Horoskop: Kateri seks položaj ustreza tvojemu znamenju?

Medtem ko tvoje nebesno znamenje veliko pove o tvoji energiji in osebnosti, tvoja modaliteta – astrološka kategorija – opiše, na kakšen način izražaš svojo energijo.

Horoskop: Kateri seks položaj ustreza tvojemu znamenju? (foto: Profimedia) Profimedia
9. 1. 2021

Morda si kardinalka (vodja), torej nekdo, ki vedno ukrepa, spravljivka, ki običajno umiri situacijo, ali spremenljivka, ki je pogosto v vlogi agenta, ki skrbi za spremembe.

Če boš poznala svojo modaliteto, boš laže odkrila, kje si najmočnejša in kaj lahko doprineseš v službi in odnosu s partnerjem.

Če si po horoskopu ovnica, rakica, tehtnica, kozoroginja, si po modaliteti kardinalka (enako velja zanj).

Si rešiteljica vseh težav, nemirna pa postaneš, kadar moraš biti pri miru. Ker si inovativna in odločna, boš vedno ovrednotila, kaj vse moraš narediti, da prideš na cilj.

Če si po horoskopu bikica, levinja, škorpijonka, vodnarka, si po modaliteti spravljivka (enako velja zanj).

Si zelo vztrajna. Svoje cilje dosegaš počasi in zanesljivo, pri tem pa spoznavaš ljudi. Ko pa najdeš nekaj ali nekoga, ki ti je res všeč, si temu zvesta do konca. Ne maraš prehitrih sprememb, vendar ko se odločiš za kakšno, boš pri tem povsem predana.

Če si po horoskopu dvojčica, devica, strelka, ribica, si po modaliteti spremenljivka (enako velja zanj).

Razumeš se čisto z vsemi, vedno. Naravno se boš vklopila v vsako situacijo, zaradi česar se lahko zahvališ temu, da si dobra opazovalka in ocenjevalka situacij, hkrati pa radovedna in raziskovalna duša. Čeprav imaš svoje preference, pa veliko srečneje pluješ z življenjem, kot da bi se obremenjevala z natančno začrtanimi cilji.

In kaj to pomeni za vajino zvezo?

Ti si kardinalka, on je kardinalen

KARDINALNO ZNAMENJE: Spoštujeta ambicije drug drugega. Koledarja obeh sta nabito polna z delovnimi obveznostmi, dodatnimi aktivnostmi in časom za prijatelje. Vajino vez ohranjajo zunanje aktivnosti (na primer šport), ki jih lahko počneta skupaj. Draga junaka, ne pozabita drug na drugega.

SEKS POLOŽAJ ZA VAJU: 

Seks

Ti si spravljivka, on je kardinalen

KARDINALNO ZNAMENJE: Medtem ko tebe nihče ne premakne s tvojega stališča, ti on pomeni nove načine za soočanje s težavami. Hitrost in moč v spalnici sta mu pisana na kožo, ti pa imaš raje počasnejši ritem, a če mu poveš, kaj ti odgovarja, ti bo z veseljem ustregel.

SEKS POLOŽAJ ZA VAJU: 

Seks

Ti spremenljivka, on je kardinalen

KARDINALNO ZNAMENJE: Njegova prepričanost vase in življenjski zagon te navdihujeta. Rada raziskuješ nova obzorja, on pa v rokavu skriva veliko vznemirljivih reči, zato sta skupaj v nenehnem gibanju. On je spolni avanturist, ti pa se vodniku z veseljem pustiš voditi.

SEKS POLOŽAJ ZA VAJU: 

Seks

Ti si kardinalka, on je spravljiv

SPRAVLJIVO ZNAMENJE: Sta odličen par! Imata neskončen pogon in entuziazem. On ima močno in jasno mnenje, kar ti spoštuješ in občuduješ. Pomaga ti pri koncentraciji, medtem ko ga ti razvedriš in mu pomagaš pri odkrivanju novih stvari. Upočasni in pusti, da te dohiti. Izplačalo se bo.

SEKS POLOŽAJ ZA VAJU: 

Seks

Ti si spravljivka, on je spravljiv

SPRAVLJIVO ZNAMENJE: Oba imata svoje želje in pričakovanja, a ko se ti uskladijo, se preprosto ujameta. Spoštujeta odločnost in vrednote drug drugega, zato bo vajino razmerje izraz vseh stvari, ki jih imata oba rada. Močna intenzivnost dela vajino spolno življenje zelo eksplozivno.

SEKS POLOŽAJ ZA VAJU: 

Seks

Ti spremenljivka, on je spravljiv

SPRAVLJIVO ZNAMENJE: Je moški z jasnimi cilji in definicijami, zato te vzburja ... kadar se strinjata. Spodbujaš ga, da naj se ne ustavlja, on pa je tvoj neverjetni učitelj in večna podpora.

SEKS POLOŽAJ ZA VAJU: 

Seks

Ti si kardinalka, on je spremenljiv

SPREMENLJIVO ZNAMENJE: Tvoja strast in navdušenje ga vznemirjata. Rad odkriva nove možnosti, zato je pripravljen, da ga vzameš s seboj na izlet njego­vega življenja. Oba bosta morala vaditi potrpežljivost, saj sta nagnjena k nenadnim spremembam mnenja in smeri poti.

SEKS POLOŽAJ ZA VAJU: 

Seks

Ti si spravljivka, on je spremenljiv

SPREMENLJIVO ZNAMENJE: Na življenje gledata z različnih kotov. Ti veš, kaj ti največ pomeni, in od tega ne odstopaš, medtem ko on svoje interese menja kot spodnje hlače. Odločitev je tvoja, ali boš to sprejela ali boš pustila, da ti gre na živce.

SEKS POLOŽAJ ZA VAJU: 

Seks

Ti spremenljivka, on je spremenljiv

SPREMENLJIVO ZNAMENJE: Skupaj vladata svetu. Uživata v tem, da vaju radovednost in intuicija poneseta v višave. En konec tedna raziskujeta bližnje mesto ali pa se zabavata z gledanjem nove oddaje, že naslednji pa se posvečata še neraziskanemu seksualnemu teritoriju.

SEKS POLOŽAJ ZA VAJU: 

seks

Ilustracije: Patrick George

Preberi še: Ženskam, rojenim v TEM nebesnem znamenju NE zaupaj svojih skrivnosti

Priporočamo tudi: Največje napake, ki jih ženske delamo pri komuniciranju z moškimi