Ženske, rojene v TEM astrološkem znamenju so NAJBOLJŠE voznice (+ v katerem NAJSLABŠE)

Hahahahaha! Označi prijateljico, s katero je vožna vedno divja. 😂 Je rojena v tem 👇🏼znamenju? 😂

Ženske, rojene v TEM astrološkem znamenju so NAJBOLJŠE voznice (+ v katerem NAJSLABŠE) (foto: Profimedia) Profimedia
22. 6. 2019

Zvezde pravijo, da je najboljša in najbolj previdna voznica...

...KOZOROGINJA

Kozoroginja je med vožnjo umirjena, potrpežljiva, odgovorna in zelo previdna. Do potankosti se drži pravil varnosti in upoštevanja pravil med vožnjo od točke A do točke B.

Za volanom se počuti varno, zahvaljujoč svojemu vrhunsko razvitemu umu, ki je nikoli ne pusti na cedilu. Vsakdo ima tistega prijatelja ali prijateljico, ki se vedno prostovoljno odloči, da bo vozil/a na izlet, zabavo itd. in to je zagotovo kozoroginja.

Ker je tako umirjena in dosledna, se je voziti z njo prava sprostitev.

Torej, ko gre za vožnjo, ji prijatelji popolnoma zaupajo. Zanjo ni pomembno, koliko je avto močan, ampak da je varen in da ima vedno pri sebi vso opremo, ki je potrebna.

Vsekakor spoštuje tudi druge voznike, zato z veseljem kdaj odstopi prednost.

Vse pohvale!

Najslabša, malce raztresena voznica pa je…

....DVOJČICA

Zaradi njenega splošnega nemira in nagnjenosti k površnim korakom, je dvojčica vedno malce nerodna in večkrat s strani drugih zaznamovana kot nezbrana voznica.

Pozornost med vožnjo večkrat preusmeri na vse druge stvari, težko se med vožnjo loči od svojega telefona in odlične kave, ki se lahko ohladi. Tudi sendvič je treba pojesti seveda v avtu.

Ko se znajde v hitrejšem prometu, sicer ni panična, ima pa takrat zagotovo več možnosti, da nekaj spregleda, saj razmišlja o tisočih zadevah, ki ji švigajo po glavi.

Čeprav dvojčica deluje v življenju zelo energično, so lahko njeni odzivi med vožnjo na hitre in nevarne situacije počasni in neracionalni.

Tako je hitra in nepotrpežljiva, da želi biti na dveh mestih hkrati, zato večkrat brezglavo zavije v napačno smer. Tudi če jo kdo zelo lepo pogleda, dvojčica običajno ne odstopa prednosti.

Poudarjamo pa, da ni pomembno v katerem znamenju si rojena, kot voznica bi morala vedno upoštevati pravila in vsakega posameznika na cesti.

Čas je, da med vožnjo pustiš telefon pri miru, se zbereš in se osredotočiš na vožnjo.

Pripravil: horoskop.si

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Haha! Preveri, kaj je PRAVI razlog, da se moški BOJIJO pametnih žensk

Priporočamo tudi: Se v kopalkah ne počutiš prijetno? Potem je TA 👇🏼par popoln zate (in tako zelo kjuuuut!)