Znan je datum nove sezone serije Reka ljubezni

19. 2. 2018
Znan je datum nove sezone serije Reka ljubezni (foto: POP TV)
POP TV

Po tem, ko smo se v decembru poslovili od prve sezone serije Reka ljubezni, so iz Pop TV zdaj končno sporočili datum, s katerim bomo na TV zaslonih lahko spremljali novo sezono.

Na POP TV se 5. marca 2018 ob 20. uri z drugo sezono na televizijske zaslone vrača priljubljena originalna slovenska serije Reka ljubezni.

Spomnimo ...

Idiličen zaključek prve sezone je okronala težko pričakovana poroka med glavnima protagonistoma Ireno Rot, ki jo upodablja karizmatična Lara Komar, in Rokom Slakom, v čigar čevljih se je odlično znašel Tadej Pišek.

Za dramatično piko na i pa je na koncu poskrbel prihod novega lika, dolgo pogrešane matere bratov Slak, Roka in Blaža. V lik Vide, ki ga v prvi sezoni spremlja niz namigovanj o skrivnostnem izginotju, je stopila legendarna Bernarda Oman. Ji bosta sinova lahko odpustila?

Reka ljubezni bo znova postregla z vročimi ljubezenskimi prigodami

Gledalke in gledalci, ki so prvo sezono priljubljene Reke ljubezni pospremili z odlično gledanostjo, tako z radovednostjo pričakujejo razplet dogodkov v prelepi dolenjski pokrajini.

Reka ljubezni bo tako znova postregla z vročimi ljubezenskimi prigodami, novimi skrivnostmi in nepričakovanimi zapleti prvi marčevski ponedeljek ob 20. uri. Likom, ki so se že dodobra prikupili zvestim gledalkam in gledalcem, se v drugi sezoni pridružujejo novi. Poskrbeli bodo, da se bodo tla slikovite in idilične Krke dodobra zamajala.

Preberi še nekaj zanimivih dejstev serije Reka ljubezni!

Vsa ekipa, ki v teh mesecih že pridno snema nove prizore, se že izjemno veseli, da bo lahko znova vsak dan v tednu vstopila v dnevne sobe svojih oboževalk in oboževalcev.

Ustvarjalna ekipa pa je razkrila nekaj zanimivosti, ki spremljajo priljubljeno slovensko serijo:

  • V prvi sezoni smo spoznali več kot 40 notranjih in več kot 46 zunanjih prizorišč.
  • V drugi sezoni Reke ljubezni bomo videli nekaj novih prizorišč, ki so povezana tudi s prihajajočimi liki.
  • Celotno ekipo so v snemanje druge sezone pospremile neštete neprespane noči, številna zgodnja jutra, nekaj manj kot 5 tisoč popitih kav in več kot 3 tisoč obešalnikov s kostumi.
  • V šestih mesecih snemanja prve sezone se je porabilo nekaj več kot 100 paketov vlažilnih robčkov, 45 krem za obraz, 20 lakov za lase, 36 litrov razkužila za roke in nekaj litrov pudra za obraz.
  • Fotografije mladega Roka in Blaža v hiši Slakovih, ki visijo na stenah in policah, so pravzaprav prave fotografije Tadeja Piška in Voranca Boha, ko sta bila otroka.

Reko ljubezni bodo gledalke in gledalci lahko spremljali na POP TV od ponedeljka do petka ob 20. uri.

Preberi še: Jennifer Aniston in Justin Theroux: Prišlo na dan, zakaj sta se v resnici razšla!

Priporočamo tudi: Legenda pravi, da med osebama, ki sta si usojeni, obstaja NEVIDNA NIT ...

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan