VIDEO: Srhljiv kino napovednik z Blake Lively v glavni vlogi

Luč sveta je ugledal srhljiv kino napovednik za grozljivko Nevarnost iz globine (The Shallows), v katerem se seksi Blake Lively spopade z mogočnim morskim psom ubijalcem.

VIDEO: Srhljiv kino napovednik z Blake Lively v glavni vlogi (foto: YouTube print screen) YouTube print screen
8. 5. 2016

Najbrž ni človeka, ki je po ogledu filma Žrelo naslednji dan brezskrbno zaplaval v morje.  To poletje se za čas zasluženega dopusta spet pripravi na namakanje v plitvini, saj nam bo družba Sony Pictures postregla novo dozo morske groze.

V napeti grozljivki Nevarnost iz globine (The Shallows) glavno vlogo igra seksi Blake Lively, ki v filmu igra Nancy, ameriško deskarko, ki se nekega dne odloči, da bo sama uživala v deskanju na samotni obali.

Nenadoma jo napade veliki beli morski pes in Nancy se znajde v plitvini, na skali nedaleč od obale. Čeprav je kopno oddaljeno le kakšnih dvesto metrov, ne more kar odplavati do obale, saj okoli skale ves čas preži morski pes.

Oglej si napovednik:

Film so posneli na čudoviti obali malega vulkanskega otoka Lord Howe v južnem delu Tihega oceana, približno 600 km vzhodno od avstralske obale.

To je bil drugi film, v katerega je Blake Lively privolila, odkar je postala mama, in po prvih utrinkih sodeč bomo z veseljem spremljali njeno novo filmsko pustolovščino.

Oglej si še napovednik za zabavno komedijo Materinski dan, ki že igra v naših kinih ali pa preberi članek Resnica o afrodiziakih