HOROSKOP za JESEN 2018 (uspeh, moč, pogum)

Poglej, kaj ti položaj planetov napoveduje za letošnjo jesen. ;)

HOROSKOP za JESEN 2018 (uspeh, moč, pogum) (foto: Unsplash.com/Vinicius Wiesehofer) Unsplash.com/Vinicius Wiesehofer
3. 9. 2018

Jesen je simbol novih začetkov. Da se boš pri delu (ali izpitih) čim bolje odrezala, preveri, kateri čas (to jesen) bo najbolj naklonjen tvojemu znamenju in ga izkoristi v pozitivni smeri.

Kaj pravijo planeti, bo tvoje delovanje harmonično in pozitivno usmerjeno k uspehu?

OVNICA

Zate bo ključno gibanje Saturna, ki se 6. septembra začne pomikati direktno v znamenju kozoroga. Z njegovo pomočjo se boš otresla tvojega nenehnega hitenja in pretiravanja, ter se veliko lažje v miru poglobila v obveznosti. Tvoj konflikten pristop k delu in učenju bo Saturn zadržal na umirjeni stopnji, tako da si lahko v jesenskem času obetaš na področju študija in dela velik napredek, predvsem osebnostni.

BIKICA

Tvoj uspeh in motivacija se bosta dvignila po 23. oktobru, ko te bo spremljal vpliv Sonca v znamenju škorpijona, s katerim lahko nadoknadiš, kar je zamujenega in se strastno usmeriš v učenje, brez nadležnih misli in negotovosti, ki ti običajno krade odlične ocene. Pripravljena boš na borbo, znala pa se boš tudi ustaviti in prisluhniti, skratka, zanimalo te bo vse, še posebej nenavadne zadeve.

DVOJČICA

V jesenskih dneh ti bo na pomoč pri študiju in delu priskočila opozicija med Merkurjem v škorpijonu in Uranom v znamenju bika. Čeprav se lahko marsikaj podre, boš ti tista, ki boš z močno voljo in entuziazmom želela napredovati in rešiti vse naloge, tudi tiste, ki zahtevajo natančnost, ki sicer ni tvoja vrlina. Poglobiti se boš znala v učenje in se odpovedati marsikateri zabavi, da dosežeš boljše rezultate.

RAKICA

Tvoje nežne energije bodo v jesenskih dneh 9. oktobra dobile brco, ki jo prinaša konjunkcija med Soncem in Luno v tehtnici. Ugodne vibracije bodo omogočale da bo tvoja zbranost na najvišji stopnji, kar ti bo pomagalo pridobiti ugled med sošolci ali sodelavci. S to intenzivno energijo boš lažje premagovala utrujenost, zato se boš v teh dneh zagotovo lahko veliko bolj osredotočila.

LEVINJA

Mir v sebi, ki ti bo koristil v jesenskih dneh pri študiju in delu, ti 23. septembra prinaša prehod Sonca v znamenje tehtnice. Z lahkoto se boš s tem vplivom poglabljala tudi v težje naloge in na umirjen način poiskala diplomatsko rešitev v službi. Tokrat boš bolj opazovalka, ne voditeljica kor običajno. Godila ti bo pohvala, ki te lahko zavihti še višje.

DEVICA

Vpliv, ki bo tvoja odskočna deska za lažje spoprijemanje z obveznostmi v jesenskih dneh prihaja 24. oktobra. Polna luna v biku v opoziciji s Soncem te bo prebudila in predramila tvoje misli. Sposobna se boš soočiti tudi s težjimi nalogami, zelo hitro boš zaznala prave rešitve. Čeprav boš vse dojemala zelo hitro, boš znala sprejemati tudi jasne, premišljene odločitve.

TEHTNICA

Izkoristi moč in pomoč Merkurja, ki 22. septembra preide v tvoje znamenje. Začutila boš, da so tvoje misli bolj zbrane, da si bolj sposobna poglabljati se. Tvoja komunikacija bo sicer prijetna, vendar te bo Merkur zaščitil pred vsem zlobnimi jeziki in neprivoščljivostjo, na način, da se boš znala diplomatsko postaviti zase.

ŠKORPIJONKA

Tvoj uspeh in boljše možnosti v jesenskih dneh prihajajo 10. oktobra, ko se bo Merkur začel gibati po tvojem znamenju. Dobila boš dodatno moč in zagon, da se lažje premakneš iz cone udobja. Ta vpliv te nikakor ne bo razočaral, če se boš znašla v tekmovalni poziciji, saj boš videla le zmago.

STRELKA

Največ samozaupanja in motivacije za delo in študij v jesenskih dneh prihaja zate 31. oktobra, ko se Merkur seli v tvoje znamenje. Sreča in vztrajnost se bosta pomešali med sabo in te popeljali z zmagovalno počutje, ki bo vsekakor odlična iztočnica, da boš žarela s svojim znanjem in samozavestnim nastopom. Tokrat se boš z odlično komunikacijo znašla tudi takrat, ko se nečesa ne boš takoj spomnila.

KOZOROGINJA

Tvojih pet minut v jesenskih dneh prihaja 30. septembra, ko se bo Pluton začel direktno gibati v tvojem znamenju. Prihaja še več odlične motivacije in vztrajnosti, po drugi strani pa tudi trdne odločnosti, ki te bo prepričala, da se namesto divje zabave kakšen jesenski večer raje odločiš preživeti za knjigami.

VODNARKA

Tvoj najbolj učinkovit čas v jesenskih dneh prihaja 11. septembra, ko bo Mars začel potovati v tvojem znamenju. Začutila boš neverjetno moč in vse ovire in dvomi, povezani s študijem in delom, bodo zate mala malica.

RIBICA

Da se prebudiš iz svojih sanj in iluzij in zagrabiš v jesenskih dneh za delo bo 25. septembra poskrbela polna luna v znamenju ovna, ki te bo spomnila na vse nedokončane naloge in ti podarila spontanost in pogum. Torej, s tveganjem in impulzivnostjo se lahko dokoplješ daleč in si končno izboriš več spoštovanja.

Pripravil: Horoskop.si
Fotografija: Unsplash.com/@Vinicius Wiesehofer

Preberi še: HOROSKOP: TO je znamenje, s katerim bo tvoje razmerje najbolj strastno

Priporočamo tudi: Zakaj nosimo poročni prstan na prstancu? (čudovita razlaga)