebiranje literature. Mnenja drugih o podobni situaciji te bodo malce pomirila, da nisi edina, ki se ji določene težave dogajajo.

Strokovna literatura ti bo hkrati razširila tvoja obzorja in ti prišepnila kakšno modro rešitev za tvoj problem.

Ko si nasičena pa je odlična rešitev, da vzameš v roke revijo z lahkotno vsebino in se prepustiš prijetnemu branju, ki te bo vsaj za nekaj časa iztrgalo iz primeža žalosti, jeze ali slabe volje in se zraven nasmejiš - naš novi Cosmo na primer, ki si ga lahko ogledaš TUKAJ!

4. ... RIBICA, ŠKORPIJONKA, TEHTNICA

Ko imaš slabe dni ali pa te preseneti kakšna negativna situacija, boš najlažje ohranila optimizem, če se boš udeležila kakšne delavnice ali seminarja. Odločiš se lahko za vsebine, ki te že dlje časa zanimajo ali pa sE podaš na kakšno duhovno raziskovanje v smeri dviga osebne rasti.

Počasi boš prišla do zaključka, da je bila slaba situacija morda potrebna, da se začneš bolj zavedati svoje notranje plati in s tem obogatiš svojo osebnost.

Ko boš prisluhnila tudi mnenjem drugih, se bodo tvoje težave v trenutku malce razblinile.

Kar pogumno! ;)

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Ženske, ki med seksom počnejo TOLE, naj bi pogosteje VARALE

Priporočamo tudi: TA jesenska obleka z Amazona je tako PRILJUBLJENA, da ima celo svoj hashtag