VIDEO: Zunaj že 2. uradni filmski napovednik za 50 Shades Darker!

Februar 2017! Ustvarjalci filma 50 odtenkov teme (nadaljevanje prvega dela filma 50 odtenkov sive), so danes postregli z novim napovednikom. Oglej si ga!

VIDEO: Zunaj že 2. uradni filmski napovednik za 50 Shades Darker! (foto: screen shot) screen shot
7. 12. 2016

Preden bereš naprej, si ga oglej:

Oglej si še: Vroče utrinke s snemanja 50 Shades Darker s (skoraj) golo Dakoto Johnson v Franciji na Azurni obali (FOTO)

Svetovni fenomen Petdesetih odtenkov je v polni pripravljenosti, da gledalce po vsem svetu ponovno zasvoji.

Po razkritem prvem napovedniku težko pričakovanega drugega dela romantične drame PETDESET ODTENKOV TEME, v katerem izvemo, da razmerje ljubimcev Christiana Greya in Anastasie Steele poteka po povsem novih pravilih in brez kazni ter da ga ogrožajo temačne sence iz preteklosti skrivnostnega multimilijonarja, je zunaj

drugi napovednik, ki razkriva, da se, medtem ko se Christian bori s svojimi notranjimi demoni, Anastacia sooča z jezo in zavistjo do nekdanje ženske svojega ljubimca.

Kot že obljublja naslov, si bomo za valentinovo nadeli nekaj temnejšega. Novo poglavje Petdesetih odtenkov, ki prinaša še več erotičnega naboja in nekaj za odtenek temnejšega, prihaja v naše kinematografe 9. FEBRUARJA 2017.

O ZGODBI:

»Tokrat brez pravil. Brez kazni. In brez skrivnosti.« – Anastasia Steele

Ko smo se nazadnje srečali s protagonistoma zgodbe, so Christianove mračne skrivnosti postale prevelik zalogaj za sramežljivo Anastasio Steele, kar je privedlo do razdrtja njunega razmerja.

Usodno privlačni Christian Grey je tedaj spoznal, da se ljubezni preprosto ne da zajeziti s sklenitvijo poslovne pogodbe … Da bi popravil napake in ponovno obudil razmerje z Anastasio, bo sprva moral pristati na njene pogoje, ki pa so povsem drugačni od njunega prvotnega dogovora. 

Anastasia in Christian počasi pričneta z grajenjem zaupanja in stabilnega odnosa, ko se nad par zgrnejo temačne sence iz Christianove preteklosti. Te so odločene, da bodo uničile sleherne upe za njuno skupno prihodnost.

ZANIMIVOSTI:

  • Producenti so se odločili, da bo v drugem in tretjem delu Jamie Dornan lahko nosil nekaj dni staro brado. Prejeli so namreč številne odzive, da je bil sveže obriti lepotec v prvem delu premalo seksi za vlogo Christiana Greya.
  • Drugi del filma so snemali letos v Nici, ravno v času terorističnega napada v Franciji.
  • Film Petdeset odtenkov sive je po svetu zaslužil 560 milijonov dolarjev, tudi v Sloveniji je požel veliko navdušenja, podiral rekorde in zabeležil skupno 136.370 gledalcev.
  • Scenarist Niall Leonard je mož avtorice knjižne serije E.L. James.
  • Kim Basinger bo v filmu prevzela vlogo Elene Lincoln, Christianove starejše ljubimke, ki ga je vpeljala v svet spolnih praks BDSM.

Fotografije: Karantanija Cinemas, screen shot

Preberi še: Petdeset odtenkov teme: Spoznaj igralce novih likov! ali pa poglej Spodnje perilo "50 Shades Darker" je tukaj, da ti pomaga prebuditi Anastasio v tebi!