Zmagovalka teka stiletk na Aleji mladih je Samanta Vegelj

Priljubljena prireditev Cosmopolitanovega teka v petkah je tudi letos poskrbela za obilo nepozabnih, atraktivnih in zabavnih trenutkov.

14. 9. 2013

Cosmo sobota se je pričela s točko plesne skupine Kaos. In medtem ko so se tekmovalke ogrevale z Ajdo Sitar, so obiskovalce že zabavali dovtipi stand up komika Simona Zajca in nastopi glasbenih gostov.

Naravnost razburljivo pa je seveda postalo okoli poldneva, ko se je odvila težko pričakovana najbolj roza hitrostna prireditev leta.

Ček za najhitrejšo: 1000 evrov!

50 deklet v visokih petkah, ki so bile preverjeno najmanj 8 centrimetrov visoke in zagotovo ne več kot 2 centimetra široke, se je v treh predtekih pogumno pognalo po rožnati trasi, ob kateri se je nabralo veliko radovednih mimoidočih, navdušenih navijačev in predstavnikov medijev.

Meritve časa na ciljni črti so pokazale, da si je v finalnem teku naslov najhitrejše tekmovalke na stiletkah tokrat pritekla:

  • Samanta Vegelj iz Ljubljane - 118 metrov dolgo tekaško traso na Aleji mladih je s številko 12 in v 10,5 centimetrov visokih petkah pretekla v le 17,47 sekundah.

Blagovna znamka Compeed jo je razveselila s čekom v vrednosti 1000 evrov, Healthness je dodal bon za 125 evrov in revija Cosmopolitan pa je dodala polletno naročnino na revijo Cosmopolitan!

Zmagovalke ostalih rožnatih kategorij

Med sodelujočimi smo tudi tokrat našli in nagradili tekačice, ki so se ponašale z najboljšim stilom, najvišo petko in najlepšim nasmehom.

Meritve na prijavnem mestu so pokazale, da je lastnica letošnje najvišje petke postala:

  • Maja Gačnik iz Škofje vasi - visoke petke, s katerimi je tekla pod številko 6, so merile vrtoglavih 15,5 centimetrov.

Deichmann ji podarja bon za 200 €, Healthness pa bon za 125 evrov. Veselila pa se je tudi polletne naročnine na revijo Cosmopolitan.

Po mnenju Cosmopolitanovih modnih strokovnjakov je imela najboljši stil tekačica:

  • Karin Spark iz Dola pri Ljubljani (njena štartna številka je bila 33).

Poleg polletne naročnine na revijo Cosmopolitan ji Imex Trade podarja set za permanentno manikuro Smart GELS ORLY, Healthness pa se je ponovno odrezal z bonom za 125 evrov.

Lastnica najlepšega nasmeha na prireditvi pa je postala:

Njen nasmeh je postal še širši, ko je prejela nagrado polletne bona za 125 evrov, ki ga podarja Healthness in polletno naročnino na revijo Cosmopolitan

Vse o Cosmo soboti!

Več o siceršnjem dogajanju na Aleji mladih in bogatem zabavnem spremljevalnem programu si lahko preberete na spletnih povezavah:

Cosmo tek v petkah