Horoskop: Česa se glede na svoje astrološko znamenje najbolj bojiš?

Vsak ima svoje strahove. Hitro preveri, kateri je največji strah tvojega astrološkega znamenja. In nam ne pozabi povedati, ali drži. 

Horoskop: Česa se glede na svoje astrološko znamenje najbolj bojiš? (foto: Unsplash.com/Christian Gertenbach) Unsplash.com/Christian Gertenbach
14. 2. 2021

Če redno bereš spletni Cosmo, zagotovo že poznaš malo morje informacij o tem, kaj o tebi in njem pove astrološko znamenje. Pa že veš, kakšen je tvoj največji strah glede na to, kaj si po horoskopu? Za nas drži. Povsem. Pa zate? 

Kozorog

Najbolj se bojiš ... javne sramote in zadrege.

Kako se s strahom spopasti? Povečaj vero vase in v svoje sposobnosti. Izkaži več zaupanja drugim. Ne dovoli, da strah blokira tvojo podjetniško naravo in da tvoja ambicija zakrkne. Napake je mogoče popraviti, iz njih pa se lahko naučiš, da se te ne ponovijo.

Vodnar

Najbolj se bojiš ... da bi izgubila svojo svobodo.

Kako se s strahom spopasti? Sprejmi dejstvo, da bodo nagonske sile človekovega značaja in neracionalnost čustev vedno prisotni. Lahko so vzrok za bolečino in krivico, hkrati pa krepijo kreativnost. Naj bodo navdih za spremembe, ki jih želiš izpeljati.

Ribi

Najbolj se bojiš ... da bi bila zapuščena ali da bi ti nekdo strl srce.

Kako se s strahom spopasti? Kreativnost in umetniško izražanje sta tvoja najboljša obramba. Enako uspešen protistrup za strah je široko področje duhovnosti. To bo dopolnilo tvoje razumevanje sveta in poglobilo tvoje sočutje.

Oven

Najbolj se bojiš ... da te ne bi opazili in da bi bila pozabljena.

Kako se s strahom spopasti? Če ne želiš biti izločena iz igre življenja, se preizkusi v majhnih in varnih zmagah, ki te krepijo. Igraj pošteno, upoštevaj druge in se nauči prenesti poraze.

Bik

Najbolj se bojiš ... da bi izgubila finančno stabilnost in finančno neodvisnost.

Kako se s strahom spopasti? Pripravi se na spremembe dolgoletnih rutinskih navad. Obrzdaj potrebo za zbiranjem stvari in se znebi vsega, kar nisi uporabljalia že eno leto. S tem boš pokazala zaupanje, da ti bo življenje dalo vse, kar potrebuješ. Vizualiziraj dobre stvari, ki so mogoče samo, če dovoliš, da se zgodijo. Reci 'da' življenju!

Dvojčka

Najbolj se bojiš ... da bi imela dolgočasno življenje.

Kako se s strahom spopasti? Odpri se realnim življenjskim izkušnjam, v katerih boš našla praktično znanje, hladne in suhoparne informacije pa nadomesti z razumevanjem in sočutjem.

Rak

Najbolj se bojiš ... da ne bi imela svojega doma ali da bi bil ta v razsulu. 

Kako se s strahom spopasti? Čeprav ti je kot izrazito čustveni osebi težko ohraniti objektivnost, poskušaj z mirno glavo analizirati situacijo in omogočiti drugim dovolj prostora. Bodi hvaležna za privilegij življenja.

Lev

Najbolj se bojiš ... da ne bi bila dovolj dobra v očeh drugih. 

Kako se s strahom spopasti? Bogastvo notranjega sveta, tvoja ustvarjalnost in vizije dajejo tvojemu življenju smisel. Niso ti potrebne zunanje pohvale in občudovanje. Oporo, ki jo potrebuješ se nauči najti v sebi.

Devica

Najbolj se bojiš ... da ne bi mogla popraviti svojih pomanjkljivosti. 

Kako se s strahom spopasti? Poskusi se sprostiti in dovoliti sebi ter drugim, da ne bodo popolni. Sprejmi druge ljudi in situacije takšne, kot so. Odkrij, da svet v svoji nepopolnosti vsebuje posebno lepoto.

Tehtnica

Najbolj se bojiš ... da bi te doletele krivice in nepravičnosti. 

Kako se s strahom spopasti? Včasih je zdravo dovoliti, da nakopičena čustva pridejo na površje in naletijo na jezo, solze ali neprimerno obnašanje. Dovoli si čustveno razbremenitev, prepire in konflikte. Zapomni si, da po dežju vedno posije sonce.

Škorpijon

Najbolj se bojiš ... da bi te izdale ljubljene osebe. 

Kako se s strahom spopasti? Tvoja sposobnost, da se vedno postaviš na noge prenovljena in močna je tako izrazita, da nikakršen strah ne more ustaviti razvoja.

Strelec

Najbolj se bojiš ... da bi prišla tvoja preteklost za teboj in te preganjala. 

Kako se s strahom spopasti? Opusti površnost in nekoristne zgodbe, saj svoboda leži v sposobnosti tvojega uma, da se spreminja, da se čudi novemu in sprejema tisto, kar je drugačno.

Vir: Sensa.si

Preberi še: "V ospredje prihajata srce in duša, poslušajte ju!" (zapis inspiracijske svetovalke Maje Debevc)

Priporočamo tudi: Horoskop: Ali oprostiš, ko te nekdo užali?