Znane Slovenke in blogerke prve v živo spoznale novo kolekcijo ličil Claudia Schiffer Make Up

Claudia Schiffer obeležuje 30 let delovanja v svetu mode in lepote. Obletnico je oplemenitila s prestižno kolekcijo ličil Claudia Schiffer Make Up for ARTDECO. Podjetje Domina Activa, generalni zastopnik znamke Artdeco za Slovenijo, jo je pravkrar predstavilo na ekskluzivnem dogodku v Kranju.

Znane Slovenke in blogerke prve v živo spoznale novo kolekcijo ličil Claudia Schiffer Make Up (foto: Ana Gregorič) Ana Gregorič
14. 9. 2017

"Pridružite se nam ob odstiranju tančice lepotnih skrivnosti ene izmed najbolj prepoznavnih in zaželenih lepotnih ikon našega časa," je bilo zapisano v vabilu, ki nas tokrat popeljalo v Kranj, kjer smo v trendovskem lokalu Panorama stara pošta prvič v živo uzrli in preizkusili težko pričakovano novost na področju ličil.

Pred vstopom v prostor so nam frizerke čez obraz nadele skrivnostno tančico, (enako kot jo na oglasu za kolekcjo nosi Claudia Schiffer), kar je odlično pripravljenemu dogodku dalo še dodaten skrivnosten pridih.

Povabljenci smo ob kozarcu penine na prenovljeni terasi z dih jemajočim razgledom najprej prisluhnili harfistu Janu Gorjancu, nato pa se odpravili v prostor na predstavitev kolekcije.

Razloge za uspeh znamke Artdeco in načrte s kolekcijo Claudia Schiffer Make Up v Sloveniji je zbranim zaupala Neli Zovko, vodja marketinga in prodaje za blagovno znamko Artdeco:

“S kolekcijo Claudia Schiffer Make Up je Artdeco želel približati prestiž našim zvestim in bodočim uporabnicam. Pri Artdeco smo vedno veseli novih izzivov in ponosna sem, da je Slovenija ena od skrbno izbranih petnajstih držav, kjer bo na voljo ta prestižna kolekcija. Pri Artdecoju si štejemo v čast da smo del te uspešne zgodbe.“

Sledilo je prijetno druženje ob izbranih prigrizkih in navdušenje nad kolekcijo Claudia’s Beauty Secrets for ARTDECO.