ASTRO: Kako se rešiti žalosti po razpadu zveze (glede na tvoje znamenje)?

Bila sta srečna in zaljubljena, a je odšel brez pojasnila. Torej, tvoje življenje gre naprej, zato preberi nasvet, ki ti lahko olajša težko obdobje.

ASTRO: Kako se rešiti žalosti po razpadu zveze (glede na tvoje znamenje)? (foto: Unsplash.com/Vladimir Fedotov) Unsplash.com/Vladimir Fedotov
16. 9. 2018

OVNICA

Zagotovo mu bo čez nekaj časa žal je prva misel, ki ti roji po glavi, ko te mineta jeza in razočaranje. Ker si najbolj samozavestna pod soncem, se boš žalosti najlažje rešila tako, da boš po svetu še naprej hodila z dvignjeno glavo, seveda novim ljubezenskim dogodivščinam naproti.

BIKICA

Zagotovo si užaljena in imaš občutek, da te nikoli ni spoštoval, vendar ne pozabi, da čas celi vse rane. Ker pa si rada povezana z družino, ko si razočarana, lahko izkoristiš čas za prijetno druženje z družinskimi člani in se morda podaš na kakšen izlet in bivši bo kmalu preteklost.

DVOJČICA

Zate je biti zapuščena mala malica, saj si večna spogledljivka, ki ne joče za bivšimi in jih ne prosi, naj se vrnejo. Najbolje boš poskrbela za svoje ranjeno srce, če se boš podala na kakšno zabavo, kjer te bo zagotovo zamikal nekdo drug in bivši bo preteklost.

RAKICA

Ker si prava poplava čustev in poleg tega še občutljiva boš po njegovi prekinitvi potrebovala pravo terapijo, da zaceliš svoje ranjeno srce. Pomaga ti lahko glasba, vendar se romantičnim komadom, ki te spominjajo nanj raje izogni.

LEVINJA

Čeprav razpad razmerja zate ne pomeni konec sveta, ti v notranjosti ni vseeno. Odpravi se nekam, kamor bivši ni hotel s tabo, nadoknadi vse, kar si zamudila. Uživaj in si vzemi čas zase, kolikor dolgo želiš. Če imaš občutek, da si osamljena, s seboj povabi prijatelje.

DEVICA

Ko si v fazi prebolevanja, si v velikem stresu. Čutiš se izčrpano, prazno, vse te boli, sploh srce, zato je še toliko bolj pomembno, da začneš čim prej res zdravo skrbeti za sebe, pojdi na masažo, manikuro ali se vpiši v fitnes ter se osredotoči na svoje potrebe. Stokanje te ne bo rešilo.

TEHTNICA

Ko te zapusti in si žalostna, zavestno delaj na tem, da iz svojih misli vedno znova izrineš njega, in sicer v celoti. Umakni tudi vse, kar te spominja nanj. Psihologi temu koraku pravijo učinek belega medveda, ti pa boš le tako prej osvobojena.

ŠKORPIJONKA

Pustil te je in tvoja nočna mora se je začela. Tvoj ego je ranjen in v mislih lahko - hočeš ali nočeš - začneš kovati nekakšno maščevanje, kar te pa dolgoročno nikakor ne bo rešilo. Raje sprejmi situacijo in si v mislih ponavljaj, da si zaslužiš nekoga boljšega.

STRELKA

Pustil te je, a kaj zato ... Tebi to ne predstavlja velike težave, saj si neustavljiva optimistka, ki se zaveda, da je sreča zelo pomemben faktor. Nikar pa s svojim entuziazmom ne skušaj siliti iz ene zveze v drugo. To se skoraj nikoli dobro ne konča, zapomni si.

KOZOROGINJA

Ko tvoja zveza razpade, si vzemi nekaj časa zase. V tem času analiziraj in poslušaj sebe. Daj si čas in možnost umirjanja čustvenih viharjev. Tako se boš na pravi način pripravila na novo, bolj zdravo zvezo, v kateri ne boš ponavljala napak iz prejšnje neuspešne zveze.

VODNARKA

Ker se vedno znajdeš, se boš znašla tudi po prekinitvi. Najdi si vzor, močno in samozavestno žensko, ki je v svojem življenju doživela marsikaj in je sedaj srečna in zadovoljna. S tem se boš prepričala, da se lahko razrešijo vse težave, če si le dovolj želiš in se v dovolj veliki meri aktiviraš v smeri iskanja rešitev.

RIBICA

Namesto da podoživljaš njega in sanjariš, poišči novo obliko odvisnosti. Potrebuješ nekaj, kar ti bo odvleklo pozornost na neprestano tuhtanje. Spusti se v dejavnost, ki te je vedno zanimala, pa prej nisi imela časa zanjo. To je lahko tek, plesanje salse, trebušni ples, joga ali pisanje bloga.

Vir: Horoskop.si
Fotografija: Unsplash.com/@Vladimir Fedotov

Preberi še: Lili Žagar navdušila s spremembo pričeske

Priporočamo tudi: Grde superge, ki jih bomo nosile to jesen (8 top modelov)