HOROSKOP: Stvari, ki si jih tvoje astrološko znamenje v tem trenutku GOREČE želi

Preveri, kaj je tisto, kar te bo to jesen RESNIČNO osrečilo!

 

HOROSKOP: Stvari, ki si jih tvoje astrološko znamenje v tem trenutku GOREČE želi (foto: Unsplash.com/Lauren Richmond) Unsplash.com/Lauren Richmond
5. 10. 2018

OVNICA

Ti želiš voditi, vedno in povsod, čeprav tega ne priznaš na glas, da te ne bi drugi imeli za vzvišeno. Sanjaš o velikih podvigih in vedno si na čelu skupine.

Spremlja te goreča želja, da se podaš v toliko različnih stvari, kot lahko, s polno silo, zato nikoli ne sediš na stranskem tiru.

Neomejene možnosti novega dne so dovolj, da te popeljejo v dobro voljo in tvoja skrita želja je, da si glavna.

BIKICA

Ti iščeš varnost in sigurnost na vsakem koraku, zato je tvoja skrita želja živeti na veliki nogi, brez trdega dela, odrekanja in prilagajanja.

Najbolj si srečna, ko žanješ sadove svojega dela, saj uspeh zate pomeni harmonijo in stabilnost v vseh pogledih v odnosih, financah in domu.

Po tihem si želiš biti uspešna, vendar nekje bolj v ozadju.

DVOJČICA

Tvoje skrite želje se spreminjajo iz dneva v dan. Ker želiš okusiti še in še več, si želiš, da bi te priložnost odpeljala na drugi konec sveta, med nove ljudi.

Ker si iskalka informacij in modrosti, je tvoja želja, da najdeš nekoga, s katerim boš lahko doživljala vse te širine in še vedno ohranila svojo svobodo.

Tvoja želja bi bila izpolnjena, če bi bila muha, ki bi lahko poslušala vse.

RAKICA

Ti se želiš počutiti varno, ljubljeno in sprejeto, zato je tvoja največja skrita želja velika družina in urejen dom v veliki hiši.

Rada pomagaš drugim in si umirjena, zato si globoko v sebi vedno želiš, da se ne bo znašla v porušenih odnosih ali ob nekom, ki te ne bi ljubil in spoštoval.

Želiš si uživati v družinskem udobju in ohraniti svoje korenine.

LEVINJA

Tvoja skrita želja, o kateri sanjaš je, da siješ, kamor koli greš, tudi če je to na račun tvoje lepote.

Všeč ti je občutek razvajanja in oboževanja, tvoja resnična želja pa je najti fanta, ki ni preveč ponosen, da bi te zasul z ljubeznijo in naklonjenostjo.

Sanjariš tudi o slavi in o tem, da bi vsi vedeli kdo si in kaj si dosegla v življenju. Seveda pa si prepričana, da lahko tvoje sanje zaživijo.

DEVICA

Ti si tista, ki je obremenjena z detajli in perfekcionističnim pristopom, zato je tvoja skrita želja, da bi bilo v tvojem življenju vse na svojem mestu, začrtano točno tako, kot si si zamislila.

Želiš si tudi, da bi utišala svoje notranje kritike ter demone obremenjenosti in se naučila brez da dvomiš, prejemati sladke komplimente od drugih.

TEHTNICA

Tvoja skrita želja je ravnotežje in seveda popolna harmonija. Pravica je tvoja zaveznica, zato je tvoja intenzivna želja, da bi živela v pravičnem okolju in svetu. Resnično si obremenjena s tem, da se tudi drugim godi krivica, zato si globoko v sebi želiš, da prevlada poštenost.

In seveda si želiš tudi tega, da bi tudi v kasnejših letih ohranila svojo lepoto.

ŠKORPIJONKA

Tvoje srce je zaščiteno, dokler ne moreš povsem zaupati. Tvoje najgloblje hrepenenje je povezano z iskanjem intimnosti, tako v odnosih, kot tudi na drugih področjih. Po drugi strani pa si želiš biti na vrhu in premagati vse tiste, ki ti gredo na živce, seveda v smeri, da dokažeš svojo moč.

Po tihem razmišljaš o tistih dejanjih, za katera so drugi premalo pogumni, tebi pa bi morda lahko uspelo.

STRELKA

Tvoj svet bi bil lepši in boljši, če bi lahko ves čas potovala, spoznavala nove ljudi in kulture, skratka delovala kot ptičica na veji. Ker si rojena filozofinja, so tvoje želje povezane tudi z inovacijami in spremembami, o katerih običajno le razmišljaš na glas.

Po tihem si želiš, da bi lahko delovala po svojih pravilih, ki jih znaš ves čas tudi spreminjati in prilagajati družbi.

KOZORGINJA

Ti si vztrajna v prizadevanju za svoje sanje, vendar potrebuješ aplavz in pohvalo, zato je tvoja skrita želja, da bi vsi opazili tvoja prizadevanja in te pohvalili ter morda celo nagradili za tvoj napredek. Ker so tvoje oči tako osredotočene na ciljno črto, si želiš, da bi prispela na sam vrh.

Tvoja želja je tudi, da bi te družina spoštovala in ti nudila vso potrebno varnost.

VODNARKA

Ti si tista, ki si bolj osredotočena na človeštvo kot nase, zato si želiš, da bi s svojim človekoljubnim pristopom pripomogla k bolj urejenim razmeram.

Vedno želiš izstopati, zato je tvoja skrita želja biti opažena in seveda tudi pohvaljena.

To še posebej velja v svetu mode, kjer si prepričana, da so tvoje kombinacije najboljše in najbolj v koraku s časom.

RIBICA

Si nesebična in sočutna, zato si globoko v sebi želiš, da bi lahko pomirila tiste, ki to potrebujejo in pomagala tistim, ki so se znašli v stiski. Pomembno je, da se izogneš tistim, ki tvoje pomoči ne znajo ali ne želijo sprejeti.

Kljub temu, da sanjariš, da si dobrotnica, bi bilo smotrno, da postaviš kdaj tudi sebe na prvo mesto, hvaležna si boš.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Unsplash.com/Lauren Richmond 

Preberi še: Horoskop: Preveri, kaj za SREČNO razmerje nujno potrebuje tvoje znamenje

Priporočamo tudi: Mesečni horoskop za OKTOBER 2018 (ljubezen, kariera in počutje)