Horoskop: Kakšna mamica si/boš glede na tvoj ASTRO znak?

Ne glede na to ali si že mamica ali boš to postala v prihodnosti, poglej, kakšna materinska vloga ti je namenjena glede na tvoje nebesno znamenje.

Horoskop: Kakšna mamica si/boš glede na tvoj ASTRO znak? (foto: Unsplash.com/Paul) Unsplash.com/Paul
17. 4. 2018

Ovnice

Mame ovnice jemljejo materinstvo z ostrim občutkom moči in samozavesti. Slednje ne pomeni, da so matere, rojene v znamenju ovna, 'hude mame'. So neustrašne, pozorne in včasih nekoliko rivalske.

Bikice

Mamice, rojene v znamenju bika, so delovne in hkrati zabavne. Imajo močno voljo, so predane materinstvu in vedo, kakšna je prava kombinacija dela in igre. Kot vse druge so tudi one včasih malo trmaste in muhaste, ampak zelo prizanesljive.

Če si tvoj otrok naenkrat ne bo več želel trenirati nogometa, boš ti tista, ki ga boš prisilila, da vztraja. Jasno mu boš dala vedeti, da kot mama najbolje veš, kaj je dobro zanj. Hkrati si tiste vrste mamica, ki otroke pusti bedeti dolgo v noč zaradi gledanja filmov.

Dvojčice

Mame dvojčice nikoli niste dolgočasne. Včasih ste lahko nedosledne in v nasprotju same s sabo. V svojih otrocih prebujate zdrave navade, kot je pitje mleka za zdrave kosti in uživanje vsaj enega jabolka na dan, ki odžene zdravnika stran. Po drugi strani pa jim za večerjo kdaj in kdaj dovolite jesti tudi sladoled ali čokolado.

Ste nepredvidljive in včasih ekscentrične, a zares nikoli dolgočasne.

Rakice

Ste občutljive in skrbne mamice. Materinska vloga vam je bila položena v zibelko. Ste razumevajoče in zelo intuitivne. Vseeno pa vam kdaj in kdaj primanjkuje potrpežljivosti, zato ste pogosto razdražljive ali slabe volje. Ko najdete osebno ravnovesje, ste rade obkrožene s svojo družinico in boste naredile vse za njih.

Levinje

Ljudje, rojeni v znamenju leva, pripadajo elementom ognja, so rojeni vodje, ki blestijo v dramatičnih situacijah, kreativnosti in samoizražanju. Ste naravno zelo priročne mamice, ki so v vseh pogledih vključene v otrokovo življenje in imate precej visoka pričakovanja. Udeležujete se vseh roditeljskih sestankov, pomagate otrokom pri njegovih projektih, ga vozite na raznotere obšolske aktivnosti in vsak večer najdete čas za pripravo večerje.

Device

Ah, device … Ob tem mislimo na največje materinske perfekcionistke. Že, že, da ste nekoliko zategnjene in bi želele vsako stvar analizirati do potankosti, hkrati pa ste zelo organizirane, strukturirane in nosite glavo na pravem mestu.

Ne samo da boste pomagale otrokom pri domači nalogi, ostale boste budne do zgodnjih jutranjih ur in izpopolnile otrokov šolski umetniški projekt.

Tako kot levinje, se tudi ve zavedajte, da otrok potrebuje nekaj svobode.

Tehtnice

Mirne in milostljive mamice ste to, ko gre za reševanje vprašanj in vzdrževanje reda v vašem gospodinjstvu. Glejte, da vas ne bo diplomatsko vedenje vaših otrok popolnoma zlorabilo. Vadite se v reagiranju v neodločnih situacijah!

Škorpijonke

Za vas je značilno, da ste (kot levinje) rojene vodje. Tako imate kar nekaj prirojenih sposobnosti za vzgojo in materinstvo. Hkrati ste tudi zelo predane mamice, ki ščitijo svoje najdražje z vso močjo.

Bodite nekoliko previdne, saj ste nagnjene k ljubosumju in nezaupanju. Ne dovolite, da vas (pretirano) samozavestno in na trenutke nasilno obnašanje pelje v napačno smer.

Strelke

Mamice svobodomiselnega in pustolovskega duha. Starševstvo lahko za vas pomeni velik zalogaj, saj delujete večino časa zelo impulzivno. Mame strelke običajno živijo v trenutku in so zelo neodvisne.

Vsekakor vas otroci dojemajo kot »zabavno« in spontano mamo, ki otroke pobere po pouku in jih pelje na izlet. Zavedati pa se morate kljub svojemu zabavljaštvu, da otroci potrebujejo strukturo in smernice v zgodnjih letih. Zabava z otroki je super, ne pozabite pa tudi na postavljanje mej in pravil.

Kozoroginje

Za vas v življenju ni nič pomembnejše od vaše družine. Usojeno vam je postati dobra mama, ki se ne boji postavljanja pravil in omejitev. Kozoroginje ste praktične in resne, vedno ste odgovorne in imate nadzor nad situacijo. Doma pripravljene malice in kosila so pri vas stalnica, ker vam ni vseeno, kaj bo vaš otrok jedel.

Ne pozabite pa se poleg vsega, kar naredite za otroka, tudi zabavati in z njim igrati. Poleg tega ne bodite zelo stroge, ko dobijo slabo oceno in včasih pozabite na policijsko uro.

Vodnarke

Za vas je značilno, da ste mlade mamice po srcu, ki jih ničesar ni strah. Ste spontane in včasih nepredvidljive. Pogosto znate presenetiti svoje otroke. Vendar previdno, določanje mej in pravil je pomembno, ko gre za vzgojo otrok. Biti najboljši prijatelj otroku je lepo, a na prvem mestu ste mame.

Ribice

'Ribje mamice' imajo divjo domišljijo in so včasih nekoliko brezglave, zaradi česar je vsak dan v vašem domu poseben. Podobno kot strelke ste tudi vi svobodnega duha, nekoliko muhaste, umetniške in vedno polne idej.

Vaša divja narava in nepredvidljivost bi lahko kdaj spravila otročke v zadrego. Saj veste, otroci potrebujejo pravila in reden urnik. Pravila postavite in se jih (kolikor gre) poskusite držati.

Preberi še: Kako narediti popoln selfie? Preizkusi te zvezdniške trike, s katerimi boš (še) bolj fotogenična!

Priporočamo tudi: Odkrili smo lastnost, ki je značilna za največje ZAPELJIVKE (in zapeljivce)!