Zadeni vstopnico za film Sosedi 2

Napočil je čas za ponovno druženje s sosedi, ki so nas do solz nasmejali v najbolj priljubljeni izvirni komediji leta 2014.

6. 5. 2016 | Promocijsko sporočilo

Tokrat bodo v soseski obveljala povsem nova pravila, saj si bodo celo bivši sovražniki segli v roko. Poti Maca, Kelly in Teddyja se bodo namreč ponovno prekrižale, ko se bo v nekdanjo hišo bratovščine Delta Psi vselilo sestrstvo Kapa Nu. Dekleta bodo neznansko bolj podivjana kot fantje, saj se bodo z razgrajanjem upirala šovinističnemu sistemu, ki sestrstvom prepoveduje organizacijo zabav.

Premiera že 8. maja

Novo poglavje zabavnega medgeneracijskega spopada bo premierno prikazano 8. MAJA v Kinu Bežigrad, kjer se ob 19.00 obeta prava filmska zabava s številnimi nagradami in peko na žaru. Od 12. MAJA naprej pa bomo tudi v preostalih kinematografih izvedeli, ali bodo zateženi odrasli še drugič uspeli poraziti neustrašno mladino.

Preveri nagradno vprašanje in sodeluj!

NAGRADNO VPRAŠANJE

SOSEDI so postali najbolj priljubljena izvirna komedija katerega leta?

a) 1995
b) 2014
c) 2016

Pravilen odgovor skupaj s polnim imenom in priimkom pošlji na elektronski naslov nagrade@adriamedia.si vse do 11. maja do polnoči.

Podelili bomo 2 x 2 vstopnici za ogled filma v poljubnem terminu (od 8. maja naprej). Nagrajenec oz. nagrajenka bo lahko poljubno izbral lokacijo ogleda filma (kinematografi Kolosej ali Cineplexx ali Kino Bežigrad).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri