HOROSKOP: Moški, rojeni v teh 4 znamenjih, so daleč najbolj LJUBEČI partnerji

20. 8. 2022
HOROSKOP: Moški, rojeni v teh 4 znamenjih, so daleč najbolj LJUBEČI partnerji (foto: Profimedia)
Profimedia

To so moški, ki bodo do tebe vedno ljubeči, znali bodo poskrbeti zate in ti nuditi občutek varnosti! 😍

BIK

Bikec je miren, premišljen, realen in zvest. Vse vedno dvakrat premisli in se ne spušča v neznano brez, da bi se na to dobro pripravil. Ob njem se torej ne rabiš bati, da bi se spustil v kakšno preveč tvegano zadevo.

Svojo trmo zna odlično obrniti v svojo korist, zato je zelo uspešen pri svojem delu in naivnosti ne pozna. Želi si ustvariti družino in biti uspešen, za kar se bo zelo potrudil in vse dal od sebe. 

Biki so redko v središču pozornosti, zato se ob njem ne boš obremenjevala, da bi morda preveč izstopal ali se skušal izpostaviti.

To je moški, ki ima rad prijetno družbo in ne hrepeni po nenavadnih spremembah, zato ti bo znal vedno prisluhniti. Bodi pripravljena, da bo vedno znal poskrbeti, da boš ob njem zadovoljna in uspešna ter nagrajena z njegovo  ogromno potrpežljivostjo.

KOZOROG

Kozorog večkrat deluje zelo resen, da bi se tvoj pogled ustavil na njemu, vendar, ko te spusti blizu, ugotoviš, da je on točno to kar želiš, saj se boš ob njem vedno počutila zaželeno in preskrbljeno.

To je fant, ki je na poslovnem in ljubezenskem področju usmerjen k cilju in s pomočjo svojega vladarja Saturna vedno najde pot do stabilnega življenja, ne le zase, tudi zate.

Kljub temu, da ti na prvi pogled daje občutek, da se ne zna sprostiti, ima odličen smisel za humor in željo po tem, da te znova in znova preseneča.

Poskrbel bo, da ne bosta nikoli obremenjena s financami, tudi če to pomeni, da se bo moral odreči zabavi. Nikakor ne bo dovolil, da si žalostna ali nezadovoljna, za drugimi ženskami se prav tako ne bo obračal.


VODNAR


Vodnar na prvi pogled morda deluje neodgovoren, vendar ljubi zvesto in zaščitniško, hkrati pa zna vedno poskrbeti zate in za tvoj občutek pripadnosti.

Njegove ideje so radikalne in nove, lahko tudi nagnjene k tveganju, vendar je to
samo prvi vtis, ki ga zna po druženju hitro popraviti. Z veseljem bo s teboj delil svojo vizijo in se trudil, da ti priskoči na pomoč tudi takrat, ko se na svoji karierni poti ne znajdeš.

Njegove misli so polne briljantnih načrtov in konceptov, vendar se ne boj, saj se odvijajo le v njegovi glavi. V realnem svetu se bo potrudil, da bo uspešen, urejen in vedno pripravljen storiti tudi kakšno prijetno malenkost zate.

Zelo dobro se razume z vsemi, zato ga boš lahko vedno in povsod vzela s sabo, tudi na obisk k staršem.

ŠKORPIJON


Strasten škorpijon je moški, ki na prvi pogled deluje morda preveč samozavestno, vendar mu ravno ta pogum daje moč, da zna v razmerju na pravi način poskrbeti zase in seveda tudi zate.

On hrepeni po resnih intenzivnih odnosih, nanj se vedno lahko zaneseš in nikoli te ne pusti na cedilu. 


Vedno ga zanima, kako si preživela dan in čeprav je občutljiv, se zaveda, da tišina v razmerju uničuje in se je po konfliktu hitro pripravljen pogovarjati o še lepši skupni poti.

Na področju spolnosti ne skrbi, saj bo škorpijon vedno poskrbel, da boš njegova kraljica, tudi če bo utrujen.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Unsplash.com/Ian Schneider, GIPHY

Preberi še: Ta zapis bi morala prebrati čisto VSAKA ženska!

Priporočamo tudi:  Kako lepoooo! Iris Mulej razkrila, da pod srcem nosi ...

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec