Jutri končno izide knjiga Grey v slovenskem jeziku!

Dočakali smo jo! Najbolj vročo knjigo tega poletja Grey - četrti del iz knjižne serije Petdeset odtenkov sive avtorice E. L. James, boš od jutri naprej lahko prebirala tudi v slovenskem jeziku.

31. 8. 2015

S Christianovimi lastnimi besedami in skozi njegove misli, razglabljanja in sanje. E L James ponuja svež pogled na ljubezensko zgodbo, ki je očarala milijone ljudi po vsem svetu. 

Christian Grey ima pri vsem, kar počne, vse pod nadzorom: njegov svet je urejen, discipliniran in popolnoma prazen – dokler v njegovo pisarno ne pade Anastasia Steele, vrvež mičnih udov in valujočih rjavih las. Skuša jo pozabiti, vendar v njem zavihrajo čustva, ki jih ne more razumeti in ki se jim ne more upreti. Drugače od žensk, kakršne je poznal, se zdi, da sramežljiva in preprosta Ana vidi skozenj – skozi čudežnega dečka poslovnega sveta in bogataški življenjski slog naravnost v njegovo hladno in ranjeno srce.

Se bodo grozote otroštva, ki ga preganjajo vsako noč, razblinile, če bo ostal z Ano? Ali jo bodo njegove temačne spolne želje, njegova potreba po nadzoru in duša, polna samozaničevanja, odgnale in uničile krhko upanje, ki mu ga ponuja?

Grey

Petdeset odtenkov sive skozi oči Christiana Greya v slovenskem jeziku na naše police prihaja 1. septembra 2015!

50 odtenkov

Preberi še: 5 fenomenov, ki jih je sprožila uspešnica 50 odtenkov sive ali pa si oglej Še nevidene fotografije iz zakulisje poroke princese Diane in princa Charlesa.

Priporočamo tudi članek: To je razlog, zakaj si večkrat privošči 'seks na brzino'