HOROSKOP: Če sta rojena v teh dveh znamenjih, sta USTVARJENA eden za drugega!

To sta znamenji, ki jo povezuje magnetična privlačnost. Sta to vidva? ❤️

HOROSKOP: Če sta rojena v teh dveh znamenjih, sta USTVARJENA eden za drugega! (foto: Unsplash.com/Savs) Unsplash.com/Savs
25. 10. 2020

Astrologi pravijo, da obstajata znamenji, ki veljata za najboljšo ljubezensko kombinacijo, saj njune sreče ne more uničiti nihče.

To srečo imata, če sta rojena v znamenju ŠKORPIJONA in BIKA.

Njuna strast in kemija sta neustavljivi, znamenji pa se, kot pravijo, dopolnjujeta na številnih področjih. Če je bik na začetku zveze malce sramežljiv in nedostopen, je škorpijon tisti, ki se z veseljem znajde pred tovrstnimi izzivi. Tudi v ljubezni. 

Da se nasprotja privlačijo dokazuje tudi ta ljubezenska mešanica, saj si bik in škorpijon v zvezi ne bi mogla biti bolj različna.

Če je bik konzervativen znak, ki si želi fizične in čustvene varnosti, je škorpijon poln spolne energije. In bika to spravlja ob pamet (na najboljši možni način:P).

Bik je tisti, ki je v zvezi realen. Tisti, ki z nogama stoji trdo na tleh, obožuje toplino doma, a obenem partnerju dovoljuje toliko svobode, kot je potrebuje.

Na drugi strani škorpijon veliko pogosteje reagira po občutku.  

Za razliko od bika je skrivnosten, pa tudi - v določenih primerih - ljubosumen. Zanj velja pravilo, da ko ljubi, ljubi z vsem srcem.

Fotografije: Unsplash.com/Savs

Preberi še: Iiiiiiii! Ta romantični trenutek Kate in Williama si na kraljevi poroki (skoraj) zagotovo zamudila

Priporočamo tudi: Ali uganeš, kako bo ime otroku Meghan Markle in princa Harryja?