VIDEO: Super ideje, kako izdolbsti bučo za noč čarovnic

Buhuhu, noč čarovnic bo zdaj zdaj tu! Že imaš pred vhodom v hišo bučo? Še ne? Zate imamo super ideje, kako jo izdolbsti na najbolj strašljive načine.

30. 10. 2020
Slika 1/6

Noč čarovnic je morda res ameriški praznik, vnese pa čudovito jesensko vzdušje tudi v naše kraje. Najprej si oglej "osnovni recept" za dolbenje strašljive buče.

Profimedia

Zakaj buča? Zakaj pa ne?

Četudi nisi največja oboževalka noči čarovnic, ti je ob večerih zagotovo lepo videti sijoče izolbene buče. Zakaj je ne bi letos izdelala tudi ti in si pričarala jesenskega vzdušja? Kar poskusi, povsem preprosto je.

Za lažji začetek smo ti v galeriji pripravili "osnovni recept" za dolbenje buče, v videu na dnu članka pa te čakajo še številne super ideje. Na primer, kako buči naredimo zobe ali kako naredimo svetlečo bučo iz žogice za namizni tenis.

Če bi rada, da ima tvoja buča strašljive zobe, iz mesa buče izreži koščke v obliki podolgovatih zob, nato pa jih z zobotrebci enostavno zatakni v zgornji in spodnji rob odprtine za usta. Za več jasnosti in za še več idej si oglej video. Nato pa veselo na delo, po bučo na tržnico in v akcijo.

Obljubimo, da se boš imenitno zabavala in da ti bo toplo pri srcu, ko boš znova ustvarjala ter naredila nekaj drugačnega od monotonega vsakdana, ki nas vse prevečkrat ujame v svoje kremplje.

Oglej si še ideje, kako se naličiti za noč čarovnic, prav pa ti bo prišel tudi trik, kako v sekundi olupimo krompir.

Preberi še: Nekaj stilskega navdiha za noč čarovnic