Znan je datum začetka druge sezone šova Zvezde plešejo! (VIDEO)

Juhuhu! Težko pričakovana druga sezona najbolj priljubljenega šova lanske pomladi se marca vrača na naše male zaslone. Si pripravljena na razburljivo plesno popotovanje?

Znan je datum začetka druge sezone šova Zvezde plešejo! (VIDEO) (foto: POP TV) POP TV
27. 2. 2018

Nedelja, 11. marec, je dan, ko lahko svojim doma (v primeru, da ne marajo tvoje izbire programa) zabičaš, da po 20. uri za njih ne obstajaš.

Malo za šalo, malo za res ... Vrača se namreč plesni spektakel Zvezde plešejo, ki ga bo tudi tokrat vodil priljubljen voditeljski par Tara Zupančič in Peter Poles.

Oglej si njihov zabaven video napovednik:

Si tudi ti že, tako kot mi, neučakana?

Kaj pa pravita priljubljena voditelja?

Tara Zupančič, ki je lani z odliko opravila z novim voditeljskim izzivom, o pričakovanju pravi:

"V novi sezoni pričakujem se večji zagon, večjo željo in plesne presežke naših zvezd."

Čeprav se najbolj veseli plesnih nastopov, ne pozabi omeniti nepogrešljivih sodnikov: "S plesnimi nastopi pa pričakujem prav tako sočne komentarje in ocene naših sodnikov."

Tara dodaja, da se ekipa že pripravlja: "Po dosedanjih pripravah se že čuti prijetna napetost, prav vsi pa vemo, da nas čaka bleščeča izkušnja, ki nikogar ne bo pustila ravnodušnega.

Z ekipo smo že popolnoma predani procesu ustvarjanja in komaj čakamo, da se oddaja začne!"

O brezhibnih plesnih točkah, ki jih iz tedna v teden pripravljajo plesalci, pa Peter Poles pravi:

"Jaz vem, da se bomo spet vsako nedeljo znova spraševali, kako je mogoče nekaj takega pripraviti samo v enem tednu in hkrati upali, da se bo vse izšlo kot se mora."

Dodaja, da so lani tipali teren, letos pa je jasno, kako točke potekajo: "Zvezde zdaj že vejo, za kakšno tekmo gre, zato pričakujem malo višji nivo plesa že od prve oddaje naprej in posledično tudi zelo pazljive in nasvetov polne sodnike. Generalno bo pa spet res fajn, požen'mo že!"

V plesnem spektaklu Zvezde plešejo bo nastopilo 12 znanih Slovencev, ki si jih lahko spoznala že tukaj. Ti bodo v paru s profesionalnim plesalcem iz tedna v teden pripravljali nove, dih jemajoče točke. Kdo bo plesal s kom, pa smo pretekli teden oznanili tukaj.

Komaj čakamo, da vidimo, kako se bodo odrezali na plesišču!

Preberi še: Tjaša Kokalj Jerala: Poglej, kako (HUDO!) je videti njen dan.

Priporočamo tudi: Dekle z naslovnice 2018: Oglej si, kako je potekalo modno snemanje s finalistkami (VIDEO)