Zabavno: Poglej, kako princ George kliče svojo prababico kraljico Elizabeto!

Kate Middleton je razkrila, kako princ George kliče svojo prababico kraljico Elizabeto. Preverili smo tudi, kakšen vzdevek ji je kot otrok nadel princ William.

Zabavno: Poglej, kako princ George kliče svojo prababico kraljico Elizabeto! (foto: Profimedia) Profimedia
11. 7. 2017

Kate Middleton, ki jo sicer le redko vidimo govoriti v javnosti, je v enem izmed intervjujev delila zanimive podrobnosti o njenih dveh ljubkih kraljevih otročičkih, princu Georgu in princeski Charlotte, ter njuni prababici, kraljici Elizabeti.

Spregovorila je o tem, kako princ George kliče svojo prababico, in o posebni in vezi med kraljico in malo Charlotte, pišejo na Elle.com.

Kraljeva družina

Kraljica je bila resnično navdušena, ko se je rodila mala Charlotte, razkriva Kate.

"Mislim, da je bila takoj po rojstvu in naši vrnitvi v Kensington prav kraljica naša prva obiskovalka," je povedala v intervjuju. "Do Charlotte je zelo ljubeča."

Kate Middleton in princ George

Ko je bil George star dve leti in pol je kraljici nadel vzdevek 'Gan-Gan'.

Kate je razkrila tudi, da kraljica Elizabeta vedno pusti majhno darilce v sobici kraljevih otrok. "To kaže njeno ljubezen do družine."

Kraljevi otroci

No, na uredništvu pa smo si edini, da je vzdevek, ki ga je kraljici nadel mali George mnogo boljši od tistega, ki si ga je za svojo babico umislil princ William (na fotografiji spodaj!).

Kot pišejo pri The Daily Mail, je William klical kraljico 'Gary', saj je imel težave pri izgovorjavi besede 'Granny', kar v angleščini pomeni babica.

Princ William

Preberi še članek: Kate Middleton navdušuje z novo dolžino las - Je to nova hit pričeska letošnjega poletja?

Priporočamo tudi: To je razlog, zakaj se princ William in Kate Middleton v javnosti nikoli ne držita za roke!