VIDEO: Zunaj kino napovednik za nov slovenski film Prebujanja

Že prihodnji mesec na slovenska filmska platna prihaja težko pričakovana slovenska celovečerna drama PREBUJANJA – prepričljiva in na trenutke pretresljiva zgodba treh parov.

VIDEO: Zunaj kino napovednik za nov slovenski film Prebujanja (foto: Luka Karlin) Luka Karlin
5. 9. 2017

O ZGODBI: Robert (Sebastian Cavazza) se je pravkar ločil in preselil na svoje. K njemu se priseli njegova študentka Jana (Saša Pavlin Stošić), ki mu vedno bolj narekuje svoj hišni red. Kadar se poskusi upreti, ga preglasi s svojimi “Lolita” zvijačami.

Uspešnega fotografa Marcela (Jurij Zrnec) sredi noči prebudi telefonski pogovor žene Ule (Katarina Čas), iz katerega razbere, da bodo fotografije, katerih avtorica je, razstavljene na pomembni razstavi. Uprizori eno od svojih sarkastičnih predstav, ki se konča s prepirom.

Jonas (Primož Pirnat) in Karmen (Jana Zupančič) se po dvajsetih letih srečata na Marcelovi razstavi. Ogenj, ki je včasih gorel med njima, se spet razplamti in skupaj se znajdeta v hotelski sobi.

Vseh šest glavnih junakov pa poveže zadnji presenetljivi prizor filma …

Oglej si kino napovednik:

Dramo PREBUJANJA si bomo v slovenskih kinematografij lahko ogledali od 26. oktobra.

V filmu, ki je nastal pod režijsko taktirko Petra Bratuše, bomo spremljali pare Jano Zupančič in Primoža Pirnata, Sašo Pavlin Stosić in Sebastiana Cavazzo ter Katarino Časin Jurija Zrneca, ki bodo nastopili v vlogah glavnih protagonistov.

Vseh šest osrednjih likov na videz mučijo drugačne težave - eden od njih se znajde v aferi s četrt stoletja mlajšim dekletom, drugi se sooča z zatonom lastne kariere, tretji sreča ljubezen izpred dvajsetih let … – v resnici pa se vsi ukvarjajo z istim pomembnim vprašanjem: kako naprej?

Na kakšen način se bodo spopadli z dilemo, na pragu katere se v določenem obdobju življenja lahko znajde vsak od nas, bomo na slovenskih filmskih platnih spremljali od 26. OKTOBRA.

Oglej si še fotoutrinke iz zakulisja snemanja filma PREBUJANJA ali pa Najlepše zaročne fotografije leta 2017 z najbolj čarobnih destinacij (FOTO)