Preveri, kakšno bi bilo tvoje IME, če bi ga določalo ASTROLOŠKO znamenje

Če se ime skalda z astrološkimi energijami, se v življenju veliko lažje spopadaš z izzivi. 👏🏼 Preveri, če si med srečnicami. 

Preveri, kakšno bi bilo tvoje IME, če bi ga določalo ASTROLOŠKO znamenje (foto: Unsplash.com/KalVisuals) Unsplash.com/KalVisuals
26. 5. 2019

Tvoje ime predstavlja velik del tvojega življenja in osebnosti, zdaj pa preveri, kako se sklada z energijo tvojega astrološkega znamenja!

OVNICA

Najbolj povezana imena: Sara, Tara, Tiara

Če si srečnica in nosiš eno izmed teh imen, je tvoja energija imena popolnoma usklajena s tvojo ognjeno naravo in ime je tisto, ki ti podarja dodaten pogum pri razvoju stabilne osebnosti in te ščiti tudi takrat, ko si na področju čustev bolj ranljiva ali morda celo razočarana.

BIKICA

Najbolj povezana imena:  Barbara, Tadeja, Tanja

Če ti je podarjeno ime, ki se sklada s tvojo zemeljsko naravo, se v življenju lažje soočaš s tveganji in dosegaš cilje manj obremenjeno. Energija imena se sklada s
tem, da imaš vse urejeno in zastavljeno, tudi če drugi mislijo, da si zato dolgočasna.

DVOJČICA

Najbolj povezana imena: Maja, Lana, Alja

Tvoje ime je tisto, ki te naredi še bolj razigrano in odraža tvojo preprosto osebnost, ki je vedno navihano naravnana.

RAKICA

Najbolj povezana imena:  Klementina, Miša, Janja

Tvoja introvertiranost ti lahko v življenju povzroči več škode kot koristi, zato je tvoje ime tisto, ki te v množici večkrat izpostavi. Tvoja energija se odlično ujema z nežnejšimi energijami vibracij imena, ponosna si na svoje ime in z njim se znaš tudi odlično povezati, ko je to potrebno.

LEVINJA

Najbolj povezana imena: Daša, Viktorija, Dijana

Kratko in jedrnato ime je vročekrvni levinji najbolj pisano na kožo. Odlično se ujemaš tudi z imeni boginj in raznih slavnih, saj želiš biti pomembna. Ime je tisto, ki ti podarja dodaten pogum in se sklada s tvojo samozavestno naravo.

DEVICA

Najbolj povezana imena: Mateja, Eva, Nataša

Tvoje ime je povezano z zemeljskimi resnimi energijami. Dober spomin ti lahko pomaga, da s svojim imenom prodreš v ospredje. Z učinkovitim načinom opazovanja in analiziranja se ti nobena priložnost ne zdi nemogoča.

TEHTNICA

Najbolj povezana imena: Jasmina, Iris, Sintija

Tvoja nežna narava potrebuje nežno ime, ki se zlije s tvojo nenavadno lepoto in harmoničnim delovanjem.

ŠKORPIJONKA

Najbolj povezana imena: Nika, Tajda, Špela

Tvoje ime mora imeti strasten pridih in mora izžarevati močno energijo. Tvoja impulzivnost nima meja in vedno ko nekaj želiš, lahko to tudi dobiš, tudi če se moraš boriti.

STRELKA

Najbolj povezana imena: Karin, Adrijana, Dora

V življenju te mika področje spiritualnega, ljubiš pa tudi potovanja, zato je tvoje ime tvoj najljubši sopotnik pri odkrivanju novega. Najboljše deluješ sama, s svojimi prepričanji in svojim imenom, ki je običajno malce nenavadno.

KOZOROGINJA

Najbolj povezana imena: Nina, Katja, Urška

Tvoje ime je zate vstopnica v bolj uspešen svet, seveda pa mora vsebovati vsaj majhno tradicionalno noto. Drugi te običajno vidijo kot dekle, ki ima urejeno življenje.

VODNARKA

Najbolj povezana imena: Nives, Ines, Neva

Tvoje ime mora biti nenavadno, drugačno, skratka posebno, le tako boš v življenju še bolj svobodna, pogumna in vedno pripravljena na nove podvige. 

RIBICA

Najbolj povezana imena:  Sanja, Maruša, Larisa

Ker si običajno do sebe preveč zahtevna, se tvoja nežna energija odlično ujame z imeni, ki izžarevajo prikupnost in vsebujejo noto prijetnih vibracij. Mnogokrat v življenju se žrtvuješ za tiste, ki jih imaš rada in tvoje simpatično ime je tisto, ki ti daje energijo tudi takrat, ko malce zaideš s poti.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Unsplash.com/KalVisuals

Preberi še: Horoskop: Si UPORNICA ali spadaš med tiste, ki pridno sledijo pravilom?
Priporočamo tudi: TO so razlogi, zakaj vsaka ženska potrebuje vsaj eno SARKASTIČNO prijateljico